איזה טלוויזיה יותר טובה? 46TL838 או 48L5435?
-
Yadin01014
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי כולם אני חייב עזרה ענקית. היה לי טלוויזיה בחדר של toshiba והדגם שלה הוא 46TL838 עם חמש שנות אחריות! ועלתה בסביבות ה6 אלף שקל. היא שירתה אותי במשך שנים עד שיום אחד פתאום היא החליטה להשתגע. הזמנו טכנאי הם לקחו את הטלוויזיה ולפני כמה ימים הם התקשרו אלינו והציעו לנו הצעה. הם אמרו שהטלוויזיה נהרסה 80% אז או שהם מחליפים את החלקים שנהרסו ומחזירים לנו את הטלוויזיה או שהם יביאו לנו טלוויזיה אחרת שהדגם שלה הוא 48L5435 גם של toshibaעם 3 שנות אחריות. עכשיו אין לי מושג מה לבחור ואני גם לא הכי מבין בזה.
מה אתם הייתם עושים במקומי? מחליפים לטלוויזיה החדשה או חוזרים לישנה? תודה רבה לעוזרים!
מה אתם הייתם עושים במקומי? מחליפים לטלוויזיה החדשה או חוזרים לישנה? תודה רבה לעוזרים!
מה שהם מביאים חדש ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
Yadin01014
- חבר שרק התחיל

כן הם מביאים טלוויזיה חדשה אחרת שהדגם שלה הוא 48L5435 עם 3 שנות אחריות. כאילו במקום להחזיר לנו את הישנה מתוקנת הם מביאים לנו טלוויזיה אחרת חדשה בתוספת 1200 שקלtascam כתב:מה שהם מביאים חדש ?...
48L5435 חדשה עדיף מאשר ישנה מתוקנת
http://www.kagoo.com/TVs-Monitors-Proje ... L5435.html
http://www.kagoo.com/TVs-Monitors-Proje ... L5435.html
רב סרן-רועי קליין.
-
Yadin01014
- חבר שרק התחיל

·ל46TL838 ש חמש שנים אחריות נותר בערך שנה וקצת. מדובר בתיקון שתקף לאחריות ואנחנו לא צריכים לשלם כלום על הטכנאים שבואו ועל התיקון של הטלוויזיה (80% מהטלוויזיה הלכו) אם מתקנים לנו את הטלוויזיה אבא שלי לא מתכון לחדש את האחריות עליה (1200 שקל) וכנראה שאם יחליפו 80% יהיו כל מיני בעיות. הצעה שלהם זה או שהם יתקנו או שיחליפו לנו ב48L5435 עם 3 שנות אחריות בתוספת 1200 שקל.jtk כתב:מדובר על תיקון באחריות? כמה זמן אחריות נשאר? אם יותר משנה, והתיקון לא בתשלום, הייתי נשאר עם המסך הקיים....
למה הייתה נשאר עם המסך הקיים? לפי מה שבדקתי נראה ש48L5435 יותר טוב. מה אתה חושב
-
Yadin01014
- חבר שרק התחיל

·אתה בטוח שהיא יותר טובה מהישנה?tascam כתב:48L5435 חדשה עדיף מאשר ישנה מתוקנת
http://www.kagoo.com/TVs-Monitors-Proje ... L5435.html...
מה הדבר הזה אומר בחסרונות?
Only Supports Seven Analog Signal Format Systems
The number of analog signal format systems supported by the Toshiba 48L5435 is more than most LED screens that were launched around the same time as it. The most commonly supported analog signal format system is PAL, but this analog signal format system is not supported by this LED television. The analog signal format systems NTSC 4.43, PAL BG, PAL DK, PAL I, SECAM B/G, SECAM D/K and SECAM L are also supported by this TV.
השירות של טושיבה מצויין נתנו לך הצעה מכובדת
רב סרן-רועי קליין.
למה שיהיו בעיות? ואם יהיו, שיחליפו/יתקנו עוד פעם. אם הם לא יכולים, שיחליפו בדגם חדש ללא עלות.Yadin01014 כתב:אם מתקנים לנו את הטלוויזיה אבא שלי לא מתכון לחדש את האחריות עליה (1200 שקל) וכנראה שאם יחליפו 80% יהיו כל מיני בעיות....
אם אין לך בעיות איתה מבחינת תכונות, למה למהר להחליף בתשלום?
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 20/03/2015 21:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Yadin01014
- חבר שרק התחיל

@jtk
@asaf23
@tascam
·תודה לכולם אני לוקח את החדשה בתוספת 1200 שקל אם יש למישהו משהו נוסף להגיד אני לא התנגד יש עד ליום ראשון לעסקה.
@asaf23
@tascam
·תודה לכולם אני לוקח את החדשה בתוספת 1200 שקל אם יש למישהו משהו נוסף להגיד אני לא התנגד יש עד ליום ראשון לעסקה.
תתחדש
רב סרן-רועי קליין.