האם הפסקת חשמל גורמת נזק לנורה?

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #1 

כשאני מכבה את המקרן (BenQ W1080+‎) המאוורר ממשיך לעבוד למשך דקה וחצי. בהפסקת חשמל השלב הזה לא קורה. האם המשמעות היא נזק לנורה? אם כן, אשמח לקבל המלצה לאל פסק מתאים.

תודה! :)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

boren כתב:כשאני מכבה את המקרן (BenQ W1080+‎) המאוורר ממשיך לעבוד למשך דקה וחצי. בהפסקת חשמל השלב הזה לא קורה. האם המשמעות היא נזק לנורה? אם כן, אשמח לקבל המלצה לאל פסק מתאים.

תודה! :)
...
·

בהחלט כן.

מומלץ על פסק של APC .

מצד שני בזמן מזג אויר סוער זול יותר ובטוח יותר לנתק המקרן מהחשמל ,כמו את כל המערכת

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

תודה. ראיתי שבשביל פלזמות ממליצים על אל פסק עם "גל סינוס טהור" (לא אומר לי הרבה). זה חשוב גם עבור מקרן? המוצרים של APC עומדים בהגדרה הזו?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

boren כתב:תודה. ראיתי שבשביל פלזמות ממליצים על אל פסק עם "גל סינוס טהור" (לא אומר לי הרבה). זה חשוב גם עבור מקרן? המוצרים של APC עומדים בהגדרה הזו?
...
·

ובכן אין שום צורך בגל סינוס טהור ,מספיק מדומה במידה והספק האל פסק מתאים, עבור מקרן. אתה זקוק לאל פסק שמעביר מתח רשת למקרן ובזמן נפילת המתח מעביר מתח מהסוללה למשך מספר דקות שבהן יש לך את כל הזמן לבצע כיבוי מסודר של המקרן.

ממה שראיתי המקרן שלך צורך כ 350w במצב עבודה ולכן אני הייתי מסתפק עבורו באל פסק הנ״ל
http://www.alpesek.co.il/Product/apc-smart-ups-smt750i

המפרט שלו מציין שהוא גל סינוס טהור אבל מחירו סביר אז שיהיה

כמובן ממליץ לך לבדוק ולאמת שוב את הספק המקרן .

בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 12/03/2015 9:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #5 

אני עם מקרן כבר 9 שנים באזור עם בעיות חשמל ובכל זאת לדעתי מיותר להתקין אל פסק אלא אם כן אתה חייב לצפות במקרן במזג אוויר סוער וכן האל פסק בעלות אפסית.
99 מהפסקות החשמל הן בעת סופה או גשם כך לפחות אצלי וכשיש כזה מצב אני פשוט לא צופה.

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

istarmini כתב:
...
...
·

ובכן אין שום צורך בגל סינוס טהור ,מספיק מדומה במידה והספק האל פסק מתאים, עבור מקרן. אתה זקוק לאל פסק שמעביר מתח רשת למקרן ובזמן נפילת המתח מעביר מתח מהסוללה למשך מספר דקות שבהן יש לך את כל הזמן לבצע כיבוי מסודר של המקרן.

ממה שראיתי המקרן שלך צורך כ 350w במצב עבודה ולכן אני הייתי מסתפק עבורו באל פסק הנ״ל
http://www.alpesek.co.il/Product/apc-smart-ups-smt750i
...
1400 ש"ח לאל פסק נראה לי כהשקעה לא כלכלית. אפילו אם מדובר בכשל וודאי במקרה של הפסקת חשמל (ואני משוכנע שזה לא המצב), החלפה של הנורה עדיין תהיה יותר זולה. אין אל פסק בכמה מאות שקלים שייעשה את העבודה?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

boren כתב:
...
...
1400 ש"ח לאל פסק נראה לי כהשקעה לא כלכלית. אפילו אם מדובר בכשל וודאי במקרה של הפסקת חשמל (ואני משוכנע שזה לא המצב), החלפה של הנורה עדיין תהיה יותר זולה. אין אל פסק בכמה מאות שקלים שייעשה את העבודה?
...
·

זה 600w יתכן ויספיק.

http://www.alpesek.co.il/Product/aviem-pro-1000va

תתקשר לחנות הזו ותשאל.תן להם את נתוני הספק המקרן.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”