תעודת סוף שנה וגם שאלה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mbensho פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,

זו הפעם הראשונה שבה אני לוקח חלק פעיל (till now I have been lurking & stalking the activity) אז
א. רציתי להביע את התפעלותי:claps: מהדרך בה מתנהל הפורם.
ב. ממש כיף לראות כיצד אנשים תורמים ועוזרים באופן תרבותי אחד לשני (Y)
ג. ראיתי גם תופעות שליליות :roll: אולם גם הן טופלו באופן ענייני :)

בקיצור :אחלה: תמשיכו כך

הערה בונה - שמתי לב שבמהלך הדיונים יש כל פעם Favorite אחר (עכשיו זה הQ7)אולם לא ברור לי למה יש סוג של קיבעון מחשבתי לדוגמה: מספר פעמים רב עלה מישהו ושאל לגבי דגם X או Y, ברור מראש שהוא ראה אותו ומבקש חוות דעת. אז עולה חבר אחר (expert) ועונה למשל 'זה לא טכנולוגית ALiS'. מיד כולם בודקים, ומישהו עונה 'כן' +נותן הפניה לדיון קודם בנושא (שזה טוב... אבל לא מצוין - כמו בפרסומת :wink: ), ואז נסגר הלופ.
לדעתי , כדי לעלות כיתה, יותר נכון באותה נקודת זמן לבחון מחדש את האלטרנטיבות (i) . כלומר לפני שעונים לבדוק, אולי המצב השתנה אולי הייתה קפיצת מדרגה בטכנולוגיה ויש דגמים אחרים שמצעים פתרונות הולמים :!: .
רק לצורך יושר אישי נסו לענות על כמה שאלות נוקבות על הדוגמה שנתתי :ליזר:
1) מישהו הלך לזאפ או מקור אחר ובדק לדוגמה מסך פלאזמה 42 תוצרת HITACHI דגם PD-9700 מול Q7 לפחות על הנייר ?
2)סתאם עד שאלה כללית, כולם מבססים את חוות הדעת שלהם על סמך מקור אחד או שמספר אנשים בחנו את הטכנולוגיה ?
3)שוב סתאם אבל בדוגמה הזו - מתי נעשה מבחן אמתי לטכנולוגיה הזו ?

לא התכוונתי לבאס, אז בלי קשר 1000 תודות לכולם (אתם ממש מקצוענים ולמדתי הרבה) :משתחווה:
וכמו שאומרים - יישר כח :happy:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון תודה :)

לגבי ALIS, יש הרבה שאוהבים את זה. כפי שהבהרתי אישית בעבר, זה לא מדבר אלי (זה מהבהב נורא וגם טכנולוגית בעייתי לחיבור למחשב ולמקורות פרוגרסיביים).

פרט ל-HITACHI כיום, (שהם היצרנים של מסכי ALIS) אין יותר יצרנים בטכנולוגיה הזו והיא הופכת לאט לאט לעולם הולך ונעלם...

בעבר, סוני, סמסונג, פוג'יטסו ויצרנים אחרים מכרו מסכים כאלה אבל היום זה נשאר רק של HITACHI.

בשטח יש בעיה, הרבה אנשים רוצים תשובות במקום ללכת ולבחון לבד. אני עד היום בחנתי המון מסכים שונים ומשונים וגם הייתי נוכח בהמון הדגמות של מסכים במהלך 7 השנים האחרונות.

ה-Q7, לדעתי, דומה יותר למסכים מהדור הקודם מבחינת איכות התמונה שלו. אנשים מתלהבים כי המחיר שלו טוב מהאחרים (לא בדקתי לא בזאפ, אלא רק מדיווחים של אנשים שבדקו זאת) והקפיצה המשמעותית שהוא מייצג היא בעיקר ביחס עלות/תועלת המצויין שלו.

אבסלוטית, מסכים של פיוניר, פנסוניק שבדקתי או ראיתי היו טובים ממנו, אבל הוא כדאי מאוד לפלח האוכלוסיה שמחפש מסכי HDTV.

אני בפירוש לא פוסל מסכים של היטאצ'י. זו חברה רצינית ביותר, ומי שתופעת ההבהוב של ALIS לא מטרידה אותו מקבל מסך עם כמעט FULL HD ב-42", שזה הרבה הרבה יותר רזולוציה ופרטים מאשר מקבלים כל השאר.

ברמה האישית, אני חייב לומר שהלוואי וזה לא היה מפריע לי כ"כ, או שהייתי רוכש כזו בעצמי. בכל פעם שניסיתי בכח לאהוב את זה, זה נפל בגלל הנושא הזה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”