מחפש מכשיר זול להרצת Kodi
אני מחפש מכשיר זול עד 300-270 שקל בשביל להריץ רק את הקודי
אני מתלבט בין שני מכשירים
CS918
http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core ... 58b6a6d274
MX III S802
http://www.ebay.com/itm/MX-III-S802-And ... 3f44a2e2b8
מישהו יכול לתת חוות דעת
אני מתלבט בין שני מכשירים
CS918
http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core ... 58b6a6d274
MX III S802
http://www.ebay.com/itm/MX-III-S802-And ... 3f44a2e2b8
מישהו יכול לתת חוות דעת
יצא לי לקרוא על הrpi2 המכשיר באמת נשמע מעניין אבל מספר דברים חסרים לי עליו האם יש לו כרטיס רשת אלחוטי או שצריך להוסיף לו
כמו כן המערכת הפעלה שלו לעומת אנדרויד/'windows מוגבלת האם זה פוגע בחווית משתמש ? ולמה הוא עדיף על מכשירי אנדרויד שיש להם עוד אפליקציות ונמכרים באותו מחיר ואפילו פחות כמו הסוג שציינתי בתחילת השירשור
·
כמו כן המערכת הפעלה שלו לעומת אנדרויד/'windows מוגבלת האם זה פוגע בחווית משתמש ? ולמה הוא עדיף על מכשירי אנדרויד שיש להם עוד אפליקציות ונמכרים באותו מחיר ואפילו פחות כמו הסוג שציינתי בתחילת השירשור
·
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תשובות
לגבי הפאי 2 - צריך להוסיף לו יכולות אלחוט. יש כמה דרכים לזה. הראשונה היא דונגל WIFI נתמך. יש שתי בעיות עם השיטה:
1. צריך דונגל נתמך - אמורה להיות רשימה של כאלו שנתמכים. יש גם חוויות שימוש של אנשים פה בפורום (כולל אני שרשמתי מה עבד לי).
2. דונגלי WIFI צורכים לא מעט חשמל והיכולת של USB לספק זרם גדול בעייתית. בעיקרון המגבלה היא על 500 מיליאמפר וזה לא בהכרח מספיק בכל מצב. לכן, דונגל WIFI לא ייתן ביצועים טובים, כנראה.
אופציה אחרת היא MINI ACCESS POINT כלשהו או מיני ראוטר כלשהו. לי יש ניסיון טוב עם TP-Link 702n (קוביה קטנה). נדמה לי שכתבתי פה עליה בעבר אבל אם לא - זה מכשיר קטן שאתה מחבר את הפאי אליו בכבל רשת. המכשיר עצמו הוא זה שמתחבר ב-WIFI לרשת. יש לו מתח משלו ובד"כ גם קליטה טובה יותר. לי יש ניסיון טוב איתו בצפיה ביוטיוב בצד השני של הבית גם דרך שני קירות. יחסית - פיתרון טוב.
אם אתה מתקין מע' הפעלה יש לך מבחר בין לינוקס לבין OPENELEC, בגדול, כאשר OPENELEC זו מע' ייחודית שנועדה להרצת KODI. החיסרון הוא שקשה לעשות בה שינויים או להריץ דברים אחרים. זה גם יתרון לפעמים כי זה תורם ליציבות המערכת.
לטובת האנדרואיד - מערכת טובה שיש לה גם גישה למלא אפליקציות. מצד שני, היא לא רק מריצה קודי. חיסרון נוסף שלה הוא שלא כל צ'יפ נתמך ע"י קודי, כלומר לקבל וידאו ב-HD שמנוגן חלק ב-KODI - צריך לבחור את האנדרואיד הנכון.
במקרה של מה ששלחת - הראשון ממש לא. השני נתמך ע"י XBMC מגרסה 13 אבל יש טובים ממנו בשוק כבר.
לי לדוגמא יש את ה-RIKOMAGIC MK12 שיש לו צ'יפ AMLOGIC S812. הוא מריץ הכל מעולה.
בסופו של דבר זה עניין של ציפיות - אם אתה רוצה רק נטו קודי - לך על משהו שיריץ רק קודי. אם אתה רוצה גם אפליקציות, לך על אנדרואיד טוב. רוב השימוש הוא קודי גם ככה אבל זה שיקול שלך.
1. צריך דונגל נתמך - אמורה להיות רשימה של כאלו שנתמכים. יש גם חוויות שימוש של אנשים פה בפורום (כולל אני שרשמתי מה עבד לי).
2. דונגלי WIFI צורכים לא מעט חשמל והיכולת של USB לספק זרם גדול בעייתית. בעיקרון המגבלה היא על 500 מיליאמפר וזה לא בהכרח מספיק בכל מצב. לכן, דונגל WIFI לא ייתן ביצועים טובים, כנראה.
אופציה אחרת היא MINI ACCESS POINT כלשהו או מיני ראוטר כלשהו. לי יש ניסיון טוב עם TP-Link 702n (קוביה קטנה). נדמה לי שכתבתי פה עליה בעבר אבל אם לא - זה מכשיר קטן שאתה מחבר את הפאי אליו בכבל רשת. המכשיר עצמו הוא זה שמתחבר ב-WIFI לרשת. יש לו מתח משלו ובד"כ גם קליטה טובה יותר. לי יש ניסיון טוב איתו בצפיה ביוטיוב בצד השני של הבית גם דרך שני קירות. יחסית - פיתרון טוב.
אם אתה מתקין מע' הפעלה יש לך מבחר בין לינוקס לבין OPENELEC, בגדול, כאשר OPENELEC זו מע' ייחודית שנועדה להרצת KODI. החיסרון הוא שקשה לעשות בה שינויים או להריץ דברים אחרים. זה גם יתרון לפעמים כי זה תורם ליציבות המערכת.
לטובת האנדרואיד - מערכת טובה שיש לה גם גישה למלא אפליקציות. מצד שני, היא לא רק מריצה קודי. חיסרון נוסף שלה הוא שלא כל צ'יפ נתמך ע"י קודי, כלומר לקבל וידאו ב-HD שמנוגן חלק ב-KODI - צריך לבחור את האנדרואיד הנכון.
במקרה של מה ששלחת - הראשון ממש לא. השני נתמך ע"י XBMC מגרסה 13 אבל יש טובים ממנו בשוק כבר.
לי לדוגמא יש את ה-RIKOMAGIC MK12 שיש לו צ'יפ AMLOGIC S812. הוא מריץ הכל מעולה.
בסופו של דבר זה עניין של ציפיות - אם אתה רוצה רק נטו קודי - לך על משהו שיריץ רק קודי. אם אתה רוצה גם אפליקציות, לך על אנדרואיד טוב. רוב השימוש הוא קודי גם ככה אבל זה שיקול שלך.
Re: תשובות
קודם כל תודה על התשובה המפורטת
הrpi2 בעייתי מבחינתי בגלל המוגבלות שלו עםwifi ולכן אני ככל הנראה ילך על מכשיר Android
אני מודע לכך שיש מכשירים טובים יותר אבל הם גם יקרים יותר
בכל מקרה אני כנראה יקנה את המכשיר MxIII s802
תודה
·
הrpi2 בעייתי מבחינתי בגלל המוגבלות שלו עםwifi ולכן אני ככל הנראה ילך על מכשיר Android
אני מודע לכך שיש מכשירים טובים יותר אבל הם גם יקרים יותר
בכל מקרה אני כנראה יקנה את המכשיר MxIII s802
תודה
·
- HeroesPower
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש גם את הODROID C1, עולה 270 ש"ח אם אתה קונה אותו+כרטיס זיכרון 8 ג'יגה מוכן עם xubuntu/android 4.4 ומגיע עם Kodi מותקן+משלוח לארץ שמגיע תוך פחות מחודש ישירות מהיצרן.
יש לו מקלט IR מובנה ואתה יכול לקנות לו גם שלט שיתאים, או להשתמש בשלט של מערכת או משהו בהנחה והתדר שידור של השלט מתאים.
מנגן סרטים 1080p בלי בעיה גם בביטרייט גבוה, חיבור ג'יגהביט ו1 ג'יגה ראם, מעבד 4 ליבות 1.5 Ghz עם 4 יציאות usb ויציאת micro-hdmi ויציאת micro usb.
מחיבור לחשמל עד שנפתח kodi בubuntu לוקח לו 45 שניות.
יש אפשרות להתקין openelec גם כן, וגם לעשות dual/triple boot עם openelec/xubuntu/andorid
יש אפשרות לחבר מתאם wifi כמו בrpi2, אתה יכול לקנות ביחד איתו מתאם מתאים(יש כמה אפשרויות עם צ'יפים ואנטנות שונות).
יש לו מקלט IR מובנה ואתה יכול לקנות לו גם שלט שיתאים, או להשתמש בשלט של מערכת או משהו בהנחה והתדר שידור של השלט מתאים.
מנגן סרטים 1080p בלי בעיה גם בביטרייט גבוה, חיבור ג'יגהביט ו1 ג'יגה ראם, מעבד 4 ליבות 1.5 Ghz עם 4 יציאות usb ויציאת micro-hdmi ויציאת micro usb.
מחיבור לחשמל עד שנפתח kodi בubuntu לוקח לו 45 שניות.
יש אפשרות להתקין openelec גם כן, וגם לעשות dual/triple boot עם openelec/xubuntu/andorid
יש אפשרות לחבר מתאם wifi כמו בrpi2, אתה יכול לקנות ביחד איתו מתאם מתאים(יש כמה אפשרויות עם צ'יפים ואנטנות שונות).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מחיר כולל משלוח ממש לא משתלם.
ה-RPI2 עדיף בהרבה על המוצר הזה.
ה-RPI2 עדיף בהרבה על המוצר הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא מבין מה ההתלהבות מ RPI2.
אין לו שלט, WIFI, מעבד 900MHz , פורט USB עם מתח חלש ואין יציאה אופטית לסאונד למי שאין HDMI במגבר.
הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על חבילה "פלאג אנד פליי" לקודי בלבד. לחבר ולהריץ וידאו עם שלט.
תודה
אין לו שלט, WIFI, מעבד 900MHz , פורט USB עם מתח חלש ואין יציאה אופטית לסאונד למי שאין HDMI במגבר.
הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על חבילה "פלאג אנד פליי" לקודי בלבד. לחבר ולהריץ וידאו עם שלט.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש את ה CuBox, שהוא מצויין. בדוק עכשיו עמוד ראשי של האתר, התפרסם מבצע חדש.
שלט מתאים אפשר לקנות ב 30 שקל באיביי.
שלט מתאים אפשר לקנות ב 30 שקל באיביי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הפאי והקיובוקס לא צריכים שלט,
הם עובדים עם השלט המקורי של הטלויזיה.
וכמו שדורון ציין ב30 שקלים ניתן לצרף לקיובוקס שלט תואם mce שעובד ישר מהקופסה.
לפי מה שרשמת כאן בדרישות שלך,
הייתי ממליץ לך לקנות את הדגם עם הקופון של הקיובוקס-טיוי Cuboxtv ולהוסיף לו דונגל וואיפי חיצוי של edimax/tp-link במהירות 300mbps
(אם אתה מתחבר קווית אז אין צורך).
בדגם המדובר יש חיבור קווי של 1gb ומעבד 4 ליבות חזק מאוד (אני התנסיתי עם הדו ליבתי והוא מהיר בהחלט)
הם עובדים עם השלט המקורי של הטלויזיה.
וכמו שדורון ציין ב30 שקלים ניתן לצרף לקיובוקס שלט תואם mce שעובד ישר מהקופסה.
לפי מה שרשמת כאן בדרישות שלך,
הייתי ממליץ לך לקנות את הדגם עם הקופון של הקיובוקס-טיוי Cuboxtv ולהוסיף לו דונגל וואיפי חיצוי של edimax/tp-link במהירות 300mbps
(אם אתה מתחבר קווית אז אין צורך).
בדגם המדובר יש חיבור קווי של 1gb ומעבד 4 ליבות חזק מאוד (אני התנסיתי עם הדו ליבתי והוא מהיר בהחלט)
אם התקציב הוא עד 100-120 $
יש כבר עדיפים על ה CuBox וה 2 pai
יש minipc שרצים עם וינדוס 8.1.
חפשו ב ebay, aliexpreess ,dx
להלן דגמים וההבדל בניהם ומחירים
יש כבר עדיפים על ה CuBox וה 2 pai
יש minipc שרצים עם וינדוס 8.1.
חפשו ב ebay, aliexpreess ,dx
להלן דגמים וההבדל בניהם ומחירים
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 17/03/2015 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

נדמה לי שגם פולסר לא תומך אנדרואיד וזה הפסד עצום
הפיפו מקבל עכשיו תגובות מאוד טובות ברשת.. אולי אזמין כדי לסקר אותו כמו שצריך
הפיפו מקבל עכשיו תגובות מאוד טובות ברשת.. אולי אזמין כדי לסקר אותו כמו שצריך
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
אם אתה יכול למתוח את התקציב אז יש לך את הפיפו X7 שמנגן נהדר XBMC ומגיע די מאובזר, הניסיון שלי איתו היה מצויין:
http://www.hometheater.co.il/vt226842.html
http://www.hometheater.co.il/vt226842.html
- tomer953
- חבר מכור קשה

גירסת הTV היא היחידה שהם נתנו עליה הנחה כרגע, והיא עדיפה מהפרו מבחינת עלות-תועלת, לפרו יש פיצ'רים שמתבטאים בכסף ואין בהם צורך למשתמש הממוצע (כמו חיבור ESATA ובלוטות', ו2GB RAM)
CuboxTV אמור להיות מצוין.
CuboxTV אמור להיות מצוין.