Windows 10 יושק השנה במעל 190 מדינות עם מעל 110 שפות

נראה לי שזו הפעם הראשונה שחברה נותנת עותק חינמי למערכת ההפעלה החדשה שלה גם לאלה שמותקנת אצלם גרסה פרוצה של הקודמת. נראה שהם לא רוצים גרסאות פרוצות של Windows 10 ברשת....

toxin כתב:השדרוג יהיה בחינם לבעלי גרסאות פיראטיות אבל MS לא תיתן להם תמיכה רשמית ואי אפשר לדעת כמה זמן העותק יחזיק על המחשב (בלי בעיות) ללא אקטיבציה רשמית....

כל מה שצריך זה להוריד Classic Shell. אני עם Windows 8.1 וכבר שנה לא הגעתי למטרו, המחשב נדלק ישירות לשולחן העבודה ללא הצורך בסיסמה ויש ממשק התחל דומה מאוד לזה שיש בWindows 7.wallalon כתב:הגיע הזמן.
הלפטופ שלי עם 7 וכל פעם שאני עובד על מחשב עם 8 אני מתחרפן. הקפיצות המפתיעות האלו לתוך המטרו יכולות להטריף...

מה עוד ידוע לנו ? שחלונות 10 תהיה מערכת הפעלה לא מוצלחת ולכן אנחנו כבר עובדים על תיקון שיקרא "חלונות 10.1".Huber כתב:אם כך תאריך השחרור ידוע: סוף חודש יולי תחילת חודש אוגוסט. אך מה עוד ידוע לנו? מיד לאחר שחרור המערכת, מיקרוסופט תמשיך לעבוד על פיתוח המערכת שתהיה 10.1. שם הקוד הוא Redstone, שישוחרר ב-2 שלבים במהלך שנת 2016, הראשון ביוני ואילו השני ישוחרר באוקטובר. קבוצת ה-Windows Insiders תקבל את גרסאות הפיתוח וחשיפה אל הפיצ'רים החדשים לפני כולם וזאת על מנת לבדוק את העדכונים לפני שאלה יצאו אל המשתמשים."...

·עמית_לגו כתב:כל מה שצריך זה להוריד Classic Shell. אני עם Windows 8.1 וכבר שנה לא הגעתי למטרו, המחשב נדלק ישירות לשולחן העבודה ללא הצורך בסיסמה ויש ממשק התחל דומה מאוד לזה שיש בWindows 7..........

·starrywolf כתב:מה עוד ידוע לנו ? שחלונות 10 תהיה מערכת הפעלה לא מוצלחת ולכן אנחנו כבר עובדים על תיקון שיקרא "חלונות 10.1".......
אבל אל תחשבו שתקבלו את חלונות 10.1 במכה אחת... לא ולא רבותיי... תקבלו אותה ב-2 פעימות - ממש כמו העלאת שכר המינימום בארץ... קודם כל תקבלו את "חלונות 10.05" ולאחר מכן תקבלו את "חלונות 10.1" (במידה ולא נתחרט ונוסיף עוד כמה פעימות בדרך... מישהו אמר "חלונות 10.075" ?)...