מחובר עם 100MB על בזב"ל ו-HOT.
מחובר עם L2TP, עם חבילת גיימר.
מקבל מהירות של ~50 במשך כל היום.
טורנטים לדוגמא עובדים בסדר גמור ואני מקבל מהירויות מספקות.
עד השבוע, הכל עבד כמו שצריך ולא היו לי שום בעיות עם TWITCH.
בשבוע האחרון, כשאני צופה בסטרימים של TWITCH, הם פשוט נתקעים כל כמה שניות.
לא ברור לי איך אני מקבל מהירויות תקינות לכל המקומות אך רק TWITCH סובל מקרטועים, כשהוא בכלל לא צורך כל כך הרבה רוחב פס.
יש למישהו מידע בנושא הזה? איך אפשר לבדוק מהירויות לשרתים שלהם ולמה דווקא השרתים שלהם נתקעים אצלי?
משהו פה מאוד מוזר.
בעיות בצפייה בTWITCH
עם האפליקציה הזאתי יכול לבדוק מהירות לשרתים שלהם (אבל יבדוק רק מהירות העלאה ופינג):
http://www.reddit.com/r/Twitch/comments ... ch_ingest/
יכול גo לבדוק איפה נימצא השרת אליו אתה מתחבר בעת צפיית סטרים ולעשות בדיקת מהירות לאותו אזור בspeedtest.
ובמקום לשבור את הראש, למה לא להיתקשר לתמיכה טכנית שלהם? אני הייתה לי את אותה הבעיה עם הוט+הוטנט לפני זמן קצר. אחרי שהיתקשרתי לתמיכה טכנית שלהם והסברתי את הבעיה, לקח להם מספר ימים לבדוק את החיבור שלי אבל אחרי זה פשוט העבירו אותי לIP שמתחיל ב5.28 ונפתרה הבעיה על אותה התשתית ללא שום החלפת מודמים\ראוטרים.
http://www.reddit.com/r/Twitch/comments ... ch_ingest/
יכול גo לבדוק איפה נימצא השרת אליו אתה מתחבר בעת צפיית סטרים ולעשות בדיקת מהירות לאותו אזור בspeedtest.
ובמקום לשבור את הראש, למה לא להיתקשר לתמיכה טכנית שלהם? אני הייתה לי את אותה הבעיה עם הוט+הוטנט לפני זמן קצר. אחרי שהיתקשרתי לתמיכה טכנית שלהם והסברתי את הבעיה, לקח להם מספר ימים לבדוק את החיבור שלי אבל אחרי זה פשוט העבירו אותי לIP שמתחיל ב5.28 ונפתרה הבעיה על אותה התשתית ללא שום החלפת מודמים\ראוטרים.
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,itaylevi כתב:מחובר עם 100MB על בזב"ל ו-HOT.
מחובר עם L2TP, עם חבילת גיימר.
מקבל מהירות של ~50 במשך כל היום.
טורנטים לדוגמא עובדים בסדר גמור ואני מקבל מהירויות מספקות.
עד השבוע, הכל עבד כמו שצריך ולא היו לי שום בעיות עם TWITCH.
בשבוע האחרון, כשאני צופה בסטרימים של TWITCH, הם פשוט נתקעים כל כמה שניות.
לא ברור לי איך אני מקבל מהירויות תקינות לכל המקומות אך רק TWITCH סובל מקרטועים, כשהוא בכלל לא צורך כל כך הרבה רוחב פס.
יש למישהו מידע בנושא הזה? איך אפשר לבדוק מהירויות לשרתים שלהם ולמה דווקא השרתים שלהם נתקעים אצלי?
משהו פה מאוד מוזר....
לרוב ניתוקים נובעים מבעיה כלשהיא בתשתית.
בכל מקרה, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל [email protected] בכדי שמומחה טכני שלנו יחזור אליך בכדי לסייע.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
·