יש למישהו נסיון עם הזמנה מGEEKBUYING פה?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני רוצה להזמין טבלט, ולהם יש את המחיר הכי טוב וטוענים לזמני יותר קצרים מאלי אקספרס וDX. חיפשתי עליהם באינטרנט ואני רואה די הרבה ביקורות שליליות, אבל קשה להאמין לכל אתר או דף פייסבוק שמלכלך על אתרים.
למישהו יצא להזמין מהם? הם אמינים?
למישהו יצא להזמין מהם? הם אמינים?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

integral אחלה תודה רבה! נסמוך על פייפאל שישמרו עלי 
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
רק לחזק, הזמנתי מ geek כבר מס' מוצרים. גם מספר חברים הזמינו. בכל הפעמים המוצר הגיע לארץ בלי בעיה. הדואר פה זה כבר משהו אחר.
במוצר האחרון, שהיה היקר ביותר, one plus once, הדואר איבדו את החבילה 500 מטר מהבית שלי. עכשיו תתחיל סאגת ההחזר הכספי.
במוצר האחרון, שהיה היקר ביותר, one plus once, הדואר איבדו את החבילה 500 מטר מהבית שלי. עכשיו תתחיל סאגת ההחזר הכספי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הרבה חברים שאני מכיר מזמינים מהם טאבלטים וסלולריים כולל אותי לפני כמעט חודש:
http://www.hometheater.co.il/vt227675.html
החברים שלי די מרוצים מהם וחוזרים וקונים משם שוב, הבעיה היא כאמור זמני משלוח ובעיקר באשמת הדואר בארץ.
אבל, לא תמיד זה באשמת הדואר בארץ. GEEK שלחו לי מייל ב- 16 לפברואר שההזמנה שלי נשלחה ונתנו לי מספר למעקב. עברו כשלושה שבועות תמימים ורק ב- 5 למרץ (על פי מספר המעקב) השולח מסר את החבילה למשלוח בסניף הדואר בסין. רק אתמול ההזמנה שלי יצאה למעשה ממרכז חלוקת הדואר בהולנד אל ארץ היעד - ישראל. להערכתי, ייקח לזה לפחות עוד שבועיים להגיע אליי.
http://www.hometheater.co.il/vt227675.html
החברים שלי די מרוצים מהם וחוזרים וקונים משם שוב, הבעיה היא כאמור זמני משלוח ובעיקר באשמת הדואר בארץ.
אבל, לא תמיד זה באשמת הדואר בארץ. GEEK שלחו לי מייל ב- 16 לפברואר שההזמנה שלי נשלחה ונתנו לי מספר למעקב. עברו כשלושה שבועות תמימים ורק ב- 5 למרץ (על פי מספר המעקב) השולח מסר את החבילה למשלוח בסניף הדואר בסין. רק אתמול ההזמנה שלי יצאה למעשה ממרכז חלוקת הדואר בהולנד אל ארץ היעד - ישראל. להערכתי, ייקח לזה לפחות עוד שבועיים להגיע אליי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
mrunderhill
- חבר ותיק

נשמע סביר בהחלט. אני לא מצפה לניסים ונפלאות - הזמנתי פעם מטען נייד מDX, ובגלל מגבלות של חברות תעופה (הרבה מהן לא מרשות להטיס סוללות בCARGO), לקח להם 3 נסיונות ואיזה חודשיים, אבל בסוף הגיע (ועכשיו אני לא זוכר איפה הוא בכלל...
)
בכל מקרה, הזמנתי עכשיו את הטבלט, אפילו היתה הנחה קטנה להזמנה ראשונה. נראה כמה זמן יקח...
בכל מקרה, הזמנתי עכשיו את הטבלט, אפילו היתה הנחה קטנה להזמנה ראשונה. נראה כמה זמן יקח...
חנות אמינה.
קניתי מהם טלפון סיני (הראשון שלי) ודפקתי את חריץ ה-SIM1 שיש לו אינטרנט.
קניתי טלפון אחר, ושכחתי לשלוח להם אותו לתיקון.
עברה האחריות ויצרתי איתם קשר, אמרו לי שזה יעלה לי כסף, אמרתי סבבה. שיגידו כמה.
שלחתי אליהם את הטלפון, הם שלחו למפעל. הם החליפו את כל החלק האחורי (השחור) שרשום עליו SIM1, SD וכו'...הכל חדש לחלוטין.
אמרו לי התיקון $10 ומשלוח עוד $10....ב-80 שקל תיקנו לי טלפון עם חריץ SIM1 דפוק לטלפון תקין.....
הטלפון בשימוש אצל אמא שלי עד היום בלי בעיה.
מחירים טובים (לא הכי זולים) ושירות מצוין.
קניתי מהם טלפון סיני (הראשון שלי) ודפקתי את חריץ ה-SIM1 שיש לו אינטרנט.
קניתי טלפון אחר, ושכחתי לשלוח להם אותו לתיקון.
עברה האחריות ויצרתי איתם קשר, אמרו לי שזה יעלה לי כסף, אמרתי סבבה. שיגידו כמה.
שלחתי אליהם את הטלפון, הם שלחו למפעל. הם החליפו את כל החלק האחורי (השחור) שרשום עליו SIM1, SD וכו'...הכל חדש לחלוטין.
אמרו לי התיקון $10 ומשלוח עוד $10....ב-80 שקל תיקנו לי טלפון עם חריץ SIM1 דפוק לטלפון תקין.....
הטלפון בשימוש אצל אמא שלי עד היום בלי בעיה.
מחירים טובים (לא הכי זולים) ושירות מצוין.
כנ"ל, הזמנתי מהם ONE PLUS ONE עבורי, הגיע בתוך שבועיים אליי. שירות טוב סה"כ. כמו שציינו, הבעיות לרוב הם עם דואר ישראל.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **