בעיה בהצגת סרט תלת מימד מלא.
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הי חברים, העברתי את השאלה משרשור סרטי תלת מימד מומלצים .
לאחר שהומלץ לי לצפות ברסת תלת מימד מלא ולא SBS'השגתי את גרסת 3D Remaux ששוקלת 43GB
The Hobbit - The Battle of the Five Armies 2014 1080p Blu-ray 3D Remux AVC DTS-HD MA 7.1
כשאני מנגן את הסרט דרך הסטרימר (PCH-410), אני רואה ריצוד מהיר של הסרט ,אבל הטלויזיה לא עושה רושם שמזהה את הסרט כתלת מימד.
בניגון פורמט SBS אני מקבל הודעה שזוהה סרט תלת מימד ומעביר את הטלויזיה למצב תלת מימד (Pansonic st60).
בכל אופן, במקרה הנוכחי, אני מעביר באופן יזום את הטלויזיה למצב 3D ומפעיל את המשקפיים האקטיביים, ולצערי לא מקבל שום תלת מימד, ואפילו מזהה עדין את הריצוד כשהמשקפיים בוודאות עובדות.
האם מישהו יודע על בעיה בניגון הפורמט המדובר בפופקורן, או כל בעיה אחרת המונעת ממני את התענוג ?
כפי שציינתי ,בדיקת סרטי 3D SBS אשר ברשותי מנוגנים ועובדים מצויין.
לאחר שהומלץ לי לצפות ברסת תלת מימד מלא ולא SBS'השגתי את גרסת 3D Remaux ששוקלת 43GB
The Hobbit - The Battle of the Five Armies 2014 1080p Blu-ray 3D Remux AVC DTS-HD MA 7.1
כשאני מנגן את הסרט דרך הסטרימר (PCH-410), אני רואה ריצוד מהיר של הסרט ,אבל הטלויזיה לא עושה רושם שמזהה את הסרט כתלת מימד.
בניגון פורמט SBS אני מקבל הודעה שזוהה סרט תלת מימד ומעביר את הטלויזיה למצב תלת מימד (Pansonic st60).
בכל אופן, במקרה הנוכחי, אני מעביר באופן יזום את הטלויזיה למצב 3D ומפעיל את המשקפיים האקטיביים, ולצערי לא מקבל שום תלת מימד, ואפילו מזהה עדין את הריצוד כשהמשקפיים בוודאות עובדות.
האם מישהו יודע על בעיה בניגון הפורמט המדובר בפופקורן, או כל בעיה אחרת המונעת ממני את התענוג ?
כפי שציינתי ,בדיקת סרטי 3D SBS אשר ברשותי מנוגנים ועובדים מצויין.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
avioren
- חבר ותיק

אני לא יודע להגיד בוודאות, למרות שאני מניח שמאחר ומדובר באחד הדגמים האחרונים אם לא האחרון, אז הוא אמור לתמוך.
האם מישהו מחזיק בדגם המדובר PCH-410 והצליח לצפות בתלת מימד מלא ?
פשוט זאת פעם ראשונה שאני מוריד גרסת תלת מימד מלא,במיוחד לסרט המדובר שכבר ראיתי בקולנוע.
בדר"כ הסתפקתי ב SBS.
האם מישהו מחזיק בדגם המדובר PCH-410 והצליח לצפות בתלת מימד מלא ?
פשוט זאת פעם ראשונה שאני מוריד גרסת תלת מימד מלא,במיוחד לסרט המדובר שכבר ראיתי בקולנוע.
בדר"כ הסתפקתי ב SBS.
כפי שהמלצתי לך בשרשור הקודם, אם יש לך מחשב נייד בהישג יד תנסה לחבר למסך ולנגן את הסרט עם התוכנה TOTAL MEDIA THEATER.
כך תוכל לשלול בעיה בסטרימר. אולי הקבוץ פגום.
כך תוכל לשלול בעיה בסטרימר. אולי הקבוץ פגום.
יש מצב שהסטרימר לא תומך בתלת מימד מלא,
בSBS הטלויזיה יודעת לפענח לתלת מימד ובמלא הסטרימר צריך לפענח
לי יש את האקסטרימר פרודיגי ובגרסאות המלאות הוא מבצע פיענוח לבד בשונה מSBS שצריך להגיד לסטרימר על איזה תלת מימד מדובר (חצי ימין שמאל או למעלה ולמטה)
בSBS הטלויזיה יודעת לפענח לתלת מימד ובמלא הסטרימר צריך לפענח
לי יש את האקסטרימר פרודיגי ובגרסאות המלאות הוא מבצע פיענוח לבד בשונה מSBS שצריך להגיד לסטרימר על איזה תלת מימד מדובר (חצי ימין שמאל או למעלה ולמטה)
זה מאוד לא סביר שהסטרימר לא תומך.
באתר של המוצר כתוב שבלוריי 3D נתמך:
http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-410
וזה סטרימר מאוד חדיש. קשה לי להאמין שסטרימר שיוצא בימים אלו לא יכלול תמיכה בפורמט שהפך להיות מאוד נפוץ.
השערה שעלתה לי- יכול להיות שהקובץ שהורדת, שהוא REMUX כלומר MKV, נופל ע"י הסטרימר בין השורות. מצד אחד זה לא בלוריי 3D מלא שארוז בקובץ ISO או תיקיית BDMV, ומהצד השני זה לא MKV SBS רגיל.
תנסה אולי להשיג בלוריי 3D מלא שהוא לא REMUX, כלומר תיקיית BDMV עם קבצי TS או קובץ ISO ארוז (לא בטוח אם הסטרימר תומך ב ISO).
באתר של המוצר כתוב שבלוריי 3D נתמך:
http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-410
וזה סטרימר מאוד חדיש. קשה לי להאמין שסטרימר שיוצא בימים אלו לא יכלול תמיכה בפורמט שהפך להיות מאוד נפוץ.
השערה שעלתה לי- יכול להיות שהקובץ שהורדת, שהוא REMUX כלומר MKV, נופל ע"י הסטרימר בין השורות. מצד אחד זה לא בלוריי 3D מלא שארוז בקובץ ISO או תיקיית BDMV, ומהצד השני זה לא MKV SBS רגיל.
תנסה אולי להשיג בלוריי 3D מלא שהוא לא REMUX, כלומר תיקיית BDMV עם קבצי TS או קובץ ISO ארוז (לא בטוח אם הסטרימר תומך ב ISO).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17936
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·avioren כתב:אכן מדובר ב REMUX בפורמט mkv.
קצת חבל שלא השקעתי עוד 5G והייתי מוריד את הגרסה הבאמת מלאה....
השאלה היא האם הגירסה המלאה היא BRANCH או לא . במידה ולא אז ללא ספק ה 410 אמור להתמודד איתה כהלכה.
במידה והיא כן אתה תתקל בקפיצות ותקיעות במעבר בין חלקי הסרט.
מה עושים?
http://www.hometheater.co.il/vt201028.html
מה היתרון? תקבל רימיוקס במבנה בלוריי מלא ולא MKV ,שכנראה עושה בעיות.
-
avioren
- חבר ותיק

תודה יואב
לא הבנתי אם הפתרון שאתה מציע,רלוונטי לקובץ שכבר הורדתי , או שהוא יהיה רלוונטי עבור הגרסה המלאה בלבד.
אני מבין שזה לא רלוונטי עבור הקובץ שכבר ברשותי.
לא הבנתי אם הפתרון שאתה מציע,רלוונטי לקובץ שכבר הורדתי , או שהוא יהיה רלוונטי עבור הגרסה המלאה בלבד.
אני מבין שזה לא רלוונטי עבור הקובץ שכבר ברשותי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17936
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·avioren כתב:תודה יואב
אני מבין שזה לא רלוונטי עבור הקובץ שכבר ברשותי....
תתחיל את כל התהליך מהגירסה המלאה אבל רק במידה והסרט branch אחרת אין צורך. הגירסה המלאה אמורה לרוץ תקין על ה 410
-
avioren
- חבר ותיק

מקריאה בפורומים,אני מבין שאכן יש בעיה בהצגת הפורמט שברשותי בפופקורן.
אני לא חושב שבשלב הזה הוריד עוד גרסה של 50GB שלפחות באתר שממנו אני מוריד ,גוזל ממני לא מעט ratio.
כבר השקעתי יותר מ 60GB בשתי הגרסאות (3D , 2D), כשבפועל אני רגיל להוריד סרטים של פחות מ 10G
לגבי ההמלצה שקיבלתי לרכוש seedbox אני מוותר בשלב זה, מאחר וגם במצב הקיים אני מסתדר עם מה שאני צריך.
בכל מקרה תודה על התשובות והעזרה.
אני לא חושב שבשלב הזה הוריד עוד גרסה של 50GB שלפחות באתר שממנו אני מוריד ,גוזל ממני לא מעט ratio.
כבר השקעתי יותר מ 60GB בשתי הגרסאות (3D , 2D), כשבפועל אני רגיל להוריד סרטים של פחות מ 10G
לגבי ההמלצה שקיבלתי לרכוש seedbox אני מוותר בשלב זה, מאחר וגם במצב הקיים אני מסתדר עם מה שאני צריך.
בכל מקרה תודה על התשובות והעזרה.