לגבי RKM MK12 ANDROID PC
שלום, לאחר המון חיפושים לאחר הסטרימר המתאים, החלטתי שאני הולך על סטרימר אנדרואיד שמריץ KODI.
עכשיו, המטרה שלי היא בעיקר קודי, לאנדרואיד אזדקק בשביל היוטיוב וגם האינטרנט, עכשיו אני יודע שיש יוטיוב בOPENELEC ועוד מעט יצא גם דפדפן מסוג CHROMIUM אבל אני לא מעוניין בזה.
בכל מקרה, אחרי הרבה סיבובים שעשיתי פה בפורום, הגעתי לתוצאה: RikoMagic MK12 (נמצא כאן: http://www.rikomagic.com/en/product/sho ... id_20.html)
המכשיר בעל 2GB RAM, 2GHZ, AMLOGIC S812, ולפי מה שהבנתי מריץ תכנים וKODI בצורה יפה, גם ב1080P.
אני פשוט מבקש עוד חוות דעת שיפנו אותי בעיקר למכשיר שאני צריך, וחוות דעת בנוגע למכשיר הזה.
תודה מראש לכל העונים, ושבת שלום!
עכשיו, המטרה שלי היא בעיקר קודי, לאנדרואיד אזדקק בשביל היוטיוב וגם האינטרנט, עכשיו אני יודע שיש יוטיוב בOPENELEC ועוד מעט יצא גם דפדפן מסוג CHROMIUM אבל אני לא מעוניין בזה.
בכל מקרה, אחרי הרבה סיבובים שעשיתי פה בפורום, הגעתי לתוצאה: RikoMagic MK12 (נמצא כאן: http://www.rikomagic.com/en/product/sho ... id_20.html)
המכשיר בעל 2GB RAM, 2GHZ, AMLOGIC S812, ולפי מה שהבנתי מריץ תכנים וKODI בצורה יפה, גם ב1080P.
אני פשוט מבקש עוד חוות דעת שיפנו אותי בעיקר למכשיר שאני צריך, וחוות דעת בנוגע למכשיר הזה.
תודה מראש לכל העונים, ושבת שלום!
http://direct-israline.com/amazon-fire-tv-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%A8.htmlPazkachlon כתב:@toxin @ido111
אני מעדיף מכשיר אנדרואיד (יותר נוח, זה מיועד לטלוויזיה בסלון), ועם קולט מובנה של IR..
יש אופציה למשהו דומה?...
בול בתקציב ומגיע עם שלט במידה ואתה מוכן לחשוב מחוץ לקופסה ומחפש חווית אנדרואיד. לי יש אחד כזה והוא מריץ נפלא את קודי. רק בגלל זה קניתי אותו.
יש סיקור של בני על המוצר.
·
·ומה לגבי תמיכה בעברית וAIR MOUSE?gvooli כתב:http://direct-israline.com/amazon-fire-tv-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%A8.html......
בול בתקציב ומגיע עם שלט במידה ואתה מוכן לחשוב מחוץ לקופסה ומחפש חווית אנדרואיד. לי יש אחד כזה והוא מריץ נפלא את קודי. רק בגלל זה קניתי אותו.
יש סיקור של בני על המוצר.
·...
בכ"מ אחד השימושים שלי הוא האינטרנט ולכן אני צריך AIR MOUSE.gvooli כתב:אני משתמש בשלט שהגיע איתו ו בשבילי הוא מצויין....
אני יותר מאמין בRKM, השאלה היא למה לא להאמין בו? גם שמעתי על הMINIX 8H דברים טובים, אבל שהקליטת שלט לא משהו וגם יש קצת בעיות..
יש לי את המכשיר הנ"ל
הוא עובד בסדר ואני מדגיש בסדר ולא יותר מזה
השליטה עם השלט על מערכת אנדרואיד לא ממש נוחה
קודי עובד עליו רק בגרסאת 14.0 ויש בה בעיות מסויימות לדוגמא מקלדת והקלדה בתוך התוכנה
קרה לי מסיבה לא ברורה שכל ההגדרות של האפליקציה של קודי נתקעו ונמחקו מה שהצריך הגדרה מחדש די מבאס
מבחינת ניגון לא הייתה לי אף בעיה לנגן כל פורמט ווידאו מכל סוג שהוא שזה אחלה והחיבור המהיר 10/100/1000 עובד מצויין בחיבור ישיר לראוטר מהירות גלישה גבוהה שזה ממש אחלה
אני לא ממש ממליץ לקנות את המכשיר הזה כי אפשר לקבל יותר תמורה לכסף
אם בכל זאת אתה מתעקש ורוצה את המכשיר אולי אני אוכל למכור לך את שלי
קודי עובד עליו רק בגרסאת 14.0 ויש בה בעיות מסויימות לדוגמא מקלדת והקלדה בתוך התוכנה
קרה לי מסיבה לא ברורה שכל ההגדרות של האפליקציה של קודי נתקעו ונמחקו מה שהצריך הגדרה מחדש די מבאס
מבחינת ניגון לא הייתה לי אף בעיה לנגן כל פורמט ווידאו מכל סוג שהוא שזה אחלה והחיבור המהיר 10/100/1000 עובד מצויין בחיבור ישיר לראוטר מהירות גלישה גבוהה שזה ממש אחלה
אם בכל זאת אתה מתעקש ורוצה את המכשיר אולי אני אוכל למכור לך את שלי
בטוח שאתה מדבר על הדגם MK12, ולא הדונגל? כי לפי עוד 2 אנשים בפורום, הוא מריץ קודי נהדר והקליטה טובה!giladsta כתב:יש לי את המכשיר הנ"ל
אם בכל זאת אתה מתעקש ורוצה את המכשיר אולי אני אוכל למכור לך את שלי...
·
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
למען האמת
אני קצת מופתע שאתה אומר שיש תמורה יותר טובה לכסף. ב-100 דולר?
המכשיר מריץ קודי מעולה. הוא גם אנדרואיד מעולה. זה נכון שלא נוח להשתמש בשלט הפשוט כדי לשלוט על מע' אנדרואיד שלמה - הרי בשביל זה הם בנו LAUNCHER משלהם. מי שרוצה לעבוד עם ה-LAUNCHER הרגיל של אנדרואיד יצטרך מקלדת/עכבר או AIR MOUSE וכו'. אני ממש לא רואה בזה חיסרון אלא רק עוד יתרון - יש יותר מדרך אחת לעבוד איתו.
הוא תומך בכל החיבורים החשובים (רשת 1 ג'יגה, WIFI N, גם BT כמובן), יש לו HDMI CEC, יש לו MIRACAST, יש לו HDMI 1.4b שזה חשוב מאוד, יש לו יציאה אופטית, כאנדרואיד הוא ממש מעולה. אני ממש מתקשה לראות איפה הבעיה ואיפה יש מוצר אחר שנותן את אותה התמורה.
יש אפשרות לשלוט על רזולוציות ועוד כל מיני שטויות מתקדמות למי שצריך משהו פרטני.
יש לו גם תמיכה ב-4K - שמסתבר שעובדת
. אומנם אין תכנים אבל אני מניח שעכשיו כשיש הרבה קופסאות שיוצאות עם זה וגם HTPCים מתחילים לראות תמיכה בחומרה ל-4K נתחיל לראות יותר תכנים.
לכל מכשיר אחר שאני משווה אותו אליו יש חיסרון -
קוביה? אין שלט ותלוי בדגם חסרות קישוריות מסוימות. גם אין 4K למי שמתכנן לקנות כזו טלוויזיה.
MINI PC כלשהו? אין HDMI CEC. אין MIRACAST וצריך יותר תחזוקה על WINDOWS .
RPI 2 ? הוא יותר חזק ממנו ולמרות שהפאי 2 מאוד מומלץ באופן כללי. אין מה להשוות ביניהם.
MINIX X8-H - יקר יותר ממנו ולא במעט. לא ברור למה.
יש הרבה קופסאות שמתחילות לצאת עם AMLOGIC S812 כך שה-MK12 הוא לא היחיד עם יכולות. מצד שני הוא גם מציע את כל החיבורים האחרים, הקישוריות הנוספות ונותן גם אנדרואיד שעובד היטב (גלישה, משחקים, יוטיוב וכו') וכל זה ב-100 דולר. קשה לי למצוא לו מתחרה כרגע. מוצר מצוין!
המכשיר מריץ קודי מעולה. הוא גם אנדרואיד מעולה. זה נכון שלא נוח להשתמש בשלט הפשוט כדי לשלוט על מע' אנדרואיד שלמה - הרי בשביל זה הם בנו LAUNCHER משלהם. מי שרוצה לעבוד עם ה-LAUNCHER הרגיל של אנדרואיד יצטרך מקלדת/עכבר או AIR MOUSE וכו'. אני ממש לא רואה בזה חיסרון אלא רק עוד יתרון - יש יותר מדרך אחת לעבוד איתו.
הוא תומך בכל החיבורים החשובים (רשת 1 ג'יגה, WIFI N, גם BT כמובן), יש לו HDMI CEC, יש לו MIRACAST, יש לו HDMI 1.4b שזה חשוב מאוד, יש לו יציאה אופטית, כאנדרואיד הוא ממש מעולה. אני ממש מתקשה לראות איפה הבעיה ואיפה יש מוצר אחר שנותן את אותה התמורה.
יש אפשרות לשלוט על רזולוציות ועוד כל מיני שטויות מתקדמות למי שצריך משהו פרטני.
יש לו גם תמיכה ב-4K - שמסתבר שעובדת
לכל מכשיר אחר שאני משווה אותו אליו יש חיסרון -
קוביה? אין שלט ותלוי בדגם חסרות קישוריות מסוימות. גם אין 4K למי שמתכנן לקנות כזו טלוויזיה.
MINI PC כלשהו? אין HDMI CEC. אין MIRACAST וצריך יותר תחזוקה על WINDOWS .
RPI 2 ? הוא יותר חזק ממנו ולמרות שהפאי 2 מאוד מומלץ באופן כללי. אין מה להשוות ביניהם.
MINIX X8-H - יקר יותר ממנו ולא במעט. לא ברור למה.
יש הרבה קופסאות שמתחילות לצאת עם AMLOGIC S812 כך שה-MK12 הוא לא היחיד עם יכולות. מצד שני הוא גם מציע את כל החיבורים האחרים, הקישוריות הנוספות ונותן גם אנדרואיד שעובד היטב (גלישה, משחקים, יוטיוב וכו') וכל זה ב-100 דולר. קשה לי למצוא לו מתחרה כרגע. מוצר מצוין!
Re: למען האמת
@voguemaster
אולי תדע אז לעזור לי לשפר אותו
אני אציין שיש לו יתרון של אפליקציה לטלפון לשימוש כשלט שעובדת טוב ונתמכת רישמית על ידי היצרן
http://www.rikomagic.com/en/download/do_1.html
1.בעיה ראשונה שיש לי איתו שקודי 14.1 לא עובד עליו ואני נאלץ להשתמש בגרסא 14.0
2.בקודי אין לי מקלדת ודרך להקליד בתוכנה
3. לא מצליח להגדיר יציאת קול אופטית בהגדרות קודי
4. אני רוצה לחבר אליו שלט של XBOX חיובר USB שעובד על PC
5. לא הצלחתי לחבר אליו שלט ומקלדת אלחוטיים מסוג logitech mk300
http://support.logitech.com/product/wireless-desktop-mk300
6. אני לא יודע עם זה קשור למכשיר אבל אני לא מצליח לראות סרטי 3D בצורה טובה באמצעות קודי דרך המכשיר, טלוויזיה מסוג lg
http://www.lg.com/fr/support-produit/lg-47LM615S
אשמח בכלל לעזרה בכל זה ולדעתי יש קשר למכשיר או לחסרונות של מערכת הפעלה אנדרואיד
אני מקווה שבהמשך תצא גירסאת OPENELEC שתעבוד על המכשיר גם אם לא רשמית
אני אציין שיש לו יתרון של אפליקציה לטלפון לשימוש כשלט שעובדת טוב ונתמכת רישמית על ידי היצרן
6. אני לא יודע עם זה קשור למכשיר אבל אני לא מצליח לראות סרטי 3D בצורה טובה באמצעות קודי דרך המכשיר, טלוויזיה מסוג lg
אני מקווה שבהמשך תצא גירסאת OPENELEC שתעבוד על המכשיר גם אם לא רשמית
- voguemaster
-
- חבר ותיק

Re: למען האמת
·giladsta כתב:@voguemaster
אני מקווה שבהמשך תצא גירסאת OPENELEC שתעבוד על המכשיר גם אם לא רשמית...
אני יכול לנסות -
1. גם אני. זו בעיה ידועה. עדיין לא התפניתי לדגב את קודי ולפתור את זה. פשוט לאחרונה עמוס מדי ואין לי כח.
2. אני משתמש במקלדת ועכבר של לוג'יטק דגם K250. עובד מצוין גם בקודי. קח בחשבון שבלי קשר לקודי - כדי לכתוב באנדרואיד בעברית צריך אפליקציה כמו External keyboard helper שיודע לשלוח את התווים הנכונים בעברית בשינוי שפה (ניתן לקבע איזה שילוב מקשים יעשה את זה). לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עם הקלדה, אם כי אני מוכרח לציין שבד"כ יותר זריז לי לעשות את זה דרך YATSE מהטאבלט.
3. אומנם אין לי מגבר עם חיבור אופטי אבל ניסית להיכנס להגדרות המתקדמות של המכשיר? יש שם כמה אפשרויות לשליטה ביציאות סאונד וכו'.
4. אני יודע שהמכשיר תומך בשלטי BT של XBOX ו-PS3. חיבור ב-USB? ממש לא בטוח. צריך בד"כ דרייבר ולא נראה לי שלפלטפורמה הזו יש דרייבר. למה דווקא לחבר דרך USB?
5. מוזר. כאמור, אני משתמש ב-K250 והיא עובדת נפלא. מחבר את הדונגל בכניסה האחורית והכל אחלה. כשאתה מחבר - שום דבר לא עובד? ניסית מקלדות אחרות?
6. מה הכוונה? אם סרט הוא SBS זה ממש לא משנה למכשיר עצמו, אלא אם כן הוא לא מבין שזה 3D ולא מציג את התרגום כפול. תן יותר פרטים... אני יודע רק על באג אחד שמסתבר שתוקף עוד פלטפורמות אחרות - יש באג במעבר בין מודים שונים של 3D סטריאוסקופי. דרוש מחקר..
אין הרבה חסרונות לאנדרואיד ודווקא גרסה 14.0 עובדת באופן מאוד יציב על המכשיר. אם יש לך שאלות ובעיות אתה מוזמן לכתוב.
אז יש עם הקודי 14 עוד קצת בעיות אני מסתדר טוב עם המכשיר ובתכלס הכל עובד אין שום בעיה בצפיה אבל אני הייתי רוצה שהוא יעבוד מושלם וזה עוד לא שם
יש לי שלטים רגילים ולא אלחוטיים והייתי שמח להשתמש בהם במקום לקנות חדשים
התמונות יוצאות במרווח גדול מידי אחת מהשניה והתמונה מטושטשת אני אנסה לחבר למכשיר דיסק און קי עם סרט לראות אם זה אותו המצב, כשאני מנגן סרטים מדיסקאון קי המחובר ישירות לטלוויזיה זה עובד מעולה (בסרטי SBS)
בעיות מיוחדות בהקלדה הן שאני לא יכול גם להקליד עם קודי לתוכנה מכיוון שהמקלדת בתוכנה מופיע הלי ריקה מאותיות קוביות שחורות ריקות.
לגבי הסאונד בהגדרות של קודי אין אפשרות לשינוי אני לא הצלחתי דרך האנדרואיד למצוא הגדרה למצב סאונד באיזה חלק זה?
התמונות יוצאות במרווח גדול מידי אחת מהשניה והתמונה מטושטשת אני אנסה לחבר למכשיר דיסק און קי עם סרט לראות אם זה אותו המצב, כשאני מנגן סרטים מדיסקאון קי המחובר ישירות לטלוויזיה זה עובד מעולה (בסרטי SBS)
בעיות מיוחדות בהקלדה הן שאני לא יכול גם להקליד עם קודי לתוכנה מכיוון שהמקלדת בתוכנה מופיע הלי ריקה מאותיות קוביות שחורות ריקות.
לגבי הסאונד בהגדרות של קודי אין אפשרות לשינוי אני לא הצלחתי דרך האנדרואיד למצוא הגדרה למצב סאונד באיזה חלק זה?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אוקיי, נמשיך...
·giladsta כתב:אז יש עם הקודי 14 עוד קצת בעיות אני מסתדר טוב עם המכשיר ובתכלס הכל עובד אין שום בעיה בצפיה אבל אני הייתי רוצה שהוא יעבוד מושלם וזה עוד לא שם
לגבי הסאונד בהגדרות של קודי אין אפשרות לשינוי אני לא הצלחתי דרך האנדרואיד למצוא הגדרה למצב סאונד באיזה חלק זה?...
השלט של המכשיר הוא שלט IR פשוט. כמובן שאפשר לתכנת כל שלט לשלוט עליו. איזה שלטים יש לך?
אני אישית שולט על המכשיר עם השלט של הטלוויזיה דרך CEC. לעיתים נדירות על ה-KODI אני שולט עם YATSE.
מה הכוונה "התמונות יוצאות במרווח גדול מידי?"
אממ... זה מוזר. בדוק בהגדרות INPUT איזה שפות מוגדרות לך ב-KEYBOARD LAYOUTS. לא זוכר כרגע באיזה תפריט זה בהגדרות. תבדוק שיש לך משהו מסומן.
שני דברים לגבי סאונד:
1. מחוץ לקודי, באנדרואיד כנס לאפליקצית ה-SETTINGS שלהם. יש שם כמה טאבים צבעוניים. בהגדרות מתקדמות אמורה להיות שליטה על סאונד.
2. בתוך קודי תוודא שההגדרות שלך נמצאות על EXPERT. אולי בגלל זה אתה לא רואה את כל האפשרויות?
Re: אוקיי, נמשיך...
@voguemaster
·
הכוונה שלי לשלט של XBOX למשחקים עם כבל USB הייתי שמח להשתמש בו
לגבי שליטה על המכשיר יש לי את השלט המקורי שהוא די מאכזב כמו שהסכמנו, בנוסף אני שולט על המכשיר באמצאות אפליקיצה לאנדרואיד שהורדתי מהאתר וזה עובד בדומה לקודי רק שלט עבור המכשיר עם כמה אפשרויות שונות כולל מקלדת
CEC אני לא ממש יודע איך זה עובד יש לי טלוויזיה של LG כמו שציינתי קודם אני לא יודע אם היא תומכת ואם כן אז איך מגדירים?
איך אפשר לכוון שלט אחר שיעבוד על המכשיר?
אני יכול להשתמש בכל שלט???
·
לגבי שליטה על המכשיר יש לי את השלט המקורי שהוא די מאכזב כמו שהסכמנו, בנוסף אני שולט על המכשיר באמצאות אפליקיצה לאנדרואיד שהורדתי מהאתר וזה עובד בדומה לקודי רק שלט עבור המכשיר עם כמה אפשרויות שונות כולל מקלדת
CEC אני לא ממש יודע איך זה עובד יש לי טלוויזיה של LG כמו שציינתי קודם אני לא יודע אם היא תומכת ואם כן אז איך מגדירים?
אני יכול להשתמש בכל שלט???
- voguemaster
-
- חבר ותיק

Re: אוקיי, נמשיך...
·giladsta כתב:@voguemaster
·
אני יכול להשתמש בכל שלט???...
כמו שאמרתי, אני מאוד בספק אם אפשר להפעיל בקר USB למכשירים האלה. לגבי BT זה כבר משהו אחר.
השלט IR המקורי משמש אותי במקרים נדירים. לא משתמש באפליקציה שלהם לאנדרואיד אבל לגבי CEC - תרשום את דגם הטלוויזיה שלך. בעיקרון טלוויזיות תומכות בזה מימים ימימה. כל חברה קוראת לזה בשם אחר, לפעמים צריך להפעיל את זה בהגדרות של המסך. מעבר לזה - כלום, זה אמור לעבוד.