מסך 65" FHD או 55" UHD ?
הי,
אשמח לכל עצה או טיפ -
יש לי מרחק צפייה של חמש וחצי מטר מהמסך.
השימוש העיקרי - המסך יהיה מחובר למחשב מדיה: תמונות, גיימינג ומדי פעם סרטים.
התוכן בתמונות ומשחקים כבר קיים בUHD אך השימוש לקולנוע ביתי בנתיים עדיין רק FHD ברובו.
מתלבט האם לקנות מסך פיליפס (כבר סגור שזה פיליפס בגלל האמבילייט כך שכאן אין שאלה):
1. 65 אינצ' דגם 7559
או
2. 55 אינצ' דגם 9109
תודה !
אשמח לכל עצה או טיפ -
התוכן בתמונות ומשחקים כבר קיים בUHD אך השימוש לקולנוע ביתי בנתיים עדיין רק FHD ברובו.
מתלבט האם לקנות מסך פיליפס (כבר סגור שזה פיליפס בגלל האמבילייט כך שכאן אין שאלה):
1. 65 אינצ' דגם 7559
או
2. 55 אינצ' דגם 9109
תודה !
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה מה שמעניין אותך ברכישת מסך .האמבילייטvourtex כתב:הי,
אשמח לכל עצה או טיפ -
1. 65 אינצ' דגם 7559
או
2. 55 אינצ' דגם 9109
תודה !...
תהנה .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למרחק שלך, אין בכלל טעם לחשוב על משהו מתחת ל- 65 אינץ'. נקודה. זה לא רלוונטי מהם הפיצ'רים ואיזו טכנלוגיה, למרחק כזה קודם כל חשוב גודל, אחרת לא תראה פשוט כלום.
לגבי הפיליפס בכללי, אני אישית הייתי מנסה להמנע, בטח בארץ עם השירות והאחריות שמעניקים אלקטרה+רטפון.
לגבי האמבילייט בפרטני - תחזיק אצבעות שהוא גם יעבוד לך בפועל כמו שצריך ולא יעשה לך צרות שלא תצא מהן כמו כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt223114.html
בהצלחה
לגבי הפיליפס בכללי, אני אישית הייתי מנסה להמנע, בטח בארץ עם השירות והאחריות שמעניקים אלקטרה+רטפון.
לגבי האמבילייט בפרטני - תחזיק אצבעות שהוא גם יעבוד לך בפועל כמו שצריך ולא יעשה לך צרות שלא תצא מהן כמו כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt223114.html
בהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כמו שכתבו - למרחק צפייה שלך אין מה להתלבט - הגודל כן קובע
תודה
תודה רבה, עזרתם והזמנתי את ה65 אינץ דגם 7559.
דרך אגב לגביי האמבילייט, איכות המסכים ואיכות השירות - אני עם נסיון שונה ממה ששלחתם כאן בפורום, היתה לי באמת בעיה קטנה בקניית המסך הנוכחי שלי (9606) שכשהגיעו לבדוק ראו אותה וישר החליפו למסך חדש.
האמבילייט לא מתאים לכל סלון וכל אחד אבל האופצית תאורה הזו אצלנו בסלון ממש מוסיפה לחוויה הכללית עם המסך.
הדגמה מדהימה של דגמים שאמורים לצאת שנה הבאה:
דרך אגב לגביי האמבילייט, איכות המסכים ואיכות השירות - אני עם נסיון שונה ממה ששלחתם כאן בפורום, היתה לי באמת בעיה קטנה בקניית המסך הנוכחי שלי (9606) שכשהגיעו לבדוק ראו אותה וישר החליפו למסך חדש.
האמבילייט לא מתאים לכל סלון וכל אחד אבל האופצית תאורה הזו אצלנו בסלון ממש מוסיפה לחוויה הכללית עם המסך.
הדגמה מדהימה של דגמים שאמורים לצאת שנה הבאה:
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
חמש וחצי מטר?
גם 65" זה לא מספיק, אבל אני למה אתה מתרשם מהאמבילייט - זה פשוט מגדיל לך את התחושה שהמסך גדול יותר, מה שבפועל אמור לעשות המסך עצמו ולא אור מלאכותי.
בכל מקרה - תתחדש ותהנה.
שים לב שהממליצים הקודמים הציעו להימנע לא בגלל השירות הראשוני, אלא בגלל שבהמשך הדרך עלולות לצוץ בעיות עם הפיצ'ר הנ"ל...
גם 65" זה לא מספיק, אבל אני למה אתה מתרשם מהאמבילייט - זה פשוט מגדיל לך את התחושה שהמסך גדול יותר, מה שבפועל אמור לעשות המסך עצמו ולא אור מלאכותי.
בכל מקרה - תתחדש ותהנה.
שים לב שהממליצים הקודמים הציעו להימנע לא בגלל השירות הראשוני, אלא בגלל שבהמשך הדרך עלולות לצוץ בעיות עם הפיצ'ר הנ"ל...
·מה סדרה 9 החדשה של פיליפס הגיעה לארץ??vourtex כתב:הי,
אשמח לכל עצה או טיפ -
1. 65 אינצ' דגם 7559
או
2. 55 אינצ' דגם 9109
תודה...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
תתחדש בחרתה מסך מצויין.
אפשר לדעת בכמה רכשתה אותו?
אפשר לדעת בכמה רכשתה אותו?
·רכשתי בסוף את ה7559 65 ולא את 9109 55 בגלל גודל המסך. הרכישה שלי נעשתה מול אלקטרה בעקבות סיפור שלא קשור לטרייד הזה אז המחיר לא רלוונטי אבל היה מחיר בסדר גמורclaudia5 כתב:תתחדש בחרתה מסך מצויין.
אפשר לדעת בכמה רכשתה אותו?...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תתחדש ותהנה . רק תעלה תמונות שנוכל להתרשםvourtex כתב:·רכשתי בסוף את ה7559 65 ולא את 9109 55 בגלל גודל המסך. הרכישה שלי נעשתה מול אלקטרה בעקבות סיפור שלא קשור לטרייד הזה אז המחיר לא רלוונטי אבל היה מחיר בסדר גמור....... יודע שאפשר להשיג את ה7559 בחנויות או באלקטרה ב15.5K ואת ה9109 ב20.5K
...
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"