איזו אנטנה אפשר לחבר לסוני w855
-
skywalker30
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לי את sony kdl-60w855.
מכשיר מכיל טיונר לעידן פלוס אבל בסריקה לערוצים לא מוצא כלום.
אני מניח שצריך לחבר את האנטנה ליציאה הזו ( יציאה עם ההברגה כמו בהוט/יס )
( Satellite antenna Female F-Type Connector IEC169-24, 75 ohm. DiSEqC 1.0, LNB 13 V/18 V & 22 kHz tone, Single Cable Distribution EN50494. )
לאנטנות כגון יאגי או דומות לה מחבר רגיל ( כמו אנלוגי ).
שאלה - יש אנטנה ספציפית שצריך לרכוש או יש אולי דרך כלשהי לחבר את האנטנות הרגילות לחיבור עם ההברגה?
מכשיר מכיל טיונר לעידן פלוס אבל בסריקה לערוצים לא מוצא כלום.
אני מניח שצריך לחבר את האנטנה ליציאה הזו ( יציאה עם ההברגה כמו בהוט/יס )
( Satellite antenna Female F-Type Connector IEC169-24, 75 ohm. DiSEqC 1.0, LNB 13 V/18 V & 22 kHz tone, Single Cable Distribution EN50494. )
לאנטנות כגון יאגי או דומות לה מחבר רגיל ( כמו אנלוגי ).
שאלה - יש אנטנה ספציפית שצריך לרכוש או יש אולי דרך כלשהי לחבר את האנטנות הרגילות לחיבור עם ההברגה?
החיבור עם ההברגה שנקרא F TYPE מיועד בטלויזיה הזאת לחיבור של צלחת לויין לקליטה של ערוצי FTA (חינמיים).
יש לך שם עוד שקע אנטנה שהוא זה שמיועד לעידן פלוס (DVB-T) ואליו צריך לחבר אנטנה מוגברת (רצוי יאגי חיצונית) כדי לקלוט את השידורים.
יש לך שם עוד שקע אנטנה שהוא זה שמיועד לעידן פלוס (DVB-T) ואליו צריך לחבר אנטנה מוגברת (רצוי יאגי חיצונית) כדי לקלוט את השידורים.
-
skywalker30
-
- חבר פעיל

יש שתי כניסות. ראשונה מסוג FTYPE ( כפי שציינת) והשניה 75Ohm - כניסת אנטנה רגילה.
אתה בטוח שאנטנה של יאגי צריך לחבר ל 75Ohm? חברתי את האנטנה של הממיר של סלקום-טיוי וטלוויזיה לא מוצאת ערוצים.
תודה
אתה בטוח שאנטנה של יאגי צריך לחבר ל 75Ohm? חברתי את האנטנה של הממיר של סלקום-טיוי וטלוויזיה לא מוצאת ערוצים.
תודה
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
ל skywalker 30
לידע כללי:
כניסת 75 Ohm היא כניסת סטנדרט לאנטנה כבר יותר מ40 שנה (כבל קואקס 75 Ohm) שהחליף את הכבל הדו גידי המאוזן 300 Ohm
כל אנטנה באשר היא,פנימית או חיצונית ומכל סוג קיימת המרה מ300 Ohm ל 75 Ohm שהוא לא מאוזן.
באמצעות balun שהוא מעגל מודפס או פיזי(בדרך כלל מודפס) והוא חלק אינטגרלי באנטנה.
אתה לא מוצא ערוצים כי אין לך קליטה .
רצוי ,כמו שנאמר פה להשתמש באנטנה חיצונית עדיף יאגי
כגון זאת
לידע כללי:
כניסת 75 Ohm היא כניסת סטנדרט לאנטנה כבר יותר מ40 שנה (כבל קואקס 75 Ohm) שהחליף את הכבל הדו גידי המאוזן 300 Ohm
כל אנטנה באשר היא,פנימית או חיצונית ומכל סוג קיימת המרה מ300 Ohm ל 75 Ohm שהוא לא מאוזן.
באמצעות balun שהוא מעגל מודפס או פיזי(בדרך כלל מודפס) והוא חלק אינטגרלי באנטנה.
אתה לא מוצא ערוצים כי אין לך קליטה .
רצוי ,כמו שנאמר פה להשתמש באנטנה חיצונית עדיף יאגי
כגון זאת
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הכל תלוי באיזה קומה אתה גר אולי מספיק אנטנה פנימית קיו 101 שיש לה הגבר חזק אנטנה חיצונית זולה מתחילה ב50 עד 69 שקל
תברר במוקד עידן פלוס כוכבית 9524 אני מצליח לקלוט עם הקיו 101 למרות שמערך עידן פלוס קבע שאני זקוק לאנטנה חיצונית
יש לה הגבר חזק יותר ב16 אחוז בהשוואה ליאגי פנימית צעצוע של סאקל שהיא נחשבת לגרועה ממש יחסית למחירה לא נותנת תמורה למחיר ובוודאי שלא מתאימה לשימוש מחוץ לבית בגלל ההגבר הנמוך שלה בקיצור לא צריך אנטנה רצינית ב183 שקל אלא מספיק הזולה יותר שציינתי באינטרנט תמצא היכן מוכרים אותה ונכתב עליה כאן בעבר מוזר שנכתב עליה וזה על תקן פרסום ופרסום זה לא הוסר כאשר האשימו אותי שאני עוסק בתחום ומפרסם את עצמי
חחחח אני יוצא רק בנזקים מאנשים ולא ברווח אף אחד לא קונה ממני כלום ואין לי בכלל פרסום כך שאף אחד לא מכיר אותי
תברר במוקד עידן פלוס כוכבית 9524 אני מצליח לקלוט עם הקיו 101 למרות שמערך עידן פלוס קבע שאני זקוק לאנטנה חיצונית
יש לה הגבר חזק יותר ב16 אחוז בהשוואה ליאגי פנימית צעצוע של סאקל שהיא נחשבת לגרועה ממש יחסית למחירה לא נותנת תמורה למחיר ובוודאי שלא מתאימה לשימוש מחוץ לבית בגלל ההגבר הנמוך שלה בקיצור לא צריך אנטנה רצינית ב183 שקל אלא מספיק הזולה יותר שציינתי באינטרנט תמצא היכן מוכרים אותה ונכתב עליה כאן בעבר מוזר שנכתב עליה וזה על תקן פרסום ופרסום זה לא הוסר כאשר האשימו אותי שאני עוסק בתחום ומפרסם את עצמי
חחחח אני יוצא רק בנזקים מאנשים ולא ברווח אף אחד לא קונה ממני כלום ואין לי בכלל פרסום כך שאף אחד לא מכיר אותי
-
skywalker30
-
- חבר פעיל

קניתי אנטנה של hyundai ( להבנתי בצורה של יאגי ) - עלותה 66 ש״ח.
חברתי לכניסה רגילה 75ohm של הטלויזיה וכעת יש קליטה מלאה של כל הערוצים.
תודה למגיבים!
חברתי לכניסה רגילה 75ohm של הטלויזיה וכעת יש קליטה מלאה של כל הערוצים.
תודה למגיבים!