המלצה לסמארטפון זול עם מצלמה טובה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מחפש לקנות סמארטפון בסיסי (אפשר בחו"ל כמובן דרך הרשת), רצוי עד $100 אבל מה שחשוב לי זה שהמצלמה תהיה איכותית ככל האפשר. היתר פחות חשוב. לא משנה לי אם זה אנדרואיד או Windows Phone כי אין כוונה למלא אותו באפליקציות וראיתי של-Nokia / Microsoft יש כיום מכשירים בטווח המחיר הזה. האם ניתן לצפות למצלמה איכותית במחיר כזה, והאם יש בכלל הבדלים מורגשים בין המצלמות של מכשירים כאלה?
מכשירים בסדר גודל של 100$ מגיעים עם מצלמה מצ'וקמקת למדי. באיזור ה 150-200$ כבר יש מלצמות טובות.
ראה תשובה מעלי.אז מה למשל כדאי בטווח המחירים שציינת?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
רק נחדד שבהזמנת Moto G אין חשש מהמכס, כי משלמים את המיסים מראש דרך אמזון (כלומר - 800 ש"ח כולל הכל).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גלקסי 3 נאו
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
מצטרף להמלצה על המצלמה של Moto G gen2.dmitrys כתב:ל MOTO G דור שני יש מצלמה סבירה בהחלט. מחירו בחו"ל בסביבות 800 שח.
אם זה יקר מדי, תבדוק XIAOMI REDMI2. יש הרבה מידע ברשת, כולל תמונות שצולמו. מחירו כ 550 שח בהזמנה מסין.
המחירים הם בתנאי שלא ייתפס במכס....
חברות של אישתי שואלות אותה אם התמונות צולמו בנייד מרוב שהן יוצאות טוב.
(טוב, צריך להיות הוגן ולהגיד שלפני זה היו לה סמארפונים סינים יותר זולים)
בהשוואה לגלקסי 3 התמונות ב moto g יוצאות טובות משמעותית אבל אולי חלק מהרושם זה בגלל תצוגת המסך כי בדקתי רק על הטלפונים עצמם ולא השוויתי על מחשב.
מבחינת רזולוציה היא עלתה ל 8 מגה-פיקסל בדור2 לעומת 5 מגה-פיקסל בדור1.דודיפלצת כתב:המצלמה ב-moto G 2nd באמת כזאת טובה? כי בדור הראשון שלו היא די מחורבנת....
מבחינת איכות תמונות, מדובר בהתרשמות שלי מ 10 תמונות על מסך הטלפון בלבד.
סובייקטיבית התרשמתי שהתמונות טובות בהרבה מגלקסי 3 שגם הוא 8 מגה-פיקסל. לשני הטלפונים יש מסך 720x1280 אז התמונה לכאורה נצפית בתנאים דומים.
אין מכשיר עם מצלמה טובה ב100 דולר, המכשירים ב100 דולר בדר"כ עם מצלמה של 3 או 5 מגה פיקסל ודיי בסיסית
מכשיר הכי זול שתמצא עם מצלמה טובה זה לומיה 920, אני קניתי חדש באילת ב900
יש לו מצלמה טובה מאוד למחיר למרות שהיא רק 8 מגה פיקסל והיא יותר טובה משל הG2
ביד 2 תמצא בערך ב700 במצב כמו חדש ובאייבי ראיתי בערך ב 600 שקל לאחד חדש! לא יודע לגבי עברית ומיסים - העדפתי להוסיף 300 שקל ולא לקחת סיכון
מכשיר הכי זול שתמצא עם מצלמה טובה זה לומיה 920, אני קניתי חדש באילת ב900
יש לו מצלמה טובה מאוד למחיר למרות שהיא רק 8 מגה פיקסל והיא יותר טובה משל הG2
ביד 2 תמצא בערך ב700 במצב כמו חדש ובאייבי ראיתי בערך ב 600 שקל לאחד חדש! לא יודע לגבי עברית ומיסים - העדפתי להוסיף 300 שקל ולא לקחת סיכון