סאב וופר b&w pv1d

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם ,
אשמח לקבל חוות דעת לסאב הנ״ל

http://www.bowers-wilkins.com/Speakers/ ... /PV1D.html

תודה רבה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

אחלה סאב, אבל העיצוב המיוחד שלו הופך אותו לקשה למיקום בחללים מסויימים. תוסיף לזה את נושא המחיר ואת העובדה שהוא לא עוצמתי במיוחד (בפרט בכל הנוגע ליישומים של קולנוע ביתי), ורוב הסיכויים שתוכל למצוא אלטרנטיבות טובות ממנו... :|
נערך לאחרונה על ידי epony ב 18/03/2015 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #3 

אם הסיבה לרכישה היא לא המראה אז יש פתרונות טובים לא פחות, ברבע מהמחיר שהסאב הזה עולה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

חלק מהעניין עיצוב , לפחות חייב להיות לבן :) . יחד עם זה עוצמה חשובה בגלל החלל הגדול יחסית . מדובר בסלון והמטבח ביחד ומרחק בין קיר קידמי ואחורי 13 מטר וגובה תיקרה 3.5 מטר

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

חלק מהעניין עיצוב , לפחות חייב להיות לבן
...
בפחות מהעלות של ה PV1D אתה יכול לרכוש את ה JL Audio E112 שגם מוצע בצבע לבן מבריק וגם יפיק ביצועים עדיפים.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #6 

HazooM כתב:
...
...
בפחות מהעלות של ה PV1D אתה יכול לרכוש את ה JL Audio E112 שגם מוצע בצבע לבן מבריק וגם יפיק ביצועים עדיפים.
...
·(Y)

חוץ מהילולה ב-WHAT HI FI ׁׁׁ(אחד המגזינים בחו"ל - מהמושחטים ביותר שיש)
הסאב הזה מקבל ביקורות דיי צוננות מאנשים פרטיים ממה שאני קורא...
נוסיף לזה את תג המחיר של 10,000+ ש"ח בארץ (1200 פאונד מחיר חו"ל-בפועל מן הסתם פחות).

במחיר הזה - וואו יש ככ הרבה אלטרנטיבות...
אתה מחפש אסטטיות

HAZOOM נתן יופי של אלטרנטיבה -גם יפה גם אופה, גם לבן והכי חשוב סאב איכותי ביותר.

לא שמעתי את ה-PV1D
אולי הוא נהדר, אבל רצוי בהחלט במחיר הזה לבדוק מלבדו מתחרים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

שווה לבדוק לצד ה-E112 גם את ה-ASW Genius AS-10 ואת המוניטור אודיו Apex AW12

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

HazooM כתב:
...
...
...
·מוצר מעניין !
איפה ניתן להאזין לו ?

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #9 

1-מה הסטאפ הנוכחי שלך?
2-יש לך סאב כרגע?
3-שמעת כבר כמה סאבים?
4-שאלה במחלוקת...-מה הצרכים שלך?קולנןע בייתי או מוזיקה?
כיף חיים.

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

royla כתב:1-מה הסטאפ הנוכחי שלך?
2-יש לך סאב כרגע?
3-שמעת כבר כמה סאבים?
4-שאלה במחלוקת...-מה הצרכים שלך?קולנןע בייתי או מוזיקה?
...
נכון להיום יש לי
קידמיים Quadral M50
סנטר Quadral M10
אחוריים P1 Morel
רסיבר Marantz 5008
dac Musical Fidality V90
אין לי סאב היום , לרוב אני מאזין למוזיקה ואבל לאחרונה התחלתי להתמיד לראות סרטים והופעות דרך סטרימר
המכשיר Mede8er 1000 . כאשר אני רואה הופעה אני רוצה להרגיש כמו בהופעה אמיתית כלומר התופים להרגיש בבתן :)
נערך לאחרונה על ידי alexanderf ב 19/03/2015 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

alexanderf כתב:
...
...
נכון להיום יש לי
קידמיים Quadral M50
סנטר Quadral M10
אחוריים P1 Morel
רסיבר Marantz 5008
dac Musical Fidality V90
אין לי סאב היום , לרוב אני מאזין למוזיקה ואבל לאחרונה התחלתי להתמיד לראות סרטים דרך סטרימר Mede8er 1000
...
·
זה הקוודרל פלטינום ?
כיף חיים.

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

נכון

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

יש לך מערכת מעולה לדעתי,היא אגרסיבית-קרי משמיע מוזיקה בצורה מאוד בולטת ו"בהירה" המון פירוט והמון סאונד בשרני-מלא.
הצליל שאתה שומע,לדעתי כמובן-לא אינטימי וקטן.לכן לטעמי הסאב של הזה ספציפי עדין מידיי בשבילך.לדעתי וטעמי האישי לך על svs.
כיף חיים.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #14 

מוצר מעניין !
איפה ניתן להאזין לו ?
...
אצל היבואן - אודיופריק.

alexanderf פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

royla כתב:יש לך מערכת מעולה לדעתי,היא אגרסיבית-קרי משמיע מוזיקה בצורה מאוד בולטת ו"בהירה" המון פירוט והמון סאונד בשרני-מלא.
הצליל שאתה שומע,לדעתי כמובן-לא אינטימי וקטן.לכן לטעמי הסאב של הזה ספציפי עדין מידיי בשבילך.לדעתי וטעמי האישי לך על svs.
...
הייתי שמח לבדוק SB -2000 . לצערי אין בארץ מקום שניתן להתרשם ממנו :?

yaronn79
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #16 

בתור בעל שניים מהסאבים הנ״ל הייתי אומר לך בוודאות לנסות את שניהם.
אצלי מחוברים בסלון 2 PV1d למוסיקה + 1 jl audio F112 וכולם נשמעים מצויין.
הpv קצת יותר עדין אבל הרבה יותר מרשים בסאונד שלו.
בהחלט לא מסכים עם החברה פה שאומרים שהוא לא באותה הרמה....צריך להקשיב ולכייל נכון ורק אז לחוות דעה.
לא אומר מילה רעה על הsvs. למרות ששמעתי אותו אצלי בבית במשך חודש וזה פשוט לא היה זה(לפחות לא לטעמי)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #17 

yaronn79

שבת שלום
עושה רושם שיש לך מערכת מעניינת...
אני בטוח שכולנו נשמח שתשתף אותנו ב - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... start=1575
"תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום".

נסכם ב- ת.ת.ת

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

yaronn79 כתב:בתור בעל שניים מהסאבים הנ״ל הייתי אומר לך בוודאות לנסות את שניהם.
אצלי מחוברים בסלון 2 PV1d למוסיקה + 1 jl audio F112 וכולם נשמעים מצויין.
הpv קצת יותר עדין אבל הרבה יותר מרשים בסאונד שלו.
בהחלט לא מסכים עם החברה פה שאומרים שהוא לא באותה הרמה....צריך להקשיב ולכייל נכון ורק אז לחוות דעה.
לא אומר מילה רעה על הsvs. למרות ששמעתי אותו אצלי בבית במשך חודש וזה פשוט לא היה זה(לפחות לא לטעמי)
...
·
מה לא אהבת בSVS?איזה דגם היה אצלך?

האם ניסית סאב נוסף של b&w? אולי סידרת הcm?
כיף חיים.

yaronn79
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #19 

מצטער על התגובה המאוחרת אך זאת מכיוון שאני נוסע מהעבודה ולכן לא תמיד עוקב.
קודם כל אני חייב לומר שאני נהנה לקרוא בפורום (משתדל לסנן את כל הוויכוחים שלא מובילים לשום מקום הרי בסוף כל אחד זכאי לדעה משלו)

אתחיל ואומר שהיה לי בעבר סאב של B&W 12 אינץ אך לא סדרת הCM (שהיא סידרה חדשה-כמה שנים אחרונות).
עוד אוסיף ואומר שהיו ברשותי סאבים נוספים של 12 אינץ (EARTHQUAKE,VELODYNE, SUNFIRE,VINCENT) וכולם היו מצויינים.
את הSVS בחנתי כשגרתי בארה"ב (ושם קניתי את הPV1 הראשון שלי).
בחנתי 2 דגמים שלהם: PB12-Plus ולאחר מכן, SB13-Ultra.
לטעמי (ושוב אני מדגיש לטעמי) הסאבים פשוט נשמעו לא בפוקוס. סאונד לא פאנצי וכשצריך לא ידעו לנגן רך.
תמיד הרגשתי שהם בורחים ממצב שאינו נוח להם ואינם נשמעים הומוגנים ביחד עם המוסיקה לא משנה מה ניסיתי לעשות. (ותאמינו לי שניסיתי לכייל עם ציוד מדידה וכיול יקר שקיבלתי מהחנות שבה רכשתי את המערכת שלי דאז).
הם תמיד נשמעו בומיים לטעמי כאילו הם הולכים לאיבוד (למרות שנראה שכוח לא היה חסר להם) עד שלפעמים היה פשוט לא נעים להקשיב למוסיקה\הופעות (יותר מידי בס, פחות מידי) - בקיצור, לא מרגשים.
בסרטים הם נשמעו 'יותר בבית' אבל זה לא המדד האמיתי. שמעתי סאבים זולים יותר שנשמעו טוב באותה המידה (אבל פחות עוצמתיים)

מאוד התאכזבתי כי היה הייפ לא קטן עליהם ברשת דאז ובנוסף , מי לא רוצה להוציא פחות-לקבל יותר ולהשאיר את הפרוטה בכיס.
את הראשון שקניתי החזרתי, ושדרגתי לשני ולאחר שגם זה לא היה זה מכרתי אותו בCraig list.

אם נחזור לPV1D, הם ממש האנטי-תזה לכל מה שכתבתם פה.
הם חיים, עוצמתיים (400 וואט דיגיטאלי אמיתי לשני דרייברים מנוגדים של 8 אינץ-זה לא מעט), מרגשים (ללא קשר ליופי-פשוט סאונד) ותמיד מרגישים חלק מהמוסיקה בלי להדהד.
המינוסים היחידים שמצאתי, 1. אין להם שלט.... (למרות שאני לפעמים משחק עם האפליקציה שלהם בלפטופ וזה הכי קרוב לשלט) 2. הטאץ' במסך קצת לוקה. (כמו מכשירי הסלולאר הראשונים שהשתמשו במסך המגע שהיו לי באמצע שנות ה2000).

מקווה שזה עונה על השאלות (ומקווה עוד יותר שלא פגעתי במישהו - זאת כמובן לא הכוונה)

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

yaronn79 כתב:מצטער על התגובה המאוחרת אך זאת מכיוון שאני נוסע מהעבודה ולכן לא תמיד עוקב.
קודם כל אני חייב לומר שאני נהנה לקרוא בפורום (משתדל לסנן את כל הוויכוחים שלא מובילים לשום מקום הרי בסוף כל אחד זכאי לדעה משלו)

אתחיל ואומר שהיה לי בעבר סאב של B&W 12 אינץ אך לא סדרת הCM (שהיא סידרה חדשה-כמה שנים אחרונות).
עוד אוסיף ואומר שהיו ברשותי סאבים נוספים של 12 אינץ (EARTHQUAKE,VELODYNE, SUNFIRE,VINCENT) וכולם היו מצויינים.
את הSVS בחנתי כשגרתי בארה"ב (ושם קניתי את הPV1 הראשון שלי).
בחנתי 2 דגמים שלהם: PB12-Plus ולאחר מכן, SB13-Ultra.
לטעמי (ושוב אני מדגיש לטעמי) הסאבים פשוט נשמעו לא בפוקוס. סאונד לא פאנצי וכשצריך לא ידעו לנגן רך.
תמיד הרגשתי שהם בורחים ממצב שאינו נוח להם ואינם נשמעים הומוגנים ביחד עם המוסיקה לא משנה מה ניסיתי לעשות. (ותאמינו לי שניסיתי לכייל עם ציוד מדידה וכיול יקר שקיבלתי מהחנות שבה רכשתי את המערכת שלי דאז).
הם תמיד נשמעו בומיים לטעמי כאילו הם הולכים לאיבוד (למרות שנראה שכוח לא היה חסר להם) עד שלפעמים היה פשוט לא נעים להקשיב למוסיקה\הופעות (יותר מידי בס, פחות מידי) - בקיצור, לא מרגשים.
בסרטים הם נשמעו 'יותר בבית' אבל זה לא המדד האמיתי. שמעתי סאבים זולים יותר שנשמעו טוב באותה המידה (אבל פחות עוצמתיים)

מאוד התאכזבתי כי היה הייפ לא קטן עליהם ברשת דאז ובנוסף , מי לא רוצה להוציא פחות-לקבל יותר ולהשאיר את הפרוטה בכיס.
את הראשון שקניתי החזרתי, ושדרגתי לשני ולאחר שגם זה לא היה זה מכרתי אותו בCraig list.

אם נחזור לPV1D, הם ממש האנטי-תזה לכל מה שכתבתם פה.
הם חיים, עוצמתיים (400 וואט דיגיטאלי אמיתי לשני דרייברים מנוגדים של 8 אינץ-זה לא מעט), מרגשים (ללא קשר ליופי-פשוט סאונד) ותמיד מרגישים חלק מהמוסיקה בלי להדהד.
המינוסים היחידים שמצאתי, 1. אין להם שלט.... (למרות שאני לפעמים משחק עם האפליקציה שלהם בלפטופ וזה הכי קרוב לשלט) 2. הטאץ' במסך קצת לוקה. (כמו מכשירי הסלולאר הראשונים שהשתמשו במסך המגע שהיו לי באמצע שנות ה2000).

מקווה שזה עונה על השאלות (ומקווה עוד יותר שלא פגעתי במישהו - זאת כמובן לא הכוונה)
...
·
לייק!
תשובה ארוכה ומנומקת,תודה!
כיף חיים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”