בעקבות ה shootout של מקרני הFHD
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
ואחרי שלא ישנתי כל הלילה מההלם, התחלתי לבדוק אופציה ליבוא אישי של הסוני.
לא האמנתי שראיתי את המחיר של $3100. האם מישהו שמע על האתר הבא:
http://www.kyramart.com/proddetail.php?prod=1P9849583
ניסיתי לחפש עליו מידע, ועצם זה שהוא חדש מהשנה קצת מחשיד אותי. מישהו שמע עליהם, קנה דרכם? ראה review עליהם?
לא האמנתי שראיתי את המחיר של $3100. האם מישהו שמע על האתר הבא:
http://www.kyramart.com/proddetail.php?prod=1P9849583
ניסיתי לחפש עליו מידע, ועצם זה שהוא חדש מהשנה קצת מחשיד אותי. מישהו שמע עליהם, קנה דרכם? ראה review עליהם?
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
אתה מתכוון לקבל אותו דרך משלוח לארץ ?...
זו הכוונה, משום מה גם המשלוח שלהם נראה לי זול בצורה מחשידה (הערכה של $75). יש לי ניסיון טוב עם B&H אבל המחיר כולל משלוח כבר מגיע ל $4000.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אני מחכה לתוצאות החיפוש שלךride כתב:aloni,
אם זה רק 1000 ש"ח לא הייתי חושב פעמיים. בכל מקרה אני ממשיך לבדוק אופציות...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
if it seems to good to be true, it probably is...
זה מתחת למחיר הדילר, או שזה "נפל ממשאית", או שזה רק הקופסא החיצונית בלי המכשיר בפנים...
זה מתחת למחיר הדילר, או שזה "נפל ממשאית", או שזה רק הקופסא החיצונית בלי המכשיר בפנים...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Nissim,
נשארת עד הסוף כשעשינו SPLIT SCREEN בין ה-SHARP לאופטומה?
גם אני חשבתי שההבדל מטורף עד שעשינו את זה ואז תיאמנו אותם (גרמנו להם להיות בעלי אופי דומה של צבעים וכיול). ההבדלים כמעט ונגוזו... זה הדהים אותי. אחר שקיבענו את ה-SPLIT SCREEN אי אפשר היה לדעת מי מבין שני המקרנים הוא ה-SHARP ומי ה-OPTOMA.
אני באתי עם המון BIAS כנגד האופטומה (על בסיס המידע מחו"ל ופשוט בגלל שחשבתי שהוא יקר מדי ולא ממש מוסיף שום דבר לחגיגה) אבל אחרי הבדיקה האחרונה שעשינו דווקא התרשמתי שהוא לא רחוק מה-SHARP כמו שחשבתי. הם מתנהגים דומה מאוד.
לטעמי ה-SHARP טוב יותר, כי האופטומה היה קשה להתקנה והיו לא מני צרות (עיבוד וכו').
נשארת עד הסוף כשעשינו SPLIT SCREEN בין ה-SHARP לאופטומה?
גם אני חשבתי שההבדל מטורף עד שעשינו את זה ואז תיאמנו אותם (גרמנו להם להיות בעלי אופי דומה של צבעים וכיול). ההבדלים כמעט ונגוזו... זה הדהים אותי. אחר שקיבענו את ה-SPLIT SCREEN אי אפשר היה לדעת מי מבין שני המקרנים הוא ה-SHARP ומי ה-OPTOMA.
אני באתי עם המון BIAS כנגד האופטומה (על בסיס המידע מחו"ל ופשוט בגלל שחשבתי שהוא יקר מדי ולא ממש מוסיף שום דבר לחגיגה) אבל אחרי הבדיקה האחרונה שעשינו דווקא התרשמתי שהוא לא רחוק מה-SHARP כמו שחשבתי. הם מתנהגים דומה מאוד.
לטעמי ה-SHARP טוב יותר, כי האופטומה היה קשה להתקנה והיו לא מני צרות (עיבוד וכו').
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
Nissim,
האופטומה הפתיעה בענק חבל שלא נשארת ל split. אנחנו היינו המומים.
מרטין,
גם אני בשוק מהמחיר ועוד יותר מהמשלוח הנמוך לארץ, זה באמת נשמע טוב מידי. אחרי אתמול אני ממש חם, ואני לא יודע אם אני יחזיק מעמד עד למעבר לדירה החדשה (במאי)
האופטומה הפתיעה בענק חבל שלא נשארת ל split. אנחנו היינו המומים.
מרטין,
גם אני בשוק מהמחיר ועוד יותר מהמשלוח הנמוך לארץ, זה באמת נשמע טוב מידי. אחרי אתמול אני ממש חם, ואני לא יודע אם אני יחזיק מעמד עד למעבר לדירה החדשה (במאי)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
noam23,
ממש לא ברור לי. לא מצאתי על האתר שום ביקורת רעה, אבל גם שום ביקרות טובה. מרטין האיר את עיני ומצא את הכתובת והטלפון של האתר (נראה לגטימי לחלוטין) ובנוסף הוא גם דיבר עם איש מכירות אונליין.
תשמע יבוא כולל מיסים של המקרן יוצא כ 18000-18500 ש"ח (זה פחות ממה ששילמתי על ה HS50). לא יאומן, למרות הכל אני עדיין קצת חשדן.
ממש לא ברור לי. לא מצאתי על האתר שום ביקורת רעה, אבל גם שום ביקרות טובה. מרטין האיר את עיני ומצא את הכתובת והטלפון של האתר (נראה לגטימי לחלוטין) ובנוסף הוא גם דיבר עם איש מכירות אונליין.
תשמע יבוא כולל מיסים של המקרן יוצא כ 18000-18500 ש"ח (זה פחות ממה ששילמתי על ה HS50). לא יאומן, למרות הכל אני עדיין קצת חשדן.
נערך לאחרונה על ידי ride ב 27/12/2006 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אתה רואה יותר מידי הסופרנוסoferlaor כתב:if it seems to good to be true, it probably is...
זה מתחת למחיר הדילר, או שזה "נפל ממשאית", או שזה רק הקופסא החיצונית בלי המכשיר בפנים......
ביס מקרינים כל יום פרק.
שמוליק ו.
ride,
אני די משוכנע שזו רמאות. הם מוכרים שם גם את ה Z5 במחיר ריצפה של $1100 שאין לא אח ורע בשום מקום אחר בעולם.
במקרה הטוב מדובר במוצרים גנובים, או Refurbished שמי יודע מה עבר עליהם.
סתם בשביל הספורט, שאל אותם האם הם מוכנים שתבצעו את העסקה דרך אחד משירותי ה Escrow שמוצעים בארה"ב (מדובר על שירות המהווה צד ג' בעסקה, אליו שולח המוכר את המוצר והקונה את הכסף, ורק לאחר שאותו צד ג' בדק שהכל הגיע אליו ותקין, הוא שולח את הכסף למוכר והמוצר לקונה).
אני די משוכנע שזו רמאות. הם מוכרים שם גם את ה Z5 במחיר ריצפה של $1100 שאין לא אח ורע בשום מקום אחר בעולם.
במקרה הטוב מדובר במוצרים גנובים, או Refurbished שמי יודע מה עבר עליהם.
סתם בשביל הספורט, שאל אותם האם הם מוכנים שתבצעו את העסקה דרך אחד משירותי ה Escrow שמוצעים בארה"ב (מדובר על שירות המהווה צד ג' בעסקה, אליו שולח המוכר את המוצר והקונה את הכסף, ורק לאחר שאותו צד ג' בדק שהכל הגיע אליו ותקין, הוא שולח את הכסף למוכר והמוצר לקונה).
כן, הייתי בשלב הזה, אבל אתם עוד נשארתם אחרי.oferlaor כתב:Nissim,
נשארת עד הסוף כשעשינו SPLIT SCREEN בין ה-SHARP לאופטומה?...
בשלב הספליט הבנו שההבדלים לא כאלו גדולים אבל לא חושב שנשארתי גם לשלב האופטומה.
טוב לדעת.