ענתה לי מהר מאוד נציגה בשם זוהר. כששאלתי אותה אם אפשר להוריד את המחיר שאני משלם היום היא אמרה לי שאני משלם את המחיר הכי טוב כיום, ואפילו לקוחות קיימים וחדשים אינם יכולים להשיג תוכנית כמו שלי. התחלנו לפתח דיון, חשבתי שאולי עם קצת מיקוח אוכל לגרום לה להוריד את המחיר. עד הרגע הזה הספקתי לומר 2 משפטים בכל השיחה. כשניסיתי להעלות את החוויה שהייתה לי בהוט, גיליתי להפתעתי שעכשיו המוקדנית החלה לצעוק עליי, ועוד לא סיימתי את המשפט. במשך 4 דקות רצוף היא מטיחה עליי שהוט חברה שלא מגיעה למקום של יס, ושאני לא משלם על שירות ולכן אסור לי להשוות ביניהם (הוט ויס). היא המשיכה לצעוק שאני משלם על תוכן (דבר נכון) ובגלל שליס יש תוכן יותר טוב מהוט אני אשלם יותר. היא אמרה לי שהוט לא מספקים תוכן יותר טוב מיס ולכן לקוחותיהם ישלמו פחות מהלקוחות של יס. ניסיתי להכניס משפט, אך זה לא עזר היא צעקה עליי שאתן לה לסיים. בסוף השיחה ביקשתי שהיא תעביר אותי לאדם אחר שאיתו אוכל לדבר, היא המשיכה לדבר בטון גבוה שאין אדם אחר שנמצא כרגע שיכול לעזור לי חוץ ממנה, ושאם ארצה לפנות למנהל הוא יחזור אליי (אני בספק אם יש סיכוי קלוש לזה או אם היא בכלל תעביר את המספר שלי). סיימתי את השיחה איתה, ונדהמתי מכמה שהשירות התדרדר לרמה של צעקות. מכיוון שלא הייתה לי הזדמנות לדבר במהלך השיחה גם לא הצלחתי להוריד את המחיר או אפילו לנסות לעבור לשימור לקוחות. ממש בושה
חווית שירות Yes
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
ניסיתי את מזלי לדבר עם Yes, חברה שדוגלת בשירות הטוב שלה, כדי להוריד את המחיר המגוחך שאני משלם להם כיום.
ענתה לי מהר מאוד נציגה בשם זוהר. כששאלתי אותה אם אפשר להוריד את המחיר שאני משלם היום היא אמרה לי שאני משלם את המחיר הכי טוב כיום, ואפילו לקוחות קיימים וחדשים אינם יכולים להשיג תוכנית כמו שלי. התחלנו לפתח דיון, חשבתי שאולי עם קצת מיקוח אוכל לגרום לה להוריד את המחיר. עד הרגע הזה הספקתי לומר 2 משפטים בכל השיחה. כשניסיתי להעלות את החוויה שהייתה לי בהוט, גיליתי להפתעתי שעכשיו המוקדנית החלה לצעוק עליי, ועוד לא סיימתי את המשפט. במשך 4 דקות רצוף היא מטיחה עליי שהוט חברה שלא מגיעה למקום של יס, ושאני לא משלם על שירות ולכן אסור לי להשוות ביניהם (הוט ויס). היא המשיכה לצעוק שאני משלם על תוכן (דבר נכון) ובגלל שליס יש תוכן יותר טוב מהוט אני אשלם יותר. היא אמרה לי שהוט לא מספקים תוכן יותר טוב מיס ולכן לקוחותיהם ישלמו פחות מהלקוחות של יס. ניסיתי להכניס משפט, אך זה לא עזר היא צעקה עליי שאתן לה לסיים. בסוף השיחה ביקשתי שהיא תעביר אותי לאדם אחר שאיתו אוכל לדבר, היא המשיכה לדבר בטון גבוה שאין אדם אחר שנמצא כרגע שיכול לעזור לי חוץ ממנה, ושאם ארצה לפנות למנהל הוא יחזור אליי (אני בספק אם יש סיכוי קלוש לזה או אם היא בכלל תעביר את המספר שלי). סיימתי את השיחה איתה, ונדהמתי מכמה שהשירות התדרדר לרמה של צעקות. מכיוון שלא הייתה לי הזדמנות לדבר במהלך השיחה גם לא הצלחתי להוריד את המחיר או אפילו לנסות לעבור לשימור לקוחות. ממש בושה

כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
די בעייתי למי שרגיל לתכנים . וגם ליס מקס המעולה של יס .sam22 כתב:תזמין ניתוק...
·
וגם הזה די בעייתי !!!
http://www.hometheater.co.il/vt229191.html
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה רעיון מצויןsam22 כתב:לא אמרתי להתנתק
אמרתי להזמין ניתוק
אז יתקשרו משימור לקוחות...
השאלה האם אתה מכיר חבר או שכן שקיבל מחיר טוב יותר ?
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

מנסיון בשימור לקוחות לא כל כך מורידים את המחיר ללקוחות קיימים, הם משווים לרמה של לקוח חדש ולעיתים אף טיפה פחות על אותה תוכנית אבל עדיין המחיר שמשלמים ליס גבוה מאוד. אפשר להבין את הנציגה שכל היום לקוחות "מאיימים" עליה במעבר להוט וזה עולה לה על העצבים כבר באיזשהו שלב מסכים שלא צריך להגיע לרמה של צעקות אבל לדעתי פה אתה קצת מגזים, קשה לי לתאר מישהו צועק לך בטלפון ואתה מאזין לו יותר מחצי דקה ברצף מבלי לנתק או להתעצבן עליו חזרה. שתדע השירות של יס ובכלל של קבוצת בזק בפרט טוב יותר מהרבה חברות תקשורת הקיימות בישראל מנסיון אבל גם שלהם עדיין לא מושלם (ואני אומר מנסיון שהשירות שלהם מוגדר כטוב מאוד ברוב המקרים). בכל מקרה תבקש לדבר עם שימור לקוחות להם יש מעט יותר כוח מאשר נציגה בשירות.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

אני לא ניסיתי לרמוז שאני רוצה להתנתק ולעבור להוט, בקושי הספקתי לומר את המילה הוט. לגבי הצעקות, לא ניסיתי לחמם את האווירה ולא ניתקתי רק כדי לראות כמה זמן יקח לה להבין שהיא צועקת על לקוח. הייתי מאוד עצבני לקראת הסוף, אך מה יש לי לעשות עם זה. יש לי רק את השם שלה, ואת הטלפון שלי היא כבר לא תעביר למנהל.matan417 כתב:אפשר להבין את הנציגה שכל היום לקוחות "מאיימים" עליה במעבר להוט וזה עולה לה על העצבים כבר באיזשהו שלב מסכים שלא צריך להגיע לרמה של צעקות אבל לדעתי פה אתה קצת מגזים, קשה לי לתאר מישהו צועק לך בטלפון ואתה מאזין לו יותר מחצי דקה ברצף מבלי לנתק או להתעצבן עליו חזרה. שתדע השירות של יס ובכלל של קבוצת בזק בפרט טוב יותר מהרבה חברות תקשורת הקיימות בישראל מנסיון אבל גם שלהם עדיין לא מושלם (ואני אומר מנסיון שהשירות שלהם מוגדר כטוב מאוד ברוב המקרים)....
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חבל לשמוע, אך לדעתי סה"כ נפלת על נציגה לא שירותית.
כמו שאמרו, הכי טוב להזמין ניתוק. יחזרו אליך משימור לקוחות ולהם יש כלים ואמצעים שלנציגת שירות פשוט אין. דפוק, כן. אבל ככה המערכות של החברות האלה עובדות. רק ניתוק אמיתי ומוחשי מזיז שם דברים באמת..
כמו שאמרו, הכי טוב להזמין ניתוק. יחזרו אליך משימור לקוחות ולהם יש כלים ואמצעים שלנציגת שירות פשוט אין. דפוק, כן. אבל ככה המערכות של החברות האלה עובדות. רק ניתוק אמיתי ומוחשי מזיז שם דברים באמת..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
כל עוד ממשיכים בגישה כזו, אין סיבה ליס/הוט לשפר שירות/להוריד מחירים. צריך לזכור שמדובר בטלוויזית מותרות, לא מוצר נדרש. זה לא חשמל/מים ואפילו לא שידור ציבורי. אני עובד קשה עבור הכסף שלי, ולא אוהב לתת אותו לאנשים שמזלזלים בי. אם החברה מתייחסת ללקוח בצורה שלא נראית לו למרות שזה "בעייתי" חשוב להתנתק (אני משער שזה המצב, אחרת הוא לא היה טורח לכתוב את ההודעה המקורית), הרבה יותר אפקטיבי משיחה עם מנהל.9000es כתב:די בעייתי למי שרגיל לתכנים . וגם ליס מקס המעולה של יס .......
·
וגם הזה די בעייתי !!!
http://www.hometheater.co.il/vt229191.html...
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
עמית...
כשאתה רוצה להוריד מחיר לא באים ואומרים שאתה רוצה להוריד מחיר... ברגע שאמרת את זה הסיכויים שלך קלושים.
בחברות האלה המשפט הראשון שאתה צריך להוציא מהפה זה - " שלום, אני רוצה להתנתק" ואז מתקדמים.
כשאתה רוצה להוריד מחיר לא באים ואומרים שאתה רוצה להוריד מחיר... ברגע שאמרת את זה הסיכויים שלך קלושים.
בחברות האלה המשפט הראשון שאתה צריך להוציא מהפה זה - " שלום, אני רוצה להתנתק" ואז מתקדמים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason