המלצה לטלויזיה טובה 50" בערך. חברה סינית. וליו פור מאני
שלום
אני מחפש לקנות טלויזית לד גדולה אבל לא בא לי להוציא הון על מותג יוקרתי ובא לי חלופה זולה אך יעילה.
מישהו יכול להמליץ על טלויזיה טובה בסטנדרט גבוה. משהו שיעשה את העבודה טוב אבל לא עם שם מפוצץ ומחיר בהתאמה? סיני/יפני/תימני.. לא ממש משנה מה רק חשוב שהמותג יוביל את השוק שלא מוביל. דהיינו ראש לשועלים.
תודה
אני מחפש לקנות טלויזית לד גדולה אבל לא בא לי להוציא הון על מותג יוקרתי ובא לי חלופה זולה אך יעילה.
מישהו יכול להמליץ על טלויזיה טובה בסטנדרט גבוה. משהו שיעשה את העבודה טוב אבל לא עם שם מפוצץ ומחיר בהתאמה? סיני/יפני/תימני.. לא ממש משנה מה רק חשוב שהמותג יוביל את השוק שלא מוביל. דהיינו ראש לשועלים.
תודה
TCL
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מה זה בדיוק הון ?booki222 כתב:שלום
תודה...
המלצה . זול בסופו של דבר עולה ביוקר .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הכוונה בלא להוציא הון היא לא לשלם רק על השם עוד כסף. יש למשל בסמארטפונים חברות סיניות מעולות כמו זופו וכו'. זה לא אפל וסמסונג אבל בשליש מחיר הם נותנים תמורה הרבה יותר טובה. השאלה אם בטלוויזיה גם יש דבר כזה. מותג סיני מוצלח ולא פח.
תודה
תודה
זופו לא חברה מעולה בו קח מתנה זופו 980 מקולל כבר עבר 5 תיקונים.
כל פעם משהוא אחר לא עובד בטלפון הזה
כל פעם משהוא אחר לא עובד בטלפון הזה
רב סרן-רועי קליין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·tascam כתב:זופו לא חברה מעולה בו קח מתנה זופו 980 מקולל כבר עבר 5 תיקונים.
כל פעם משהוא אחר לא עובד בטלפון הזה...
לי יש כבר כמעט שנתיים ZOPO C2 PLATINUM שאמור להיות די דומה (אם לא זהה ל 980) וזו אחת הקניות הטובות שעשיתי. סוס עבודה שהיה בזמנו חזק מה S3 ועלה חצי ממנו. עדיין עובד כמו ביום שהוא נקנה למרות עשרות נפילות והסוללה שלו חזיקה לי פי שניים לפחות מגלקסי S4 שהיה לי באופן זמני.
ההודעה הזו אגב נרשמה מהזופו
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".