ה UA55H6400 אמורה להיות יותר טובה מפנסוניק v10?
אני אומר שאם יש צורך לטלויזיה לחדר הילדים אז קונים לילדים טלויזיה חדשה לחדר ילדים במיוחד לפי הגודל ואופי השימוש הדרוש כמו קונסולה וחיבור למחשב לא תופסים על הצורך טרמפ ומעבירים לילדים מסך משומש מהסלון כי הצורך במסך לחדר הילדים זה התירוץ לקניה בעצם לסלון, אל תזלזל בילדים וקנה להם מסך חדש כמו שאתה לא נותן להם בגדים מהדוד מאמריקה, קצת כבוד לילדים, הם יזכרו את זה, לקנות טלויזיה חדשה לסלון כי צריך טלויזיה לחדר הילדים ולתת להם את הישנה זה לערבב בשר וחלב לא לעיניין.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
LED לא יתן לך שיפור מהותי מ V10 פנסוניק להפך יתכן ויהיה פחות מוצלח, פלזמות לא הפסיקו לייצר כי הם פחות טובות, הפסיקו לייצר כי העלויות גדולות, ולא ניתן לעבור 1080P וגם לא רוצים תחרות לOLED שמחליף את הפלזמה.
https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei= ... NASONIC+TV
לא במיגוון הצבעים לא בעומק השחורים לא בזויות הצפיה ולא בהתמודדות עם תכני SD הדבר היחידי אולי התמודדות קצת יותר טובה עם חדר מואר לעומת כל הרבה חסרונות לעומת ה V10
ועוד בנוסף אתה רוצה להעביר מסך גדול מידיי ודומיננטי לחדר הילדים זה רעיון עקום.
טלויזיה מפלצתית בחדר הילדים בלי פרופורציה לחדר ולמטרה רק תעמיס על החדר ותעשה אותו צפוף וקודר כמו מחסן וזה לא ישפיע לטובה על הילדים כבר עדיף בלי טלויזיה בחדר הילדים במקום לתקוע שם מכשיר שלא מתאים רק ביגלל שיש רעיון להרוג 2 ציפורים במכה אחת של שידרוג הסלון + טלויזיה לחדר הילדים.
קנה לילדים טלויזיה מתאימה לחדר ילדים שזאת המטרה, זה גם לא יקר.
לא במיגוון הצבעים לא בעומק השחורים לא בזויות הצפיה ולא בהתמודדות עם תכני SD הדבר היחידי אולי התמודדות קצת יותר טובה עם חדר מואר לעומת כל הרבה חסרונות לעומת ה V10
טלויזיה מפלצתית בחדר הילדים בלי פרופורציה לחדר ולמטרה רק תעמיס על החדר ותעשה אותו צפוף וקודר כמו מחסן וזה לא ישפיע לטובה על הילדים כבר עדיף בלי טלויזיה בחדר הילדים במקום לתקוע שם מכשיר שלא מתאים רק ביגלל שיש רעיון להרוג 2 ציפורים במכה אחת של שידרוג הסלון + טלויזיה לחדר הילדים.
קנה לילדים טלויזיה מתאימה לחדר ילדים שזאת המטרה, זה גם לא יקר.
רב סרן-רועי קליין.
מעולהtascam כתב:LED לא יתן לך שיפור מהותי מ V10 פנסוניק להפך יתכן ויהיה פחות מוצלח, פלזמות לא הפסיקו לייצר כי הם פחות טובות, הפסיקו לייצר כי העלויות גדולות, ולא ניתן לעבור 1080P וגם לא רוצים תחרות לOLED שמחליף את הפלזמה.
קנה לילדים טלויזיה מתאימה לחדר ילדים שזאת המטרה, זה גם לא יקר....
מסכים בכל מילה לדברי חברינו
גם לי יש V10 בגודל 58
העדפתי להשאיר אותה בסלון
ולקנות לחדר טלויזיה יעודי טלויזיה LED
ניתן להשיג יופי של טלויזיות סמסונג בגדלים של 40" במיוחד H6400 עם תמונה איכותית פנצית מתאימה ביותר לתכנים שלהילדים צופים וגם דקה יותר על הקיר
·
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
·ה H6400 המסך מבחינת עלות תועלת ומעבר לזהSONYES כתב:ניתן להשיג יופי של טלויזיות סמסונג בגדלים של 40" במיוחד H6400 עם תמונה איכותית פנצית מתאימה ביותר לתכנים שלהילדים צופים וגם דקה יותר על הקיר......
·...
מומלץ ביותר
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה,
החדר משחקים של הילדים גדול מאוד ואני צריך מסך של 50/5 אינצ המסך בסלון 50 כך שאין לי בעיה עם החלפה, מה שחשוב היה לי להבין אם במסך הזה אמורים לראות טוב יותר מהפלזמה הזאת, בכל זאת עברו כמה שנים..
אז אני מבין ממכם שלא.
החדר משחקים של הילדים גדול מאוד ואני צריך מסך של 50/5 אינצ המסך בסלון 50 כך שאין לי בעיה עם החלפה, מה שחשוב היה לי להבין אם במסך הזה אמורים לראות טוב יותר מהפלזמה הזאת, בכל זאת עברו כמה שנים..
אז אני מבין ממכם שלא.
·סבלנות הטלויזה UA55H6400 הגיעה כמובן, יבואן רשמי ואני מחכה לטכנאי החברה לפתיחה - לא לפני שבדקתי אותה9000es כתב:מחכים......![]()
·...
לא העלה תמונות
וכבר ערכתי בדיקות על הקיימת AS670 עם הבלוי רי OPPO 105D בכיול הכי טוב שאני יכול בתנאים שלי לצערי אין לי מצלמה איכותית חוץ
קנון 590 ניתן להביר חלק מההתרשמות אך אין כמו עין אנושית
גם ככה בהשוואות על אותם תכנים בדיוק הסמסונג הראתה תמונה יותר חיה עם שחורים מדהימים מבלי לכסות איזורים שלמים
מה שקורה עם AS670 הרחבות בנושא בקרוב