חיבור רמקולים 4 אוהם למגבר 6-8 אוהם
שלום לכולם ,
אני לפני קנייה של האונקיו 636 ויש לי סט רמקולים קדמיים די ישנים של ADC שההתנגדות שלהם 4 אוהם ,
וסט סנטר + אחוריים של YAMAHA גם ישנים (ns-p60) שהם 6 אוהם.
רציתי לשאול אם בהנחה שלפי הנתונים של האונקיו הוא מיועד לעבוד עם רמקולים בין 6-8 אוהם ,
ישנה בעיה לחבר את הרמקולים ADC שלי , או שאני חייב לקנות סט רמקולים (לפחות קדמיים)שהוא 8 אוהם?
תודה על העזרה...
אני לפני קנייה של האונקיו 636 ויש לי סט רמקולים קדמיים די ישנים של ADC שההתנגדות שלהם 4 אוהם ,
וסט סנטר + אחוריים של YAMAHA גם ישנים (ns-p60) שהם 6 אוהם.
רציתי לשאול אם בהנחה שלפי הנתונים של האונקיו הוא מיועד לעבוד עם רמקולים בין 6-8 אוהם ,
ישנה בעיה לחבר את הרמקולים ADC שלי , או שאני חייב לקנות סט רמקולים (לפחות קדמיים)שהוא 8 אוהם?
תודה על העזרה...
זה עלול להיות סכנה מוחשית למגבר . זה בהחלט יכול לשרוף את המגבר .
וככל שמפריזים עם הווליום הסכנה קרובה יותר .
לא מומלץ בכלל
דרך אגב אתה בטוח שהאונקיו 636 מוגדר ככה ? הוא לא מהמגברים הפשוטים . ממליץ לך לשלוח אימייל לתמיכה שלהם לבירור.
וככל שמפריזים עם הווליום הסכנה קרובה יותר .
לא מומלץ בכלל
דרך אגב אתה בטוח שהאונקיו 636 מוגדר ככה ? הוא לא מהמגברים הפשוטים . ממליץ לך לשלוח אימייל לתמיכה שלהם לבירור.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ronny755 כתב:עברתי על ספר ההדרכה שלו ואלו הנתונים שאני רואה שם ...
115 וואט עבור 6 אוהם ו-95 וואט עבור 8 אוהם.
בכל מקרה אתה ממליץ לא להשתמש ב-ADC עם 4 אוהם?...
כל עוד שאתה לא מפציץ ווליום לא תהיה בעיה. הרסיבר יתמודד ללא בעיה מיוחדת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מקור: המדריך למשתמש של האונקיו 636[left]In the European, Australian and Asian models, it is possible to connect a speaker with 4Ω impedance.
You have to modify the setting if any of the speakers have 4Ω or more to less than 6Ω impedance.
You can set up by viewing the guidance displayed on the TV screen. Select the item with the cursor buttons of the remote controller and press ENTER to confirm your selection. To return to the previous screen, press RETURN.
Press RCV and then HOME on the remote controller. Select "Setup" - "2. Speaker Setup" - "Speaker Settings" - "Speaker Impedance" and change the default value "6ohms" to "4ohms".[/left]...