שרשור תגובות: Windows 10 יושק עוד השנה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Windows 10 יושק עוד השנה

תמונה
Windows 10 יושק השנה במעל 190 מדינות עם מעל 110 שפות

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #2 

מעולה תודה על המידע עמית (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #3 

חלונות 10 - חינם גם לפיראטים:

Windows 10 will be free for software pirates

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #4 

starrywolf כתב:חלונות 10 - חינם גם לפיראטים:

Windows 10 will be free for software pirates
...
נראה לי שזו הפעם הראשונה שחברה נותנת עותק חינמי למערכת ההפעלה החדשה שלה גם לאלה שמותקנת אצלם גרסה פרוצה של הקודמת. נראה שהם לא רוצים גרסאות פרוצות של Windows 10 ברשת.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

חינם חינם אבל כמו ב-"בלי סודות" - פרוץ נשאר פרוץ:

pirates-can-upgrade-to-windows-10-for-free-but-they-wont-be-supported-by-microsoft

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #6 

מקריאה מעמיקה במספר בלוגי טכנולוגיה ברשת, הדובר של מייקרוסופט טרי מיירסון אומר שתהיה תמיכה מלאה לכל גרסאות הווינדאוס הפרוצות.
המטרה של מייקרוסופט במהלך היא להתחבר מחדש ליוזרים האבודים, בעיקר בסין.
הם מצפים מהמהלך להחזיר להם גישה ליוזרים וסומכים על צוותי המכירות שלנו שיצליחו להציע שירותים נוספים בתשלום.

במלחמה של ווינדאוס מול ההאקרים הם הפסידו ותמיד גרסאות הווינדאוס נפרצו במהרה והופצו ברשת.
מהלך מצוין של מייקרוסופט.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #7 

השדרוג יהיה בחינם לבעלי גרסאות פיראטיות אבל MS לא תיתן להם תמיכה רשמית ואי אפשר לדעת כמה זמן העותק יחזיק על המחשב (בלי בעיות) ללא אקטיבציה רשמית.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

toxin כתב:השדרוג יהיה בחינם לבעלי גרסאות פיראטיות אבל MS לא תיתן להם תמיכה רשמית ואי אפשר לדעת כמה זמן העותק יחזיק על המחשב (בלי בעיות) ללא אקטיבציה רשמית.
...
(Y)

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #9 

הגיע הזמן.

הלפטופ שלי עם 7 וכל פעם שאני עובד על מחשב עם 8 אני מתחרפן. הקפיצות המפתיעות האלו לתוך המטרו יכולות להטריף

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #10 

wallalon כתב:הגיע הזמן.

הלפטופ שלי עם 7 וכל פעם שאני עובד על מחשב עם 8 אני מתחרפן. הקפיצות המפתיעות האלו לתוך המטרו יכולות להטריף
...
כל מה שצריך זה להוריד Classic Shell. אני עם Windows 8.1 וכבר שנה לא הגעתי למטרו, המחשב נדלק ישירות לשולחן העבודה ללא הצורך בסיסמה ויש ממשק התחל דומה מאוד לזה שיש בWindows 7.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73347
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #11 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4649314,00.html

"בעת ההכרזה, נחשף כי מיקרוסופט מתכוונת לחתום את הגרסה הסופית לקראת סוף חודש יוני, ואם הכל יעבוד כשורה, זאת תשחרר את המערכת בגרסה הסופית אל המשתמשים בתחילת חודש אוגוסט. אנו יודעים כי בחברה מתכוונים לשווק את מערכת ההפעלה חלונות 10 שתוצע כרישיון חינם לבעלי רישיון חוקי למערכות ההפעלה 7 ומעלה תחת "חזרה ללימודים". בחברה לא מתכוונים לשבת בחיבוק ידיים ובימים אלו עומלים על הגרסאות הסופיות של תהליך הפיתוח של המערכת. בכנס המפתחים השנתי BUILD 2015 שיערך בעוד כמה ימים, אנו צפויים לקבל מידע נוסף ואף הצגה של העיצוב המתקדם לצד פיצ'רים שעוד לא שולבו בתוך גרסאות הפיתוח.

אם כך תאריך השחרור ידוע: סוף חודש יולי תחילת חודש אוגוסט. אך מה עוד ידוע לנו? מיד לאחר שחרור המערכת, מיקרוסופט תמשיך לעבוד על פיתוח המערכת שתהיה 10.1. שם הקוד הוא Redstone, שישוחרר ב-2 שלבים במהלך שנת 2016, הראשון ביוני ואילו השני ישוחרר באוקטובר. קבוצת ה-Windows Insiders תקבל את גרסאות הפיתוח וחשיפה אל הפיצ'רים החדשים לפני כולם וזאת על מנת לבדוק את העדכונים לפני שאלה יצאו אל המשתמשים."

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #12 

תודה ערן (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Huber כתב:אם כך תאריך השחרור ידוע: סוף חודש יולי תחילת חודש אוגוסט. אך מה עוד ידוע לנו? מיד לאחר שחרור המערכת, מיקרוסופט תמשיך לעבוד על פיתוח המערכת שתהיה 10.1. שם הקוד הוא Redstone, שישוחרר ב-2 שלבים במהלך שנת 2016, הראשון ביוני ואילו השני ישוחרר באוקטובר. קבוצת ה-Windows Insiders תקבל את גרסאות הפיתוח וחשיפה אל הפיצ'רים החדשים לפני כולם וזאת על מנת לבדוק את העדכונים לפני שאלה יצאו אל המשתמשים."
...
מה עוד ידוע לנו ? שחלונות 10 תהיה מערכת הפעלה לא מוצלחת ולכן אנחנו כבר עובדים על תיקון שיקרא "חלונות 10.1".

אבל אל תחשבו שתקבלו את חלונות 10.1 במכה אחת... לא ולא רבותיי... תקבלו אותה ב-2 פעימות - ממש כמו העלאת שכר המינימום בארץ... קודם כל תקבלו את "חלונות 10.05" ולאחר מכן תקבלו את "חלונות 10.1" (במידה ולא נתחרט ונוסיף עוד כמה פעימות בדרך... מישהו אמר "חלונות 10.075" ?) :lol:

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #14 

קראתי ברשת איפהשהו ש...
אלה שפתחו את WIN7 הם אלו שפיתחו את WIN10 - מצחיק אבל כנאה שהיא תהיה מע' הפעלה טובה.

אגב אלה שפתחו את מע' הפעלה WIN8 פתחו גם את VISTA !!

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #15 

עמית_לגו כתב:
...
...
כל מה שצריך זה להוריד Classic Shell. אני עם Windows 8.1 וכבר שנה לא הגעתי למטרו, המחשב נדלק ישירות לשולחן העבודה ללא הצורך בסיסמה ויש ממשק התחל דומה מאוד לזה שיש בWindows 7.
...
·

מ8.1 גם את זה לא צריך
כמה הגדרות על הtaskbar
Properties- navigation ואתה מסודר, לא תראה את המטרו יותר בעליה
ומקש ימיני על הstart לאחר מכן מביא לך את כל האופציות שצריך כדי לתפעל את המערכת.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73347
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #16 

starrywolf כתב:
...
...
מה עוד ידוע לנו ? שחלונות 10 תהיה מערכת הפעלה לא מוצלחת ולכן אנחנו כבר עובדים על תיקון שיקרא "חלונות 10.1".

אבל אל תחשבו שתקבלו את חלונות 10.1 במכה אחת... לא ולא רבותיי... תקבלו אותה ב-2 פעימות - ממש כמו העלאת שכר המינימום בארץ... קודם כל תקבלו את "חלונות 10.05" ולאחר מכן תקבלו את "חלונות 10.1" (במידה ולא נתחרט ונוסיף עוד כמה פעימות בדרך... מישהו אמר "חלונות 10.075" ?) :lol:
...
·

מתנצל, אבל לא מסכים. בכל מערכת הפעלה הם עשו את זה, הם פשוט קראו לזה SP1, SP2 ולא .1, .2 וכו'. מבחינתי זה דווקא מבורך שיפורים במרווחים קטנים יותר, ככה לא צריך להמתין זמן ארוך בין תיקון לתיקון והשיפור התמידי רק יכול להועיל (לרב).

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

SP1 ו-SP2 היו פשוט חבילות של עדכונים שמשתמשים הורידו והתקינו בפעם אחת במקום להוריד עשרות עדכונים אחד-אחד מיד עם יציאתם. הרבה פעמים היו בעיות איתם (הם היו נתקעים במהלך ההורדה או מפסיקים את ההתקנה בשלב כזה או אחר עם הודעת שגיאה) ולכן רוב המשתמשים היו מעדיפים להוריד את העדכונים אחד-אחד עם יציאתם ולא כחבילה אחת.

אני הייתי מעדיף לקבל מערכת הפעלה מושלמת עד כמה שניתן ולקבל עדכונים באופן שוטף ככל האפשר ולא חבילות עדכונים ובוודאי לא חבילת עדכון למערכת הפעלה שיוצאת כמערכת הפעלה חדשה כמו שקרה במקרה של חלונות 8 (וכנראה יקרה גם עם חלונות 10) אבל זו רק דעתי... :D

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

אני מקווה בווינדאוס 10 לשיפור אחד, שהווינדאוס סוף כל סוף ימצא את הדרייברים העדכניים והרישמיים לכל הרכיבים שמחפשים דרך DEVICE MANAGER

אף פעם לא הבנתי למה זה כל כך מסובך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

@vivi

בגלל שדרייברים של חומרה ישנה בת כמה שנים כבר לא נמצאים באתר הרשמי שלה ?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

@starrywolf
·
דווקא אצלי אני כן מוצא עדכונים לחומרה ישנה שלי (בת 5 שנים ) דרך האתר הרישמי או דרך תוכנות דרייברים.
פשוט דרך ווינדאוס אף פעם זה לא עבד לי...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”