Battlefield: Hardline התרשמות ראשונית
לפרק הזה בסדרת Battlefield הגעתי קצת הססן כי ידעתי שלקחו פה תפנית חדה באופי המשחק,
ולא מדובר במשחק מלחמה כמו כל הפרקים עד כה, אלא ב-Shooter של שוטרים ופושעים.
ואם לסכם במשפט אחד את 4 האפיזודות שסיימת עד לעכשיו - שיחקו אותה בגדול.
בשונה משאר המשחקים בסדרה, Hardline הוא לא ממש "שדה קרב" (למרות שאפשר להרוס בערך
כל קיר\כיסא\רכב\שולחן שנמצא במרחב, וההרס אפילו נראה מרשים מאוד על המסך). בפרק הזה
המפתחים שמו יותר דגש על טקטיקה והתגנבות מאשר על לרסס לכל הכיוונים. אין שום בעיה
בלעבור את המשחק עם אצבע קלה על ההדק, אבל בדרך הזו כל הקונספט של המשחק יתפספס.
בשונה משאר הפרקים בסדרה ומפורמט קול אוף דיוטי, פה לא תמצאו גדודים של אוייבים שנוהרים
עליכם, אלא אוייבים בודדים, מחושבים יותר, מתוחכמים יותר, ומה שהכי אהבתי - בלתי צפויים.
עשו במשחק הזה עבודת AI מצויינת, והקרבות מרגישים ראליסטים ביותר. המשחק גם ממליץ למי
שזה לא ה-Shooter הראשון שלו לשחק ברמת קושי Veteran (הרמה הקשה ביותר) כדי לחוות חוויית ראליזם מקסימלית,
וכך עשיתי.אבל כמו שאמרתי קודם, המפתחים לא רוצים שתרססו במשך כל המשחק, וניתן להתקדם
ע"י התגנבות מאחורי פושעים וביצוע מעצר שקט, הימום מאחור באמצעות נבוט או אגרוף, חשמול
עם אקדח טייזר ועוד אפשרויות.
יש כמובן עלילה מתחוכמת שלא אספר כדי לא להרוס למי שעדיין לא שיחק.
משהו נוסף שמצא חן בעיניי הוא שהמשחק בנוי בצורת סדרת משטרה. כשמפעילים אותו וטוענים
מוקרן סרטון של "Previously On Hardline" ובו כמה קטעי וידאו זריזים של מה ששוחק עד כה, וכשיוצאים
מהמשחק מופיע סרטון "Next Time On Hardline" עם כמה קטעים וידאו של מה שהולך להיות.
לגבי הגרפיקה והסאונד כל מילה מיותרת. מלוטשים ברמה הגבוהה ביותר. הסביבה נראית מדהים
ומפורטת לפרטי פרטים. קולות הירי וההרס נשמעים אמיתיים מאוד.
בשורה התחתונה, מדובר פה ב-FPS שונה ממה שאנחנו מכירים. השקיעו פה על טקטיקה
ומחשבה, והמשחק לא משעמם לשניה. אין כמעט קטעים שחוזרים על עצמם. כל קרב יריות
מרגיש שונה מהקודם, כי אתם מחליטים איך הוא יראה. אפשר לפרוץ את הדלת עם הרגל ולהכנס
עם רובים ופצצות, ואפשר גם להגיע בשקט ולשחק חכם.
את האונליין עדיין לא ניסיתי, והניסיון שלי הוא מהבטא ששחררו ב-PSN כמה שבועות לפני ההשקה.
בסה"כ המולטיפלייר כיפי, אך עם מפות קטנות יותר משאר המשחקים בקטגוריה.
ולא מדובר במשחק מלחמה כמו כל הפרקים עד כה, אלא ב-Shooter של שוטרים ופושעים.
ואם לסכם במשפט אחד את 4 האפיזודות שסיימת עד לעכשיו - שיחקו אותה בגדול.
בשונה משאר המשחקים בסדרה, Hardline הוא לא ממש "שדה קרב" (למרות שאפשר להרוס בערך
כל קיר\כיסא\רכב\שולחן שנמצא במרחב, וההרס אפילו נראה מרשים מאוד על המסך). בפרק הזה
המפתחים שמו יותר דגש על טקטיקה והתגנבות מאשר על לרסס לכל הכיוונים. אין שום בעיה
בלעבור את המשחק עם אצבע קלה על ההדק, אבל בדרך הזו כל הקונספט של המשחק יתפספס.
בשונה משאר הפרקים בסדרה ומפורמט קול אוף דיוטי, פה לא תמצאו גדודים של אוייבים שנוהרים
עליכם, אלא אוייבים בודדים, מחושבים יותר, מתוחכמים יותר, ומה שהכי אהבתי - בלתי צפויים.
עשו במשחק הזה עבודת AI מצויינת, והקרבות מרגישים ראליסטים ביותר. המשחק גם ממליץ למי
שזה לא ה-Shooter הראשון שלו לשחק ברמת קושי Veteran (הרמה הקשה ביותר) כדי לחוות חוויית ראליזם מקסימלית,
וכך עשיתי.אבל כמו שאמרתי קודם, המפתחים לא רוצים שתרססו במשך כל המשחק, וניתן להתקדם
ע"י התגנבות מאחורי פושעים וביצוע מעצר שקט, הימום מאחור באמצעות נבוט או אגרוף, חשמול
עם אקדח טייזר ועוד אפשרויות.
יש כמובן עלילה מתחוכמת שלא אספר כדי לא להרוס למי שעדיין לא שיחק.
משהו נוסף שמצא חן בעיניי הוא שהמשחק בנוי בצורת סדרת משטרה. כשמפעילים אותו וטוענים
מוקרן סרטון של "Previously On Hardline" ובו כמה קטעי וידאו זריזים של מה ששוחק עד כה, וכשיוצאים
מהמשחק מופיע סרטון "Next Time On Hardline" עם כמה קטעים וידאו של מה שהולך להיות.
לגבי הגרפיקה והסאונד כל מילה מיותרת. מלוטשים ברמה הגבוהה ביותר. הסביבה נראית מדהים
ומפורטת לפרטי פרטים. קולות הירי וההרס נשמעים אמיתיים מאוד.
בשורה התחתונה, מדובר פה ב-FPS שונה ממה שאנחנו מכירים. השקיעו פה על טקטיקה
ומחשבה, והמשחק לא משעמם לשניה. אין כמעט קטעים שחוזרים על עצמם. כל קרב יריות
מרגיש שונה מהקודם, כי אתם מחליטים איך הוא יראה. אפשר לפרוץ את הדלת עם הרגל ולהכנס
עם רובים ופצצות, ואפשר גם להגיע בשקט ולשחק חכם.
את האונליין עדיין לא ניסיתי, והניסיון שלי הוא מהבטא ששחררו ב-PSN כמה שבועות לפני ההשקה.
בסה"כ המולטיפלייר כיפי, אך עם מפות קטנות יותר משאר המשחקים בקטגוריה.
רכשתי את המשחק עבור הPS4 שיש לי.
אני מאוד נהנה ממנו, הוא מהווה שינוי אווירה מוחלט מהBF4.
הגרפיקה כמו תמיד מעולה תודות למנוע הגרפי Frostbite 3 ועדיין היא לוטשה, מנגנון ההרס שופר בצורה משמעותית ועכשיו גם ניתן לראות גלי הדף שמתלווים לפיצוצים.
הסאונד גם מעולה, מלוטש ומדוייק
קמפיין
מאוד מהנה - העלילה , הדמויות, המבנה הוא של סדרת משטרה מלאת אקשן שיותר הזכירה את Bad Boys או Braquo מאשר The Wired או משהו בסגנון.
יש בקמפיין המון טוויסטים, והAI של האוייבים סוף סוף נורמלי ודיי קשה להשלים משימה באמצעות יריות חסרות טקטיקה ואסטרטגיה.
ניתן לעצור את האוייבים או לנטרל אותם באמצעות כלים חדשים (טיזר, אלה, אזיקים) תוך כדי התגנבות ולא חייבים רק לירות בהם.
מה שלא הגיוני פה שברגע שקוראים לאוייב לעצור הוא נכנע ישר בלי קשר לכלום.
בנוסף במקום הספוטינג הכניסו סורק שניתן לסרוק דרכו מרחוק אוייבים ולסמן אותם, לזהות מבוקשים עם צו מעצר (נותן אקסטרה נקודות) ומעצר או נטרול של אויב נותן יותר נקודות מהרג שלו. הסורק גם עוזר לאתר ראיות שנמצאות במיקומים שונים שניתן לצפות בהם או להאזין להם.
בעלילה קשה לדעת מי אויב ומי בן ברית, העלילה מתמרנת יפה בשטח האפור וממש אין בה שחור או לבן.
הקמפיין יותר ארוך מהBF4 - סביב השעה לכל פרק, יש 10 פרקים בקמפיין, סיימתי את הקמפיין ברמה הרגילה תוך 10 שעות ונהנתי כל רגע.
מולטיפלייר
קודם כל המולטי נהיה מהיר, מזכיר יותר במהירות את Call Of Duty מבאטלפילד, המפות קטנות ומאוד מהנות, הקמפרים דיי נדפקו שעכשיו כבר אפשר לשלוח חבלי טיפוס לכל מקום בערך:)
הטנקים וכל המשוריינים הצבאיים הוחלפו בציוד של Militarized Police, ניידות, משוריינים קלים, מסוקים וזהו בערך.
אין יותר סקיל ונשקים לא נפתחים לבד, צריך לקנות אותם ואז לשפר אותם בכסף שצוברים במולטי. כנ"ל שיפור רכבים במשחק.
הקלאסים דיי דומים לקודמים רק השמות שונים :
Operator - Assault
Mechanic - Engineer
Enfocer - Support
Profesional - Recon
החליפו קצת בין הנשקים וגם הגבילו בעיקר לסוג או 2 סוגי נשק כל קלאס.
המפות הצטמצמו לעומת המפות הענקיות שקיימות בBF4.
יש כמה מצבי אונליין כרגע, שבהמשך עם יציאות של DLC קרוב לוודאי שיתווספו מצבים חדשים
הConquest הסטנדרטי שתמיד כיף לשחק בו, המצב Hotwire שלדעתי הוא מעולה הוא למעשה Conquest על טורים גבוהים - מרדפים, הנקודות לכיבוש הוחלפו במכוניות וצריך להתנייד איתם. קיימים עוד מספר מצבים שניתן לקרוא פה.
בוסטים גם שונו, יש בוסטים אישיים ובונוס יש גם קבוצתיים.
העיכוב במשחק היה משתלם כי קיבלנו משחק מלוטש , ולא , אין עדכונים חדשים כל שעה אחרי ההשקה (והיו המון בBF4).
למרות שהקונספט של המשחק שהתחיל בתור Spin Off לא רציני של Batllefield (ע"ע Bad Company) וגם הרעיון שלו נדחה איפשהו ב2011 ע"י DICE, הוא ממש לא מאכזב ולדעתי הוא מהווה קפיצת מדרגה ענקית מBF4 שקצת אכזב לעומת הBF3.
Visceral הצהירו כבר לא פעם, שבמידה והHardline יהיה הצלחה הם ישמחו להמשיך לפתח עוד כותרי Battlefield.
מקווה מאוד לHardline 2 אחרי הBF שכבר הוכרז שהכותר הבא יחזור להיות צבאי.
אני מאוד נהנה ממנו, הוא מהווה שינוי אווירה מוחלט מהBF4.
הגרפיקה כמו תמיד מעולה תודות למנוע הגרפי Frostbite 3 ועדיין היא לוטשה, מנגנון ההרס שופר בצורה משמעותית ועכשיו גם ניתן לראות גלי הדף שמתלווים לפיצוצים.
הסאונד גם מעולה, מלוטש ומדוייק
קמפיין
מאוד מהנה - העלילה , הדמויות, המבנה הוא של סדרת משטרה מלאת אקשן שיותר הזכירה את Bad Boys או Braquo מאשר The Wired או משהו בסגנון.
יש בקמפיין המון טוויסטים, והAI של האוייבים סוף סוף נורמלי ודיי קשה להשלים משימה באמצעות יריות חסרות טקטיקה ואסטרטגיה.
ניתן לעצור את האוייבים או לנטרל אותם באמצעות כלים חדשים (טיזר, אלה, אזיקים) תוך כדי התגנבות ולא חייבים רק לירות בהם.
מה שלא הגיוני פה שברגע שקוראים לאוייב לעצור הוא נכנע ישר בלי קשר לכלום.
בנוסף במקום הספוטינג הכניסו סורק שניתן לסרוק דרכו מרחוק אוייבים ולסמן אותם, לזהות מבוקשים עם צו מעצר (נותן אקסטרה נקודות) ומעצר או נטרול של אויב נותן יותר נקודות מהרג שלו. הסורק גם עוזר לאתר ראיות שנמצאות במיקומים שונים שניתן לצפות בהם או להאזין להם.
בעלילה קשה לדעת מי אויב ומי בן ברית, העלילה מתמרנת יפה בשטח האפור וממש אין בה שחור או לבן.
הקמפיין יותר ארוך מהBF4 - סביב השעה לכל פרק, יש 10 פרקים בקמפיין, סיימתי את הקמפיין ברמה הרגילה תוך 10 שעות ונהנתי כל רגע.
מולטיפלייר
קודם כל המולטי נהיה מהיר, מזכיר יותר במהירות את Call Of Duty מבאטלפילד, המפות קטנות ומאוד מהנות, הקמפרים דיי נדפקו שעכשיו כבר אפשר לשלוח חבלי טיפוס לכל מקום בערך:)
הטנקים וכל המשוריינים הצבאיים הוחלפו בציוד של Militarized Police, ניידות, משוריינים קלים, מסוקים וזהו בערך.
אין יותר סקיל ונשקים לא נפתחים לבד, צריך לקנות אותם ואז לשפר אותם בכסף שצוברים במולטי. כנ"ל שיפור רכבים במשחק.
הקלאסים דיי דומים לקודמים רק השמות שונים :
Operator - Assault
Mechanic - Engineer
Enfocer - Support
Profesional - Recon
החליפו קצת בין הנשקים וגם הגבילו בעיקר לסוג או 2 סוגי נשק כל קלאס.
המפות הצטמצמו לעומת המפות הענקיות שקיימות בBF4.
יש כמה מצבי אונליין כרגע, שבהמשך עם יציאות של DLC קרוב לוודאי שיתווספו מצבים חדשים
הConquest הסטנדרטי שתמיד כיף לשחק בו, המצב Hotwire שלדעתי הוא מעולה הוא למעשה Conquest על טורים גבוהים - מרדפים, הנקודות לכיבוש הוחלפו במכוניות וצריך להתנייד איתם. קיימים עוד מספר מצבים שניתן לקרוא פה.
בוסטים גם שונו, יש בוסטים אישיים ובונוס יש גם קבוצתיים.
העיכוב במשחק היה משתלם כי קיבלנו משחק מלוטש , ולא , אין עדכונים חדשים כל שעה אחרי ההשקה (והיו המון בBF4).
למרות שהקונספט של המשחק שהתחיל בתור Spin Off לא רציני של Batllefield (ע"ע Bad Company) וגם הרעיון שלו נדחה איפשהו ב2011 ע"י DICE, הוא ממש לא מאכזב ולדעתי הוא מהווה קפיצת מדרגה ענקית מBF4 שקצת אכזב לעומת הBF3.
Visceral הצהירו כבר לא פעם, שבמידה והHardline יהיה הצלחה הם ישמחו להמשיך לפתח עוד כותרי Battlefield.
מקווה מאוד לHardline 2 אחרי הBF שכבר הוכרז שהכותר הבא יחזור להיות צבאי.
מה אתה היית עושה אם היו מפתיעים אותך עם נשק מאחור ?Meishar84 כתב:מה שלא הגיוני פה שברגע שקוראים לאוייב לעצור הוא נכנע ישר בלי קשר לכלום....
שים לב שהם נכנעים בתנאי שהנשק שלך מכוון עליהם ובתנאי שהם מבודדים משאר האויבים.
אם מסיטים מהאוייב את הכוונת הוא ישלוף ויירה. כמו כן לא ניתן לבצע מעצר על קבוצה של אנשים,
כי תמיד יהיה מישהו שהכוונת שלך לא תהיה עליו.
מה שבאמת לא הגיוני, וזו מחלת AI שראיתי בהרבה משחקים שבהם מסתובב איתך שותף (TLOU למשל)
זה שבזמן שאתה מתגנב השותף יכול לחלוף לאוייבים מול הפרצוף והם לא יעשו דבר. הם מתייחסים
אליו רק ברגע שמתחיל קרב יריות.
אבל עדיין מדובר פה בעבודת AI מצויינת. אני אוהב את זה שהאוייבים לא צפויים, בזמן קרב הם כל הזמן
מנסים לחתור למגע איתך, מחליפים מקומות מחסה. אם זורקים לאוייב תרמיל של אקדח הוא יתחיל
לסרוק את מקור הרעש ולאחר מכן לשנות לגמרי את מסלול הפטרול שלו.
לפי דעתי המשחק הזה יצליח מאוד, והלוואי ויעשו לו המשך.
אני מאוד מקווה שהבאטלפילד הצבאי הבא יצליח להפתיע. לא שהקודמים היו גרועים, אבל
זה מרגיש כאילו די חוזרים על אותו פורמט עם עלילה שונה וקצת ליטושים גרפיים.
מאז סדרת Modern Warfare של COD שהיתה מצויינת בכל קנה מידה (בעיקר עלילתית)
משחקי גוף ראשון הפסיקו לרגש אותי. מקווה שיאמצו פה את המסקנות ויפתיעו בהמשך.
שכחתי את נושא ההסחות שמשחק תפקיד מאוד גדול במשחק.
אחרי שהם מרימים ידיים יש כמה שניות של חסד ואז הם מתחילים לירות. גם לא הגיוני כ"כ שאתה יכול מ"מ מהטווח ראיה שלהם והם לא שמים לב, אבל אם אתה מתחיל לרוץ טיפה יותר רחוק הם כן שמים לב.
Modern warfare מדהימים לדעתי, גם הBlack ops הראשון, אחרי זה כבר הסדרה איבדה את הכיוון, מקווה שבכותר הבא הם יחזרו לעצמם. בכל מקרה המשחקים של אינפינטי וורד הרבה יותר טובים מהסטודיו השני.
בכל מקרה המולטי של באטלפילד הרבה אבל הרבה יותר טוב.
אני מאלה ששיחקו COD עד ופה ושם bf אבל מאז גוסטס המזעזע קול אוף דיוטי מוצה מבחינתי עד שיהיה כותר נורמלי.
אחרי שהם מרימים ידיים יש כמה שניות של חסד ואז הם מתחילים לירות. גם לא הגיוני כ"כ שאתה יכול מ"מ מהטווח ראיה שלהם והם לא שמים לב, אבל אם אתה מתחיל לרוץ טיפה יותר רחוק הם כן שמים לב.
Modern warfare מדהימים לדעתי, גם הBlack ops הראשון, אחרי זה כבר הסדרה איבדה את הכיוון, מקווה שבכותר הבא הם יחזרו לעצמם. בכל מקרה המשחקים של אינפינטי וורד הרבה יותר טובים מהסטודיו השני.
בכל מקרה המולטי של באטלפילד הרבה אבל הרבה יותר טוב.
אני מאלה ששיחקו COD עד ופה ושם bf אבל מאז גוסטס המזעזע קול אוף דיוטי מוצה מבחינתי עד שיהיה כותר נורמלי.
אכזבה קשה!!!
אין שום קשר לבאטלפילד המקורי (בכנראה הודות לחברה שהצטרפה לפיטוח ביחד עם DICE) - שליטה לא נוחה, הרבה דברים כמו בCALL OF DUTY, קמפיין הפסקתי באמצע - יותר מדי חפירות וממש ממש לא כיף . סבבים במולטיפלייר קצרים מדי.
חוזר ל4
מומלץ אולי לאוהבי COD ולא לאוהבי BF
(נ.ב. לדעתי הכי טוב היה BAD COMPANY 2, אחרי זה 3 , אחריו 4 וHARDLINE בנתיים בזבוז כסף
)
ובתכלס חבל שנפרדתי מPS3...
אין שום קשר לבאטלפילד המקורי (בכנראה הודות לחברה שהצטרפה לפיטוח ביחד עם DICE) - שליטה לא נוחה, הרבה דברים כמו בCALL OF DUTY, קמפיין הפסקתי באמצע - יותר מדי חפירות וממש ממש לא כיף . סבבים במולטיפלייר קצרים מדי.
חוזר ל4
מומלץ אולי לאוהבי COD ולא לאוהבי BF
(נ.ב. לדעתי הכי טוב היה BAD COMPANY 2, אחרי זה 3 , אחריו 4 וHARDLINE בנתיים בזבוז כסף
ובתכלס חבל שנפרדתי מPS3...
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
@alcd
אולי המשחק לא דומה לקודמיו בסדרה אבל אני ממש אוהב את הכיוון של Hardline. הקמפיין ממש טוב, לפחות יותר טוב משאר המשחקים בCOD או Battlefield.
האונליין לעומת זאת כמעט אותו דבר כמו ב4. לדעתי השינוים שהם עשו הם לטובה, אני נהנה הרבה יותר מהמצבים החדשים שיש לHardline אונליין.
כל אחד זכאי לדעתו.......
אולי המשחק לא דומה לקודמיו בסדרה אבל אני ממש אוהב את הכיוון של Hardline. הקמפיין ממש טוב, לפחות יותר טוב משאר המשחקים בCOD או Battlefield.
האונליין לעומת זאת כמעט אותו דבר כמו ב4. לדעתי השינוים שהם עשו הם לטובה, אני נהנה הרבה יותר מהמצבים החדשים שיש לHardline אונליין.
כל אחד זכאי לדעתו.......
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
הHardline נחשב לספין אוף על מנת לרענן קצת את הסדרה שהתחילה לאבד את זה והתחילה לקבל תגובות לא טובות מצד הגיימרים.
אני בטוח שBF5 הולך להיות יותר טוב מהBF4+3.
הסוף של הקמפיין נשאר פתוח וממש לא סגרו אותו בגלל שרצו להשאיר פתח גדול למשחק המשך.
במולטי של ה4 יש גם מצבים עם סבבים קצרים, בהארד ליין יש גם סבבים ארוכים, ותמיד אפשר לבחור שרת עם 400% Tickets.
נגיד במצב של השחרור חטופים או במצב של הליווי VIP , כמה אפשר למרוח את הסבב לחימה ?
בשביל Gameplay ארוך יש את הConquest, Hotwire, ועוד כמה.
בלי קשר, בחבילות הרחבה שיגיעו קרוב לוודאי שיהיו מצבים חדשים.
תראה עם כמה מצבים התחיל BF4 וכמה מצבים יש עכשיו (עדיין הייתי מאוד רוצה שישימו את tank superiority שפשוט היה מעולה בBF3).
אגב CoD, הAdvanced warfare לדעתי מזעזע ועבר את גבול הטמטום, הייחוד של Cod התבטא בקמפיינים מעולים עם לחימה הגיונית, בגוסטס הם כבר איבדו את זה עם הכלב שנשלט בשלט רחוק + קמפיין משעמם ובAW הצירוף של הלחימה בעתיד + החליפות המטומטמות האלה כבר עבר את הגבול. לעומת הBF שתמיד אופיין במולטי מלוטש אבל מאז ה3 הקמפיינים של BF עדיפים על CoD. בHardline לדעתי גם הקמפיין מעולה וגם המולטי מעולה ומלוטש כמו כל כותר של BF.
מי ששיחק בבטא קרוב לוודאי שם שהמולטי היה עוד יותר מהיר לעומת המולטי שיש למשחק.
מאז שיצא ההארדליין הGTA V אצלי מעלה אבק, גם עם הHeists שיצא לא מזמן.
אני בטוח שBF5 הולך להיות יותר טוב מהBF4+3.
הסוף של הקמפיין נשאר פתוח וממש לא סגרו אותו בגלל שרצו להשאיר פתח גדול למשחק המשך.
במולטי של ה4 יש גם מצבים עם סבבים קצרים, בהארד ליין יש גם סבבים ארוכים, ותמיד אפשר לבחור שרת עם 400% Tickets.
נגיד במצב של השחרור חטופים או במצב של הליווי VIP , כמה אפשר למרוח את הסבב לחימה ?
בשביל Gameplay ארוך יש את הConquest, Hotwire, ועוד כמה.
בלי קשר, בחבילות הרחבה שיגיעו קרוב לוודאי שיהיו מצבים חדשים.
תראה עם כמה מצבים התחיל BF4 וכמה מצבים יש עכשיו (עדיין הייתי מאוד רוצה שישימו את tank superiority שפשוט היה מעולה בBF3).
אגב CoD, הAdvanced warfare לדעתי מזעזע ועבר את גבול הטמטום, הייחוד של Cod התבטא בקמפיינים מעולים עם לחימה הגיונית, בגוסטס הם כבר איבדו את זה עם הכלב שנשלט בשלט רחוק + קמפיין משעמם ובAW הצירוף של הלחימה בעתיד + החליפות המטומטמות האלה כבר עבר את הגבול. לעומת הBF שתמיד אופיין במולטי מלוטש אבל מאז ה3 הקמפיינים של BF עדיפים על CoD. בHardline לדעתי גם הקמפיין מעולה וגם המולטי מעולה ומלוטש כמו כל כותר של BF.
מי ששיחק בבטא קרוב לוודאי שם שהמולטי היה עוד יותר מהיר לעומת המולטי שיש למשחק.
מאז שיצא ההארדליין הGTA V אצלי מעלה אבק, גם עם הHeists שיצא לא מזמן.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
אני דווקא משחק בשניהם, הHeists שיצא שבוע שעבר ממש העלה את האונליין של GTA בכמה רמות. ואם מדברים כבר על איכות של קמפיין במשחקים, עוד לא ראיתי אחד שעבר את GTA V ואת The Last of Us.Meishar84 כתב:מאז שיצא ההארדליין הGTA V אצלי מעלה אבק, גם עם הHeists שיצא לא מזמן....
בכל מקרה אני מאוד מקווה שBattlefield יוציאו משחק המשך להארדליין, וכמו שזה נראה, שנה הבאה עומד לצאת משחק הBattlefield הכי טוב שראינו, בתקווה.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
אני אישית פחות עפתי על הקמפיין של GTA. עם כל היופי והכיף במשחק הזה אני לא חושב שהוא הביא
שום דבר חדש ומרגש. עלילה די בנאלית של פשע, סמים ודאחקות. כשסיימתי אותו עברה לי תחושה של
"טוב נו.. נחמד", אבל לא יותר מזה. כנ"ל בכל פרקי COD מאז BLACK OPS. גם אני לא ממש אהבתי
את כל הנימה העתידנית הזו של רובוטים, חליפות, לייזרים ושאר דברים הזויים. מבחינתי 50% מהצלחה
של משחק תלויה בעלילה, והחצי השני בכל השאר (גרפיקה, AI ושאר האלמנטים). ב--TLOU הייתי מרותק
לטלויזיה בסלון כמו זומבי. המשחק הזה סחף אותי ברמה כזאת שאני נזכר בזה עכשיו ומקבל צמרמורת.
כרגע סיימתי שעה וחצי של משחק ב-HARDLINE, סיימתי את פרק 7.
הקמפיין שלו פשוט מ-צ-ו-י-י-ן. מזמן לא היתה לי הנאה כזאת ב-FPS. עלילה מצויינת, קרבות מאתגרים,
גרפיקה וסאונד עוצרים נשימה. כיף, פשוט כיף. מאוד מקווה שנראה המשך בעתיד הלא רחוק.
שום דבר חדש ומרגש. עלילה די בנאלית של פשע, סמים ודאחקות. כשסיימתי אותו עברה לי תחושה של
"טוב נו.. נחמד", אבל לא יותר מזה. כנ"ל בכל פרקי COD מאז BLACK OPS. גם אני לא ממש אהבתי
את כל הנימה העתידנית הזו של רובוטים, חליפות, לייזרים ושאר דברים הזויים. מבחינתי 50% מהצלחה
של משחק תלויה בעלילה, והחצי השני בכל השאר (גרפיקה, AI ושאר האלמנטים). ב--TLOU הייתי מרותק
לטלויזיה בסלון כמו זומבי. המשחק הזה סחף אותי ברמה כזאת שאני נזכר בזה עכשיו ומקבל צמרמורת.
כרגע סיימתי שעה וחצי של משחק ב-HARDLINE, סיימתי את פרק 7.
הקמפיין שלו פשוט מ-צ-ו-י-י-ן. מזמן לא היתה לי הנאה כזאת ב-FPS. עלילה מצויינת, קרבות מאתגרים,
גרפיקה וסאונד עוצרים נשימה. כיף, פשוט כיף. מאוד מקווה שנראה המשך בעתיד הלא רחוק.