LG 55LB659Y ב 6100 ש"ח - שווה? או שיש המלצה אחרת בתקציב הזה ?
שלום.
חבר שלי רוצה לרכוש מסך 55 אינץ' לסלון והוא כרגע בכיוון של LG 55LB659Y ב6100 ש"ח(זה מגיע עם 4 זוגות משקפיים וזה באחריות מקורית של ח.י ל3 שנים). האם זו רכישה כדאית ? האם במחיר הזה יש 55 אינץ' מומלצת יותר?
אשמח לעזרה, תודה
חבר שלי רוצה לרכוש מסך 55 אינץ' לסלון והוא כרגע בכיוון של LG 55LB659Y ב6100 ש"ח(זה מגיע עם 4 זוגות משקפיים וזה באחריות מקורית של ח.י ל3 שנים). האם זו רכישה כדאית ? האם במחיר הזה יש 55 אינץ' מומלצת יותר?
אשמח לעזרה, תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מסך טוב. המתחרה הישיר שלו הוא הסמסונג 55H6400 שמייבוא רשמי עם שלוש שנות אחריות נמכר באותו המחיר פלוס מינוס. תלוי בסופו של דבר בהעדפות הצופה. מנסיוני בשניהם התמונה טובה אך הסמסונג ייתן שחור עמוק יותר ובדרך כלל כל יסבול מפחות עננות (אם כי ראוי לציין שעושה רושם ש LG שיפרו משמעותית את הנושא הזה בסדרת LB). ב LG יש המון יכולת כיול והצבעים שלו בסצינות בהירות מעולים (לא שבסמסונג הם לא טובים). זווית צפייה אופקית ב LG טובה יותר הודות לפאנל ה IPS. תלת מימד פאסיבי ב LG לעומת אקטיבי בסמסונג. אני בזמנו בחרתי בפאסיבי בגלל שזה לא הציק לי לעיניים אבל הסתבר לי בדעבר שגם ב H6400 הוא בסדר גמור ובתדר מספיק גבוה כדי לא להפריע לי בצפייה. שורה תחתונה היא ששני המסכים טובים. זכור היה לי שה LG מתומחר יקר יותר משום מה אבל ייתכן שהורידו מחירים כדי להצליח להתחרות בסמסונג..
חכה לעוד תגובות. יכול להיות שיש עוד מסכים מומלצים סביב המחיר הזה..
חכה לעוד תגובות. יכול להיות שיש עוד מסכים מומלצים סביב המחיר הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
יש לי את המסך הנ"ל כמעט חודש.
מסך מעולה בסך הכל ומציג תמונה יפהפייה לטעמי.
כמו ששחר ציין, המתחרה שלו זה הסמסונג H6400.
אתה יכול לראות את שני המסכים כמעט בכל חנות רשת או חנות מתמחה.
לי אישית התלת האקטיבי לא רלוונטי ומעיק עלי ועל אשתי מאוד, והתלת הפאסיבי של ה LG מאוד מרשים.
ושוב כפי שצויין מעלה - יש הרבה אפשרויות כוונון במסך.
בנוסף, רק שחבר שלך יידע, במעמד התקנת המסך הוא יוכל לשדרג את תקופת האחריות ל-6 שנים בתוספת של כמה מאות שקלים.
6 שנים אחריות מלאה.
בהצלחה
מסך מעולה בסך הכל ומציג תמונה יפהפייה לטעמי.
כמו ששחר ציין, המתחרה שלו זה הסמסונג H6400.
אתה יכול לראות את שני המסכים כמעט בכל חנות רשת או חנות מתמחה.
לי אישית התלת האקטיבי לא רלוונטי ומעיק עלי ועל אשתי מאוד, והתלת הפאסיבי של ה LG מאוד מרשים.
ושוב כפי שצויין מעלה - יש הרבה אפשרויות כוונון במסך.
בנוסף, רק שחבר שלך יידע, במעמד התקנת המסך הוא יוכל לשדרג את תקופת האחריות ל-6 שנים בתוספת של כמה מאות שקלים.
6 שנים אחריות מלאה.
בהצלחה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
Re: 55 LB659Y
לדעתי תוכל במכירות האישיות של אולסייל או P1000 להוציא במחיר הזה או ממש קרוב אליו.DiM0k כתב:שלום אני גם מחפש מסך כזה . איפה אפשר לקנות ב 6100...
או לגשת לאחת החנויות ולהתמקח מעט.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881168
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רכשתי אתמול את הדגם הנ״ל ב-6000 כולל הובלה והתקנה מ olsale ב״מכרז״. אחרי שלא זכיתי התקשרו אלי כדי להיתווכח על המחיר. בסןף הורדתי אותם למחיר שציינתי כולל הכל.
יום שלישי התקנה, נעלה תמונות
יום שלישי התקנה, נעלה תמונות
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
·מהיכן ההצעה? האם זאת אחריות של ח.י?bixente כתב:שלום.
אשמח לעזרה, תודה...
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הדגם הנ''ל לדגם lg 55lb679y?
יש ל ח.י חנות עודפים כולל מוצרים חדשים שניקראת שלטר בכפר סבא ברחוב התע"ש 14 יש שם מציאות אמיתיות
הם מחזיקים גם מותגים שאינם יבוא של ח.י
הם מחזיקים גם מותגים שאינם יבוא של ח.י
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.