המלצה למיני PC
היי,
אני מחפש מיני PC לבית שיריץ בעיקר KODI, אבל אוכל לחבר לו מקלדת של קומפי בשביל הבנות (וכונן DVD חיצוני).
שמתי עין על ה-VOYO mini PC ועל ה-MINIX Neo Z64W.
ה-VOYO זול ב-50$ ומכיל זכרון של 64G לעומת 32G של המיניקס ,יכול להציג וידאו ב-4K ויש לו כניסת USB נוספת, אבל למיניקס יש כניסת ETHERNET, יש לו הכנת לשלט IR ואנטנת WIFI חיצונית, מה שאמור לשפר את הקליטה.
האם יש מישהו שיש לו ניסיון עם אחד המכשירים?
איזה עדיף? או שאולי יש עוד מכשירים שכדאי לבדוק?
אני מחפש מיני PC לבית שיריץ בעיקר KODI, אבל אוכל לחבר לו מקלדת של קומפי בשביל הבנות (וכונן DVD חיצוני).
ה-VOYO זול ב-50$ ומכיל זכרון של 64G לעומת 32G של המיניקס ,יכול להציג וידאו ב-4K ויש לו כניסת USB נוספת, אבל למיניקס יש כניסת ETHERNET, יש לו הכנת לשלט IR ואנטנת WIFI חיצונית, מה שאמור לשפר את הקליטה.
איזה עדיף? או שאולי יש עוד מכשירים שכדאי לבדוק?
·היי,davesh כתב:היי,
איזה עדיף? או שאולי יש עוד מכשירים שכדאי לבדוק?...
לפני שאתה רץ וקונה את המכשיר מתוך מחשבה שקומפי ירוץ לך על כונן DVD חיצוני, דע לך כי לי לפחות, הקומפי סירב לעלות (למרות התקנה מוצלחת על הנייד) , למרות שניסיתי מספר פעמים בדרכים שונות ומשונות - קומפי מסרב לעלות על כונן DVD חיצוני.
אתה מוזמן לנסות על המחשב השולחני - חבר אליו את ה DVD החיצוני ונסה להריץ (אם הצלחת, אודה לך אם תוכל לפרט לי את המפרט הטכני).
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
Re: יש לי 2 טאבלטים של PIPO
@davesh
·
הי, תוכל לפרט על הניסיון שלך עם הפיפו ? זה פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שלא מרוצה ממנו.
(קח בחשבון שגם ה-YOYO הוא סיני)
·
הי, תוכל לפרט על הניסיון שלך עם הפיפו ? זה פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שלא מרוצה ממנו.
(קח בחשבון שגם ה-YOYO הוא סיני)
קיבלתי עכשיו מייל מהתמיכה של קומפי. הם יכולים לשלוח לך קובץ התקנה שירוץ ללא ה-CD בתנאי שאתה מספק להם מספר סידורי המותבע ע"ג הדיסק.ronbubl כתב:·היי,......
לפני שאתה רץ וקונה את המכשיר מתוך מחשבה שקומפי ירוץ לך על כונן DVD חיצוני, דע לך כי לי לפחות, הקומפי סירב לעלות (למרות התקנה מוצלחת על הנייד) , למרות שניסיתי מספר פעמים בדרכים שונות ומשונות - קומפי מסרב לעלות על כונן DVD חיצוני.
אתה מוזמן לנסות על המחשב השולחני - חבר אליו את ה DVD החיצוני ונסה להריץ (אם הצלחת, אודה לך אם תוכל לפרט לי את המפרט הטכני)....
·