sgrimbl כתב:
...
...
·מה חיפשת?
...
בתור התחלה תמיד הרגשתי שמשהו חסר לי בחווית הקולנוע שיש לי עם הרסיבר הקודם שלי - Yamaha rx-a820, הבס לא היה ״במקום״, הייתי יכול די בקלות לציין מאיפה מגיע כול צליל וצליל (לא הייתה תחושה של ״העלמות״ של רמקולים), רוב הזמן הייתי מין תחושה של ״בלגן״.
החלטתי לבדוק האם יש שינוי לטובה עם רסיבר שמשתמש ב-Audyssey והדנון נראה לי מתאים.
ללא ספק Audyssey עושה את העבודה גם מבחינת האינטגרציה של Sub וגם בכול הנוגע ל-דינמיות ולסידור ״הבלגן״ שהיה ליֿ.
הסיבות שבסוף החלטתי לא ללכת על הDenon היו: לא הייתה חדות בצליל שנשמע לי קצת יבש ודבר נוסף הוא שהיכולת בדו ערוצי ב-Denon היו די מאכזבות בהשוואה ל-Yamaha.
בשלב מסויים נתקלתי בביקורת על סידרת הרסיברים של חברת Anthem, לאחר קריאה של מספר רב של ביקורות הבנתי שיכול להיות שזה הרסיבר בשבילי, מעט פיצ׳רים ויותר ביצועים.
לאחר לא מעט דילמות רכשתי את דגם הכניסה של Anthem (היחיד שנשאר ליבואן) ואני יכול להגיד שהשינויי הוא לא פחות ממדהים.
דבר ראשון השיפור מבחינת דו ערוצי לא פחות ממדהים, כאילו הרמקולים נולדו מחדש.
דבר שני חויית הקולנוע שופרה משמעותית, הבס נעלם ומשתלב בצורה נפלאה, הרמקולים פשוט נעלמים, התחלתי לשמוע צלילים שלפני זה פשוט לא היו קיימים, הכול ״בועט וחי״.
מערכת הכיול של Anthem ה-ARC לא פחות ממדהימה ולא סתם היא נחשבת לטובה בעולם (על פי ביקורות והשוואות).
מקווה שעניתי על השאלה.