שלום רב
החלטתי ללכת לכיוון של הgiganews ולכן עשיתי מנוי כמו כן הורדתי את התוכנה newsbin
עכשיו מתחילות הבעיות
כאשר הפעלתי את התוכנה רשמתי בכתובת השרת news.giganews.com וכמו כן בחרתי את פורט 119
רציתי לדעת דבר ראשון אם זה הפורט הנכון של התוכנה או של השרת וכמו כן רציתי לדעת אם זאת המהירות שאני אמור לקבל ( אינטרנט של smaile) במהירות 1.5 (צירפתי תמונת מסך)
דבר אחרון אני ממש מתקשה בחיפוש של קבצים אני מוריד בעיקר סרטים , סדרות , ומשחקים לאקס בוקס 360 שלי אז אולי מישהו מכיר איזו דרך כדי לחפש בצורה ברורה יותר
עד היום השתמשתי בתוכנה ובשרתים של usenext ושם החיפוש דומה מאד לemule אבל כאן משום מה אני מתקשה ......
אז אשמח לכל העוזרים....
אה ודבר אחרון מה המספר של השרתי שאני צריך לבחור ( יש לי חשבון בgiganews מסוג Diamond) .
ורגע דבר אחרון באמת.....וזה קשור לפורטים שצריך לפתוח : כאשר אני נכנס לאתר של giganews ושם אני נכנס לדף של הבדיקות מהירות - Newsgroups Speed & Traceroute ורצה שם הבדיקה אני מקבל שגיאה בסוף כל ריצה:
Max number of unresponsive hops reached (firewall or filter?)
ואני מניח שאם פה יש בעיה בפורט אז גם בטח בnewsbin
תודה לכולם וסליחה....
giganews + newsbin אשמח לקבל עזרה
giganews - שאלה נוספת
למרות שעוד לא הספיקו לענות לי על השאלות הקודמות אני רוצה להוסיף עוד אחת בבקשה....
אני משחק בתוכנה כמו שאתם רואים כבר שעות רבות כדי להבין אותה....
בחיפש ב google אחרי קבוצות העוסקות במשחקים של xbox360 מצאתי את האתר meganova ושם מצאתי קובץ שאני רוצה ( ראו תמונה 1) דבר ראשון אני מנסה ללחוץ על הקובץ אבל לא קורה כלום אז החלטתי לחפש את הקבוצה הזאת בnewsbin ומצאתי והוספתי אותה לקבוצות שלי ..
שאלה ראשונה איך אפשר לעשות חיפוש בכל הרשימה הארוכה הזאת?
ודבר שני משום מה זה מציג לי קבצים רק מהיומיים האחרונים ואני רואה באתר שהקובץ הוא מתאריך ה 15 בדצמבר אז איך אני מרחיב את התצוגה כדי שיראה לי יותר מיומיים אחורה?
תודה רבה.
אני משחק בתוכנה כמו שאתם רואים כבר שעות רבות כדי להבין אותה....
בחיפש ב google אחרי קבוצות העוסקות במשחקים של xbox360 מצאתי את האתר meganova ושם מצאתי קובץ שאני רוצה ( ראו תמונה 1) דבר ראשון אני מנסה ללחוץ על הקובץ אבל לא קורה כלום אז החלטתי לחפש את הקבוצה הזאת בnewsbin ומצאתי והוספתי אותה לקבוצות שלי ..
שאלה ראשונה איך אפשר לעשות חיפוש בכל הרשימה הארוכה הזאת?
ודבר שני משום מה זה מציג לי קבצים רק מהיומיים האחרונים ואני רואה באתר שהקובץ הוא מתאריך ה 15 בדצמבר אז איך אני מרחיב את התצוגה כדי שיראה לי יותר מיומיים אחורה?
תודה רבה.
-
- 3
-
- 2
-
- 1
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם החיבור שלך הוא 1.5M אז 1.4M נראה מצויין...
לגבי חיפוש, או שתחפש דרך התוכנה (דורש טיפה ידע) או דרך שירות כמו NEWZBIN ותואמיו.
לגבי חיפוש, או שתחפש דרך התוכנה (דורש טיפה ידע) או דרך שירות כמו NEWZBIN ותואמיו.