בשעה טובה אנחנו אמורים להיכנס לבית חדש מקבלן ואנחנו זקוקים לכמה מוצרים לבית. לכן אני אשמח אם תעזרו לי מאיפה אוכל לעשות קנייה מרוכזת עד כמה שאפשר, ואולי על הדרך גם ליהנות מהנחה עבור כל המוצרים.
אז ככה, בעיקרון מה שאנו זקוקים זה:
מדיח כלים (אינטגרלי מלא)
קולט אדים 90 ס"מ
תנור בילדינג 90 ס"מ
כיריים להבה 90 ס"מ
מזגנים לחדרי שינה + מזגן מרכזי
ואחרון חביב, רמקולים (לגבי איזה לקנות בידיוק זה כמובן רק אחרי שאשמע אבל התקציב לרמקולים בסביבות ה-3-4K לזוג מדפיים)
החנות היחידה שראיתי בנתיים שיש לה את רוב המוצרים זאת החנות אלקטריק פומבה
http://www.pompa.co.il/
השאלה שלי אם יש עוד חנויות כאלה שיש להם לפחות את רוב המוצרים שציינתי..
(מחר ככל הנראה אני נוסע לדיזיין סנטר אז אם יש שם משהו אשמח להמלצות)
ושאלה אחרונה...
מתי הזמן הכי טוב לקנות? בעיקרון הכניסה לבית אמורה להיות בחודש 6 אולי עם דחייה קלה, אם כדאי למהר לקנות בחול המועד פסח?
מאיפה מומלץ לקנות מוצרים לבית (כולל רמקולים)?
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חשמל נטו וביג בוקס גם מחזיקות את כל המוצרים הנ:ל לדעתי. הסניף של חשמל נטו ברמת החייל מומלץ!
לגבי מועד הרכישה, הייתי באמת קונה בפסח בשאיפה ליפול על מבצעים לחג - כל החנויות הנ"ל אמורות להיות מסוגלות להתגמש עם זמן האספקה שאתה מתאר כי ידוע שעבור בית חדש קונים דברים כמה חודשים מראש...
לגבי מועד הרכישה, הייתי באמת קונה בפסח בשאיפה ליפול על מבצעים לחג - כל החנויות הנ"ל אמורות להיות מסוגלות להתגמש עם זמן האספקה שאתה מתאר כי ידוע שעבור בית חדש קונים דברים כמה חודשים מראש...
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
הייתי היום בחשמל נטו, את האמת שהופתעתי לטובה מהמקום וגם מהמחירים אבל לאחר מכן הלכתי גם לטרקלין חשמל עם ההצעת מחיר הם גם איכשהו סידרו לי מחיר דיי טוב הייתי אומר.
קצת מתלבט בין השניים, רק שבטרקלין חשמל אין בכלל רמקולים.
ד"א, אם לקחתי תנור של 90 ס"מ עד כמה נורא זה (אם בכלל) - לקחת כיריים של 75 ס"מ? כי כמעט ואין מבחר עבור כיריים של 90 ס"מ..
אני שואל נטו בגלל אסטטיקה, הכיריים של ה-75 ס"מ נראה לי יותר נוח ויותר פרקטי מה-90 אבל מפחד שזה יראה מוזר
קצת מתלבט בין השניים, רק שבטרקלין חשמל אין בכלל רמקולים.
ד"א, אם לקחתי תנור של 90 ס"מ עד כמה נורא זה (אם בכלל) - לקחת כיריים של 75 ס"מ? כי כמעט ואין מבחר עבור כיריים של 90 ס"מ..
אני שואל נטו בגלל אסטטיקה, הכיריים של ה-75 ס"מ נראה לי יותר נוח ויותר פרקטי מה-90 אבל מפחד שזה יראה מוזר