אני מריץ באקנד של NextPVR שלוכד שידורי עידן+ מדונגל DVBT שמחובר בUSB למחשב מדיה שלי (כמו המדריך שהבאתי כאן ).
הכל טוב ויפה, אך אני רוצה להנות גם משידורי IPTV כמו החבילה המושקעת של IsraeLive של החבר'ה המוכשרים כאן.
אבל ישנה בעיה ש2 קליינטי PVR בKODI לא עובדים הכי טוב ביחד, ככה שIPTV simple לצד NextPVR גורמים להתנגשות קלה, זו תופעה שנידונה לא פעם בפורומים של קודי, למרות שזה השתפר בHELIX, עדיין ישנם באגים.
אז אני מנסה פתרון יצירתי, חשבתי להעביר את כל שידורי הIPTV מקובץ M3U ישירות דרך הבאקנד! מצ"ב תמונה של מה שניסיתי לעשות דרך NPVR... אך לצערי, למרות שהוא מקבל STREAMים בפורמט HTTP/UDP בלבד, עדיין בדיבאגר וגם דרך KODI ערוצי הIPTV לא מתנגנים...
יש לכם רעיונות איך אפשר להנות מערוצי DVBT לצד IPTV בלי באגים ובעיות? אני כבד דיי אובד עצות...
תודה!
עזרה בהצלבת שידורי IPTV יחד עם DVB-T
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
טוב נראה לי שהצלחתי לפתור את זה... אם זה מעניין מישהו למקרה שיצטרך בעתיד:
1. פשוט יצרתי לעצמי פלייליסט (M3U) של הערוצים שמגיעים משרת הNPVR שלי.
2. אח"כ התקנתי עוד קליינט Iptv simple (יש לי 2) אחד מביא ערוצי לייב מהשרת NPVR שלי והשני מIsraelive.
3. בהגדרות של IPTV SImple שמביא שידורי עידן+ מהשרת הפרטי הגדרתי שהוא מתחיל מספרה 1, ואילו אלה שמגיעים מ-מIsraelive הגדרתי שיתחילו בספרה 7, כדי שלא יהיו התנגשויות...
הינה מדריך וידאו שמצאתי ברשת להתקנת כמה קליינטי IPTV SIMPLE שרק צריכם:
בשבת הבאה אנסה לסדר לעצמי גם EPG מדוייק שמגיע משרת הNPVR (מדונגל העידן+).
תהנו!
1. פשוט יצרתי לעצמי פלייליסט (M3U) של הערוצים שמגיעים משרת הNPVR שלי.
2. אח"כ התקנתי עוד קליינט Iptv simple (יש לי 2) אחד מביא ערוצי לייב מהשרת NPVR שלי והשני מIsraelive.
3. בהגדרות של IPTV SImple שמביא שידורי עידן+ מהשרת הפרטי הגדרתי שהוא מתחיל מספרה 1, ואילו אלה שמגיעים מ-מIsraelive הגדרתי שיתחילו בספרה 7, כדי שלא יהיו התנגשויות...
הינה מדריך וידאו שמצאתי ברשת להתקנת כמה קליינטי IPTV SIMPLE שרק צריכם:
בשבת הבאה אנסה לסדר לעצמי גם EPG מדוייק שמגיע משרת הNPVR (מדונגל העידן+).
תהנו!