ה UA55H6400 אמורה להיות יותר טובה מפנסוניק v10?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
itsik123 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

אני צריך לקנות מסך לחדר צפיה של הילדים וחשבתי האם יהיה כדאי להחליף בין הסמסונג ל v10 שנמצאת בסלון,
מה אתם אומרים?

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #2 

אני אומר שאם יש צורך לטלויזיה לחדר הילדים אז קונים לילדים טלויזיה חדשה לחדר ילדים במיוחד לפי הגודל ואופי השימוש הדרוש כמו קונסולה וחיבור למחשב לא תופסים על הצורך טרמפ ומעבירים לילדים מסך משומש מהסלון כי הצורך במסך לחדר הילדים זה התירוץ לקניה בעצם לסלון, אל תזלזל בילדים וקנה להם מסך חדש כמו שאתה לא נותן להם בגדים מהדוד מאמריקה, קצת כבוד לילדים, הם יזכרו את זה, לקנות טלויזיה חדשה לסלון כי צריך טלויזיה לחדר הילדים ולתת להם את הישנה זה לערבב בשר וחלב לא לעיניין.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

itsik123 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

מבין אותך אבל קצת הגזמת,
בגדול אם אומר לך ש 95% מזמן הצפיה יהיה בסלון והשאר בחדר ילדים, לא היית מעדיף שהמסך הטוב יותר יהיה בחדר שצופים בו יותר?

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

LED לא יתן לך שיפור מהותי מ V10 פנסוניק להפך יתכן ויהיה פחות מוצלח, פלזמות לא הפסיקו לייצר כי הם פחות טובות, הפסיקו לייצר כי העלויות גדולות, ולא ניתן לעבור 1080P וגם לא רוצים תחרות לOLED שמחליף את הפלזמה.
https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei= ... NASONIC+TV
לא במיגוון הצבעים לא בעומק השחורים לא בזויות הצפיה ולא בהתמודדות עם תכני SD הדבר היחידי אולי התמודדות קצת יותר טובה עם חדר מואר לעומת כל הרבה חסרונות לעומת ה V10
ועוד בנוסף אתה רוצה להעביר מסך גדול מידיי ודומיננטי לחדר הילדים זה רעיון עקום.
טלויזיה מפלצתית בחדר הילדים בלי פרופורציה לחדר ולמטרה רק תעמיס על החדר ותעשה אותו צפוף וקודר כמו מחסן וזה לא ישפיע לטובה על הילדים כבר עדיף בלי טלויזיה בחדר הילדים במקום לתקוע שם מכשיר שלא מתאים רק ביגלל שיש רעיון להרוג 2 ציפורים במכה אחת של שידרוג הסלון + טלויזיה לחדר הילדים.
קנה לילדים טלויזיה מתאימה לחדר ילדים שזאת המטרה, זה גם לא יקר.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #5 

tascam כתב:LED לא יתן לך שיפור מהותי מ V10 פנסוניק להפך יתכן ויהיה פחות מוצלח, פלזמות לא הפסיקו לייצר כי הם פחות טובות, הפסיקו לייצר כי העלויות גדולות, ולא ניתן לעבור 1080P וגם לא רוצים תחרות לOLED שמחליף את הפלזמה.
https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei= ... NASONIC+TV
לא במיגוון הצבעים לא בעומק השחורים לא בזויות הצפיה ולא בהתמודדות עם תכני SD הדבר היחידי אולי התמודדות קצת יותר טובה עם חדר מואר לעומת כל הרבה חסרונות לעומת ה V10
ועוד בנוסף אתה רוצה להעביר מסך גדול מידיי ודומיננטי לחדר הילדים זה רעיון עקום.
טלויזיה מפלצתית בחדר הילדים בלי פרופורציה לחדר ולמטרה רק תעמיס על החדר ותעשה אותו צפוף וקודר כמו מחסן וזה לא ישפיע לטובה על הילדים כבר עדיף בלי טלויזיה בחדר הילדים במקום לתקוע שם מכשיר שלא מתאים רק ביגלל שיש רעיון להרוג 2 ציפורים במכה אחת של שידרוג הסלון + טלויזיה לחדר הילדים.
קנה לילדים טלויזיה מתאימה לחדר ילדים שזאת המטרה, זה גם לא יקר.
...
מעולה
מסכים בכל מילה לדברי חברינו
גם לי יש V10 בגודל 58
העדפתי להשאיר אותה בסלון

ולקנות לחדר טלויזיה יעודי טלויזיה LED
ניתן להשיג יופי של טלויזיות סמסונג בגדלים של 40" במיוחד H6400 עם תמונה איכותית פנצית מתאימה ביותר לתכנים שלהילדים צופים וגם דקה יותר על הקיר
·

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

SONYES כתב:
...
...
ניתן להשיג יופי של טלויזיות סמסונג בגדלים של 40" במיוחד H6400 עם תמונה איכותית פנצית מתאימה ביותר לתכנים שלהילדים צופים וגם דקה יותר על הקיר
·
...
·ה H6400 המסך מבחינת עלות תועלת ומעבר לזה (Y)
מומלץ ביותר (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

9000es כתב:
...
...
·ה H6400 המסך מבחינת עלות תועלת ומעבר לזה (Y)
מומלץ ביותר (Y)
...
·כבר קניתי כזו להחליף את הפנסוניק AS670 פרטים בקרוב 8)

itsik123 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

תודה,
החדר משחקים של הילדים גדול מאוד ואני צריך מסך של 50/5 אינצ המסך בסלון 50 כך שאין לי בעיה עם החלפה, מה שחשוב היה לי להבין אם במסך הזה אמורים לראות טוב יותר מהפלזמה הזאת, בכל זאת עברו כמה שנים..

אז אני מבין ממכם שלא.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

אם אתה אוהב פלזמה
רק לד מאווווד יקרה תתקרב לאיכויות שלה
העם דורש..... כל מיני דברים

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #10 

SONYES כתב:
...
...
·כבר קניתי כזו להחליף את הפנסוניק AS670 פרטים בקרוב 8)
...
מחכים (Y)
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

9000es כתב:
...
...
מחכים (Y)
·
...
·סבלנות הטלויזה UA55H6400 הגיעה כמובן, יבואן רשמי ואני מחכה לטכנאי החברה לפתיחה - לא לפני שבדקתי אותה
לא העלה תמונות
וכבר ערכתי בדיקות על הקיימת AS670 עם הבלוי רי OPPO 105D בכיול הכי טוב שאני יכול בתנאים שלי לצערי אין לי מצלמה איכותית חוץ
קנון 590 ניתן להביר חלק מההתרשמות אך אין כמו עין אנושית
גם ככה בהשוואות על אותם תכנים בדיוק הסמסונג הראתה תמונה יותר חיה עם שחורים מדהימים מבלי לכסות איזורים שלמים
מה שקורה עם AS670 הרחבות בנושא בקרוב

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”