עזרה בבחירת מדיח כלים
שלום לחברי הפורום, אני כרגע באמצע חיפושים אחר מדיח כלים לבית. זו פעם ראשונה שאני רוכש מדיח כלים לכן אין לי ידע בנושא.
אז ככה, אני צריך מדיח צר בתקציב של עד 2000 ש"ח, אנחנו ארבעה נפשות לכן אני מאמין שקיבולת של 10 מערכות כלים תספיק. יש העדפה כמובן למדיח כמה שיותר חסכוני בחשמל ומים וכמה שפחות רועש.
תודה מראש לעוזרים.
אז ככה, אני צריך מדיח צר בתקציב של עד 2000 ש"ח, אנחנו ארבעה נפשות לכן אני מאמין שקיבולת של 10 מערכות כלים תספיק. יש העדפה כמובן למדיח כמה שיותר חסכוני בחשמל ומים וכמה שפחות רועש.
תודה מראש לעוזרים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש גם סימנס. אבל תנסה להתמקח בחנויות. יש לי מדיח הקטן של בוש . המחיר שביקשו עליו הגיע עד 3300 ש"ח. בסוף, אחרי סיבוב בכמה חנויות קניתי ב-2150. המדיח הגדול ניתן לקנות בסביבות 2300, תבדוק גם הצעות במקומות כמו high-tech zone .
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני שמעתי מילים טובות על בקו. במיוחד במדיחים הצרים.
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9 ... TP263F5259
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9 ... TP263F5259
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ממליץ על קונסטרוקטה - מבחינת איכות היא לא נופלת מבוש וסימנס ובנוסף ניתן תמורת 100 שח להרחיב אחריות ל 5 שנים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·MichaelG כתב:כן רק חבל שהוא חורג מעט מהתקציב, יש אולי אופציות נוספות? מעדיף שלא לחרוג בהרבה מהתקציב אלא אם כן זה באמת שווה את זה....
כמו שנאמר לפני... קונסטרוקטה זה אותו מוצר עם פחות אלקטרוניקה ופיצ'רים.... בקצת פחות כסף.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·amit_a כתב:אני מנצל את השרשור ושואל איזה מדיח עדיף למטבח מודרני חצי אינטגרלי או אינטגרלי מלא (בהנחה שאין חשיבות לקטע הכספי) ?...
רק עניין עיצובי נטו. העדפה אישית.
תרצה לראות את פנל ההפעלה או לא. זו שאלה שאתה צריך לתת עליה את התשובה לעצמיך.
עמדתי בפני אותה דילמה בדיוק לפני חודש.amit_a כתב:אני מנצל את השרשור ושואל איזה מדיח עדיף למטבח מודרני חצי אינטגרלי או אינטגרלי מלא (בהנחה שאין חשיבות לקטע הכספי) ?...
בהמלצת המעצבת שלנו והמעצבת של חברת המטבחים לקחנו אינטגרלי מלא.
לא יכול להעיד עדיין על הנוחות כי יש עוד חודשיים בערך עד שאזכה להשתמש בו.