כבל רשת rosh cat7 23awg

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1794
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #1 

שלום,
הסיפור שלי מתחיל לפני חצי שנה שהחלטתי להעביר כבל רשת שיתמוך ב1GB הלכתי לחנות בדרום תל אביב וביקשתי כבל רשת cat 5e או cat6 ,המוכר הצליח להכניס לי כבל cat 7 אז עדיין לא הבנתי שסוג המחברים לכבל זה הוא שונה מהרגיל (הוא נתן לי קונקטורים רגילים) , בכל מקרה התחלתי לנסות להעביר בבית סטלבנד באורך של כ 20 מטר לקופסת הפיצול של התקשורת אך לצערי הצינור היה שבור בדרך וכך מדיי מספר חודשים ניסיתי להעביר שוב את סטלבנד (אחרי רעיונות שקראתי בפורום) ללא הצלחה ,לפני שבוע נעזרתי בשכן החשמלאי שבעזרתו סוף סוף עבר הסטלבנד ולאחריו בקשיים רבים עבר הכבל cat7 ואז הבנתי ששום מחבר תיקני rj45 שמתאים לכבל רגיל לא יתאים לכבל הזה (להחליף את הכבל אחרי שנכנס לתעלה אין סיכוי), מצאתי חנות שמוכרת קונקטורים לכבל cat7 (כמובן במחיר מופקע (-:)
הלכתי לחנות עם דוגמה של הכבל שלי כדי לוודא התאמה של הקונקטור ואיך שהמוכר ראה את הכבל אמר לי "*** של כבל ,לא יעבוד יותר מדי זמן, לא נחושת אפילו ולא מסוכך ,רק כבל של טלדור הוא כבל טוב שעובד אפילו ב1000 mhz" ,

רציתי לברר האם באמת הכבל הנ"ל לא שווה כלום ?

כתוב עליו TEL LAN CABLE 4X2X23AWG FFTP 1000MHZ HFFR CAT.7 ROSH 096M

לעזרתכם תודה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כבר רכשת והשחלת, למה נזכרת לשאול רק עכשיו. בכל אופן מרבית כבלים לא מגיעים לנתונים שרשומים אליהם וזאת מכוון שזהו הגבול העליון שהכבל הזה מגיע אליו ו כון להיות בתחום הביתי אתה לא מגיע אפילו לעשירית העומס. מה שכן חשוב שתהיה החלטי מכוון שרכישת כבל במחיר גבוה יותר מהמתוכנן גררה גם רכישת ציוד נלווה שגם הוא יקר מאוד וחבל יכלת לחסוך...
אם הכל אצלך עובד, תשאיר ככה, רק כאשר היצרנים יצהירו שהם צריכים מהירות ותדר גבוהה יותר למוצרים שלהם רק אז תתחיל בבדיקה...

בהצלחה
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

כבל סטנדרטי CAT7 מסוכך.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1794
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #4 

jexy אתה צודק , לא חשבתי שאני יגיע לעליות הנ"ל אבל עד שסוף סוף הצלחתי לעבור את פרוייקט ההשחלה לא הייתה לי דרך לחזור חזרה,

רציתי לדעת האם סוג הכבל הזה אמין מוכר ונמכר או שבאמת זה כבל סיני סוג ד ,האם אפשר לדעת אם זה נחושת או סתם ברזל ?

בכל מקרה הכל עובד כמו שצריך וזה מה שחשוב.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #5 

אחלה כבל.
הכל טוב.
תשתמש ותהנה.

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #6 

כבל מצויין. פשוט כל מוכר רוצה למכור לך את ה"כבל שלו, שהוא הכי טוב בעולם אחשלי" ולכן הוא מלכלך על מה שאפשר.
ורצוי להתקין מחברי נקבה בקצה. כך לא מסתבכים עם דברים אקזוטיים.
..

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”