יבוא אישי מאמזון אירופה
-
דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני כרגע בחיפוש אחרי מסך טלויזיה חדש, ולאחר נסיון מוצלח של קניית רסיבר מאמזון גרמניה אני רוצה לבדוק אפשרות להביא מסך.
למשהו אולי יש נסיון בהבאת מסך מאירופה, ואולי המלצה ספציפית למסך 60-65.
למשהו אולי יש נסיון בהבאת מסך מאירופה, ואולי המלצה ספציפית למסך 60-65.
·ששולחים לישראל מה קורה עם נשברת בהובלה ?דרור3 כתב:מצאתי באמזון אנגליה אבל של מוכרים חיצוניים ולא אמזון עצמם....
אחכ מה ומי ומו
איך ניתן להוביל מסך מאירופה לישראל
לא צריך אריזה כפולה
הרי זה מאד פגיע
בכל מקרה אתה יכול לצרף לינק
באמזון עם דיסקים ממוכרים יד לי בעיה משלוח לישראל מה עם הטלויזה בדקת בציקאוט יופי לך ה ודע הלא שולחים כוכ
בדוק את העניין שוב
השירות של מוכרים חיצוניים כנראה הרבה פחות טוב מזה של אמזון. תוסיף את השבירות של מסכים, וחוסר האחידות בייצור שאומר שאולי תרצה להחליף ליחידה אחרת, וזה נראה לי הרבה פחות כדאי מהזמנת רסיבר מחו"ל.
אגב, בניגוד למוצרים שנמכרים ע"י אמזון, כאן המחיר לא כולל מס. תוסיף 36% ואתה מגיע רק לחסכון של 300 ש"ח לעומת אותו מסך באתר שקישרת מהארץ.
אגב, בניגוד למוצרים שנמכרים ע"י אמזון, כאן המחיר לא כולל מס. תוסיף 36% ואתה מגיע רק לחסכון של 300 ש"ח לעומת אותו מסך באתר שקישרת מהארץ.
·לא שווה את הסיכון ובילבול מוח של במכסjtk כתב:השירות של מוכרים חיצוניים כנראה הרבה פחות טוב מזה של אמזון. תוסיף את השבירות של מסכים, וחוסר האחידות בייצור שאומר שאולי תרצה להחליף ליחידה אחרת, וזה נראה לי הרבה פחות כדאי מהזמנת רסיבר מחו"ל.
אגב, בניגוד למוצרים שנמכרים ע"י אמזון, כאן המחיר לא כולל מס. תוסיף 36% ואתה מגיע רק לחסכון של 300 ש"ח לעומת אותו מסך באתר שקישרת מהארץ....
אפילו שההבדל יורת מאלף שקלים לוקחים סיכון רב שבסו
ף עןוד יעלה יותר כל המשלוח ועוגמת נפש
לקנות בארץ
עדיף