מה עדיף סטרימר או מחשב HTPC
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
כן, שים לב שאתה יכול לקבוע את המפרט במדויק:
המחשב הספציפי בלינק שלך מגיע עם מעבד i3 וזיכרון של 4 ג'יגה זיכרון ו-SSD של 32GB, אתה יכול לשנות את הנפח של כונן/זיכרון (מומלץ 4 ג'יגה זיכרון, הארד דיסק זה לפי העדפה שלך אפשר לשים SSD והארד דיסק מכני שנכנס למארז, יש להם מחירים די אטרקטיביים), שים לב שהמחשב מגיע עם WIFI 150, מומלץ לשדרג ל-WIFI 300 ולהוסיף מקלט IR לשלט (תוספת של כמה דולרים).
בשביל לבצע את השידרוג אתה פותח צאט מול אחד הנציגים בחנות, הם נמצאים בצד שמאל למעלה של המסך תחת Service Center, תגיד להם איזה מפרט אתה רוצה כולל השידרוגים והם יצרו לך לינק חדש למפרט שלך עם המחיר המעודכן, משלוח חינם תוך שבוע עד הבית עם שליח של DHL, תבקש לרשום ערך של 60 דולר (יש סיכוי טוב שאם תגיד שאתה מישראל אז ישדרגו לך את ה-WIFI בחינם).
תתחדש.
המחשב הספציפי בלינק שלך מגיע עם מעבד i3 וזיכרון של 4 ג'יגה זיכרון ו-SSD של 32GB, אתה יכול לשנות את הנפח של כונן/זיכרון (מומלץ 4 ג'יגה זיכרון, הארד דיסק זה לפי העדפה שלך אפשר לשים SSD והארד דיסק מכני שנכנס למארז, יש להם מחירים די אטרקטיביים), שים לב שהמחשב מגיע עם WIFI 150, מומלץ לשדרג ל-WIFI 300 ולהוסיף מקלט IR לשלט (תוספת של כמה דולרים).
בשביל לבצע את השידרוג אתה פותח צאט מול אחד הנציגים בחנות, הם נמצאים בצד שמאל למעלה של המסך תחת Service Center, תגיד להם איזה מפרט אתה רוצה כולל השידרוגים והם יצרו לך לינק חדש למפרט שלך עם המחיר המעודכן, משלוח חינם תוך שבוע עד הבית עם שליח של DHL, תבקש לרשום ערך של 60 דולר (יש סיכוי טוב שאם תגיד שאתה מישראל אז ישדרגו לך את ה-WIFI בחינם).
תתחדש.
תודה לך.ido111 כתב:כן, שים לב שאתה יכול לקבוע את המפרט במדויק:
תתחדש....
יש לי כמה בירורים למה כדאי לשנות את ה wifi ל 300 ?
מה זה מקלט IR לשלט?
לגבי דיסק קשיח אני מתכוון לחבר דיסק קשיח חיצוני אז אין צורך לשדרג.
מה זה ערך 60 דולר למה זה?
תודה
·
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

למה כדאי לשנות את ה wifi ל 300 ? - תמיכה במהירות גבוהה יותר ב-WIFI
מה זה מקלט IR לשלט? המקלט IR (אינפרא אדום) מאפשר לך לשלוט על -XBMC בשלט רגיל (כמו של טלויזיה), בשביל לבצע את זה אתה חייב את המקלט.
לגבי דיסק קשיח אני מתכוון לחבר דיסק קשיח חיצוני אז אין צורך לשדרג. - סבבה, תבחר איזה נפח SSD/מכני אתה רוצה, אני עם 32 ג'יגה SSD במחשב XBMC וזה מספיק לי.
מה זה ערך 60 דולר למה זה? ע"מ שלא יעצור במכס, כול מה שמתחת ל-75 דולר לא חייב במכס.
מה זה מקלט IR לשלט? המקלט IR (אינפרא אדום) מאפשר לך לשלוט על -XBMC בשלט רגיל (כמו של טלויזיה), בשביל לבצע את זה אתה חייב את המקלט.
לגבי דיסק קשיח אני מתכוון לחבר דיסק קשיח חיצוני אז אין צורך לשדרג. - סבבה, תבחר איזה נפח SSD/מכני אתה רוצה, אני עם 32 ג'יגה SSD במחשב XBMC וזה מספיק לי.
מה זה ערך 60 דולר למה זה? ע"מ שלא יעצור במכס, כול מה שמתחת ל-75 דולר לא חייב במכס.
צריך לשלם עוד 60 דולר ערך?ido111 כתב:למה כדאי לשנות את ה wifi ל 300 ? - תמיכה במהירות גבוהה יותר ב-WIFI
מה זה ערך 60 דולר למה זה? ע"מ שלא יעצור במכס, כול מה שמתחת ל-75 דולר לא חייב במכס....
מצאתי ב ebay
http://www.ebay.com/itm/Media-Center-In ... 9884&rt=nc
אתה ממליץ עליו אבל בלי זיכרון ובלי דיסק קשיח צריך להוסיף איך מוסיפים?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4892
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@sasa_204
·
HTPC מתאים למי שיש גישה טכנית ומוכן להתעסק עם התקנות ותחזוקה של מערכת ההפעלה. מידת ההתעסקות משתנה מבין מערכות ההפעלה שתבחר.
סטרימר מתאים למי שמחפש קופסא סגורה ומוכנה להפעלה.
·
HTPC מתאים למי שיש גישה טכנית ומוכן להתעסק עם התקנות ותחזוקה של מערכת ההפעלה. מידת ההתעסקות משתנה מבין מערכות ההפעלה שתבחר.
סטרימר מתאים למי שמחפש קופסא סגורה ומוכנה להפעלה.
·דיברתי עם אחד הנציגים בצאט ואמרתי לו רוצה לשדרג נתן לי לא מעודכן מחיר אמר לי תלחץ על place an order ואחר כך הוא ישלח לי את המוצר.ido111 כתב:לא מבין את השאלה שלך לגבי הערך, לא מכיר את המוכר/מוצר ששמת בלינק.
רשמתי לך לפני 3 הודעות איך מוסיפים ב-Eglobal (לא יודע לגבי הלינק ששלחת)....
אני לא מצאתי מה שביקש.
בילבל אותי
שמעתי שכל המוצרים באתר aliexpress הם חיקויים
קדמיים Polk Audio RTi A5
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4
סאב וופר Polk Audio PSW10
רסיבר Pioneer VSX-932
מחשב HTPC + כרטיס מסך GTX 1050
אוזניות סוני MDR-1000X
טלוויזיה Sony 4K HDR KD65XE8596
סנטר Polk Audio CSi A4
רסיבר Pioneer VSX-932
אוזניות סוני MDR-1000X
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

@sasa_204
·
זה נכון שיש שם הרבה זיופים ולכן צריך לדעת ממי לקנות, החנות שהמלצתי לך עליה (Eglobal) היא חנות מוכרת וטובה שמוכרת מחשבים מקוריים , הרבה אנשים פה קנו ממנה וכולם מרוצים.
סיימתי לשכנע, תקנה מה שבא לך.
·
זה נכון שיש שם הרבה זיופים ולכן צריך לדעת ממי לקנות, החנות שהמלצתי לך עליה (Eglobal) היא חנות מוכרת וטובה שמוכרת מחשבים מקוריים , הרבה אנשים פה קנו ממנה וכולם מרוצים.
סיימתי לשכנע, תקנה מה שבא לך.
תודה רבה על העזרה.
יש לי שאלה אני מתכוון לחבר קולנוע ביתית מקצועית למחשב HTPC
כך אני צריך כרטיס קול למחשב HTPC או לא?
כך אני צריך כרטיס קול למחשב HTPC או לא?
קדמיים Polk Audio RTi A5
סנטר Polk Audio CSi A4
רסיבר Pioneer VSX-932
אוזניות סוני MDR-1000X
סנטר Polk Audio CSi A4
רסיבר Pioneer VSX-932
אוזניות סוני MDR-1000X
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4892
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
·sasa_204 כתב:תודה רבה על העזרה.
כך אני צריך כרטיס קול למחשב HTPC או לא?...
מיקצועית?
משירשור מקביל שלך בנושא, אתה הולך לחבר אותו לרסיבר ואליו רמקולים בתצורת 5.1, מכאן שאת החיבור תעשה דרך HDMI כדי שהרסיבר יבצע את הפיענוח D/A, ולא כרטיס קול.
·אהא אז לחבר דרך כבל HDMI בין ה HTPC לרסיבר נכון?ufffnick כתב:·......
מיקצועית?
משירשור מקביל שלך בנושא, אתה הולך לחבר אותו לרסיבר ואליו רמקולים בתצורת 5.1, מכאן שאת החיבור תעשה דרך HDMI כדי שהרסיבר יבצע את הפיענוח D/A, ולא כרטיס קול....