קניית LG G3 בKSP אילת, האם יש הבדל במכשירים השונים עם סוגי אחריות שונים
בחנות KSP באילת יש את הסמארטפון LG G3 בשני סוגי מחיר: זולה יותר, 2 שנות אחריות מטעם KSP, או 2 שנות אחריות היבואן הרשמי בתוספת תשלום. ההפרש כ 200 ש"ח.
מבלי להיכנס לשאלה האם שווה לשלם את תוספת ה- 200 ש"ח לשם קבלת אחריות היבואן הרישמי אני מודאג מעניין נוסף וזה שהמכשירים בקטגוריות השונות אינם זהים כלומר המכשירים המקבלים את האחריות של KSP ולא של היבואן הרשמי לא יקבלו עדכוני FOTA ויש להם rom כזה השונה מהמכשיר עם האחריות הרשמית. במכשיר עם בעיות ללא עדכונים.
ברשת המקבילה אייבורי יש סוג אחריות אחת לכל הדגמים, אחריות היבואן הרשמי, במחיר המלא, והדגם שם הוא D855 ISR דגם המופיע באתר LG העולמית, ורבים מחבריי עם דגם זה קיבלו עדכון לאנדרואיד 5. אני מניח שזה יהיה הדגם בחנות KSP, אם אקנה את האופציה למכשיר באחריות היבואן הרשמי.
ברשת ksp בשני סוגי האחריות, של רונלייט, האחריות הרשמית או של ksp שזו האחריות האחרת, בדף המכשיר באתר KSP רשום שדגם המכשיר הוא D855 ולא D855ISR כבאתר של אייבורי.
תודה למי שיאיר את עיניי. מדובר במכשיר לאשתי ואני לא רוצה לצאת פיתה.
מבלי להיכנס לשאלה האם שווה לשלם את תוספת ה- 200 ש"ח לשם קבלת אחריות היבואן הרישמי אני מודאג מעניין נוסף וזה שהמכשירים בקטגוריות השונות אינם זהים כלומר המכשירים המקבלים את האחריות של KSP ולא של היבואן הרשמי לא יקבלו עדכוני FOTA ויש להם rom כזה השונה מהמכשיר עם האחריות הרשמית. במכשיר עם בעיות ללא עדכונים.
ברשת המקבילה אייבורי יש סוג אחריות אחת לכל הדגמים, אחריות היבואן הרשמי, במחיר המלא, והדגם שם הוא D855 ISR דגם המופיע באתר LG העולמית, ורבים מחבריי עם דגם זה קיבלו עדכון לאנדרואיד 5. אני מניח שזה יהיה הדגם בחנות KSP, אם אקנה את האופציה למכשיר באחריות היבואן הרשמי.
ברשת ksp בשני סוגי האחריות, של רונלייט, האחריות הרשמית או של ksp שזו האחריות האחרת, בדף המכשיר באתר KSP רשום שדגם המכשיר הוא D855 ולא D855ISR כבאתר של אייבורי.
תודה למי שיאיר את עיניי. מדובר במכשיר לאשתי ואני לא רוצה לצאת פיתה.
שבוע טוב אני אנסה לעזור
אני אתחיל ואגיד שלי יש את המכשיר
יש חשיבות גדולה לדגמים ,אצלי יש D855 והוא דגם מצוין נקנה בארץ . יבוא רשמי
אני מקבל עדכונים כמו שעון אז אל דאגה!
אתה רוצה את הדגם D855ISR כי הוא עושה עבודה מעולה
לגבי רונלייט אני לא יחסתי לזה חשיבות (ויש לזה ) כי אני מסתדר גם בלי
תלוי מה חשוב לך אחריות? עברית מובנת במכשיר?
אז כן תרכוש לך אחריות של רונלייט
במידה ואתה רוצה להוזיל יש פתרונות תוכנה להכל אבל זו שיחה לפעם אחרת:)
מקווה שקצת עזרתי
ערב טוב.
אני אתחיל ואגיד שלי יש את המכשיר
יש חשיבות גדולה לדגמים ,אצלי יש D855 והוא דגם מצוין נקנה בארץ . יבוא רשמי
אני מקבל עדכונים כמו שעון אז אל דאגה!
אתה רוצה את הדגם D855ISR כי הוא עושה עבודה מעולה
לגבי רונלייט אני לא יחסתי לזה חשיבות (ויש לזה ) כי אני מסתדר גם בלי
תלוי מה חשוב לך אחריות? עברית מובנת במכשיר?
אז כן תרכוש לך אחריות של רונלייט
במידה ואתה רוצה להוזיל יש פתרונות תוכנה להכל אבל זו שיחה לפעם אחרת:)
מקווה שקצת עזרתי
ערב טוב.
אני לא בטוח שהבנתי. איזה דגם יש לך d855 או d855isr?
@sagiv30·
האם קנית עם האחריות הרשמית או לא?
במידה ואבחר לקנות את הדגם שבאחריות KSP, מה שכתוב באתר KSP כמודל D855, ולא תחת אחריות היבואן הרישמי, האם יהיו עדכוני תוכנה? האם יהיו בעיות אחרות עם העברית או דברים אחרים?
אתה בעצם אומר שלך יש את דגם d855 אבל ממליץ לי את דגם d855isr?!
תעשה עוד קצת סדר "בסלט" עבורי...
תודה
האם קנית עם האחריות הרשמית או לא?
במידה ואבחר לקנות את הדגם שבאחריות KSP, מה שכתוב באתר KSP כמודל D855, ולא תחת אחריות היבואן הרישמי, האם יהיו עדכוני תוכנה? האם יהיו בעיות אחרות עם העברית או דברים אחרים?
אתה בעצם אומר שלך יש את דגם d855 אבל ממליץ לי את דגם d855isr?!
תעשה עוד קצת סדר "בסלט" עבורי...
תודה
אני לא קניתי ורשמתי את זה .
כן יהיו לך עדכוני תוכנה
אצלי אין עברית צרובה במכשיר לכן רונלייט גובים ממך עוד 200 שח (אני מסתדר בלי זה לא קריטי לי כי יש תחליפים MORLOCALEׂ)
ועם לא הובנתי גם אצלי זה ISR.
בהצלחה
אם אתה עדין לא נחשפת לאתר הזה אז ברוך הבא יש שם קהילה פעילה וזמינה
http://iandroid.co.il/forum/viewforum.php?f=193
כן יהיו לך עדכוני תוכנה
אצלי אין עברית צרובה במכשיר לכן רונלייט גובים ממך עוד 200 שח (אני מסתדר בלי זה לא קריטי לי כי יש תחליפים MORLOCALEׂ)
בהצלחה
זה אנדרויד לא אייפון. את מי מעניין עברית או עדכוני תוכנה רשמיים? עושים ROOT ומתקינים איזה רום שרוצים. בשביל זה יש פורום XDA. לך על הדגם שיש לו הכי הרבה תמיכה שם - ה D855.
זה רום מאד מומלץ:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/d ... 0-t2968533
הוא כולל עברית אם אתה מתעקש. אישית עדיף להשאר עם שפת ממשק אנגלית ולהינות מהתמיכה המלאה בעברית...
לגבי אחריות, אם המכשיר עובד טוב למשך 3 ימים הראשונים, אז סיכוי של 99.9% שהוא יעבוד טוב לכל החיים...
זה רום מאד מומלץ:
הוא כולל עברית אם אתה מתעקש. אישית עדיף להשאר עם שפת ממשק אנגלית ולהינות מהתמיכה המלאה בעברית...
לגבי אחריות, אם המכשיר עובד טוב למשך 3 ימים הראשונים, אז סיכוי של 99.9% שהוא יעבוד טוב לכל החיים...
דגם D855 המוצע בKSP עם שנתיים אחריות לא רשמית בא עם מפרט שבו מצוין ש-
·sagiv30 כתב:אני לא קניתי ורשמתי את זה .
כן יהיו לך עדכוני תוכנה
בהצלחה
המכשיר כולל עברית מלאה ותמיכה בדור 4.
הדאגות שלי נובעות מכך שאתה קורא על רבים שקנו G3 דגם D855, בכוחות עצמם, ממקורות "מקביליים" והעברית והדור 4 "מוחבאים" ויש לחשוף אותם בכל מיני טריקים, החל מביצוע root , מה שמסיר את האחריות מהמכשיר, דרך סקריפטים שונים.
להבנתי אם מפרט KSP מבטיח עברית מלאה ותמיכה בדור 4, זה אומר שהתכונות הללו חשופות כבר.
הדבר הנוסף הוא עדכוני תוכנה מהאוויר, לדבריך מכשיר זה,המוצא ב KSP בלי אחריות רשמית, יקבל עדכוני תוכנה מהאוויר למרות שהוא לא מהיבואן הרשמי. אני צודק?
תודה לסבלנותך...
...
אתה צודק לאללה...יחד עם זאת זה דורש מאמץ ניכר ויש ללמוד את "העולם" הזה
·Sexter כתב:זה אנדרויד לא אייפון. את מי מעניין עברית או עדכוני תוכנה רשמיים? עושים ROOT ומתקינים איזה רום שרוצים. בשביל זה יש פורום XDA. לך על הדגם שיש לו הכי הרבה תמיכה שם - ה D855.
זה רום מאד מומלץ:
של החלפות room וביצוע root. אני מודע לכך שיש כלים ופורומים ובשלב זה אם אפשר, מעדיף לקנות סלולרי בלי ההתעסקויות הללו. המחיר דל המכשיר באילת, עם אחריות של יבוא מקביל הוא מאוד אטרקטיבי ואני רוצה לנצל זאת....