שליטה על שקע חכם מחוץ לרשת הבייתית

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
FixTrics פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי, רכשתי את המוצר הבא: http://www.aliexpress.com/item/Smart-Wi ... 92952.html
הוא מאפשר הדלקה וכיבוי של מה שמחובר לשקע באמצעות אפליקציה, עובד טוב כאשר אני בתוך הרשת הבייתית שלי, הרעיון היה להדליק את המזגן כאשר אני יוצא מהעבודה, אך כשאני מחוץ לרשת הוא לא מצליח למצוא את השקע, כנראה נחסם ב FW, איך לגשת אליו מבחוץ ? בראוטר ראיתי שהוא מקבל כתובת פנימית שהיא 10.0.0.10, השאלה היא איך לגשת לכתובת הזו מבחוץ? תודה מראש

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

איזה ראוטר יש לך? איך אתה ניגש מרחוק לרשת הביתית?
כעקרון, אתה צריך לעשות הפניה של פורט מסוים שתמיד יגיע לאיי פי שיש למכשיר הזה. בכלל, עדיף לתת לו IP קבוע ושלא יעבוד בDHCP, כדי שלא יווצר מצב שאתה מאתחל את הראוטר ויש למכשיר כתובת IP אחרת.

FixTrics פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש לי ראוטר d-link n600 שקיבלתי מבזק, נתתי לשקע כתובת קבועה לפי המק אדרס ועכשיו יש לו תמיד 10.0.0.100
השאלה איזה פורט לשים ? הכנסתי את הכתובת של השקע ל dmz, עדיין לא עזר, מהמוכר הסיני קיבלתי תשובה לא ברורה במשפט אחד עם סמיילי, נראה לי שממנו עזרה לא תגיע.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #4 

אוקי, זו התחלה. עדיין לא הבנתי איך אתה ניגש מבחוץ לרשת הפנימית שלך, אבל גם בלי זה אפשר להסתדר.
אם אין לך שום פורט למכשיר, אז רוב הסיכויים שהוא עובד על הפורט הסטנדרטי של http, כלומר פורט 80.
תעשה הפנית פורט בראוטר, נניח מפורט חיצוני רנדומלי כלשהו (1367 למשל..כל מספר לא סטנדרטי), ל10.0.0.100 פורט 80, ותנסה לגשת מבחוץ לפורט החיצוני שהגדרת.

FixTrics פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הצלחתי להתקדם קצת, מסתבר שיש פורום לשקע הזה ואנשים הצליחו לעשות איתו דברים מעניינים, הוא בעצם מריץ לינוקס, ואפשר לגשת אליו עם winscp. בגדול הצלחתי לגשת אליו חיצונית ולהפעיל ולכבות אותו אבל אני חושב שאני אנסה לבנות אפליקציה שתעשה את ההפעלה עם ממשק משתמש נעים יותר.תודה על העזרה

Hauzer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

מה הכתובת של הפורום הייחודי לשקע הזה? אני מעונין גם :-)

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”