החלפת ממיר מג'יק ישן במג'יק HD כדאית ?
שלום לחברי הפורום,
השאלה פשוטה : אתמול שבק חיים הממיר הישן שלי (החזיק יפה 8 שנים !!) ובתמיכה נאמר לי שישלחו ממיר תקין.
אלא שאם כבר, אני שואל עצמי אם כדאי בכלל להזמין את המג'יק HD, למרות שאני ממש לא צופה הרבה בכבלים, ובכלל שמעתי שהממיר החדש מלחיץ אנשים משום מה ולא פועל טוב ? אין לי גם מושג אם זה יהיה כרוך בתוספת תשלום, אבל את זה אפשר לברר.
הטלויזיה היא קורו של פיוניר.
השאלה פשוטה : אתמול שבק חיים הממיר הישן שלי (החזיק יפה 8 שנים !!) ובתמיכה נאמר לי שישלחו ממיר תקין.
אלא שאם כבר, אני שואל עצמי אם כדאי בכלל להזמין את המג'יק HD, למרות שאני ממש לא צופה הרבה בכבלים, ובכלל שמעתי שהממיר החדש מלחיץ אנשים משום מה ולא פועל טוב ? אין לי גם מושג אם זה יהיה כרוך בתוספת תשלום, אבל את זה אפשר לברר.
הטלויזיה היא קורו של פיוניר.
@lambda
·אתה צריך לישקול כמה דברים
1 הממיר יחסית איטי (לא יודע להשוות בין הממיר הישן שלך)
2 יש הטוענים שהממיר שורף את הטלוויזה (כניסת ה hdmi)
הבנתי שבהתקנה אפשר להגדיר את הממיר מחדש ( עידכון ממשק ) זה אמור לעזור לממיר בקשר לאיטיות
לגבי שריפת המסך אפשר לבקש מהמתקין איזולטור זה אחת מהסיבות של החשש מהממיר
·אתה צריך לישקול כמה דברים
1 הממיר יחסית איטי (לא יודע להשוות בין הממיר הישן שלך)
2 יש הטוענים שהממיר שורף את הטלוויזה (כניסת ה hdmi)
הבנתי שבהתקנה אפשר להגדיר את הממיר מחדש ( עידכון ממשק ) זה אמור לעזור לממיר בקשר לאיטיות
לגבי שריפת המסך אפשר לבקש מהמתקין איזולטור זה אחת מהסיבות של החשש מהממיר
@lambda
·בבקשה
אולי תוכל לעזור לי בבקשה אני ראיתי שאתה משתמש בממיר HOT מגיק ישן ללא יכולת שידור HD
אני שוקל מעבר לחברת HOT לטריפל ומהסיבה שאתה ניזהר מהממיר HD אני גם ניזהר
רציתי לישאול איך איכות התמונה שלו על מסך LED יש לי פחד שבגלל שהממיר ישן והטלוויזה חדשה האיכות תמונה לא טובה
ישנה בעיית רזולוציה ?
ישנה בעייה בצבעים ( צבע דהוי ) ?
כמה המגיק הישן איטי ומסורבל ?
בכללי שמתה לב לבעיה מסוימת או חריגה בממיר הזה ?
אני מאמין שאף טכנאי לא יהיה מוכן לבוא עם 2 סוגי ממיר ולתת לי ליראות איך האיכות ככה שאני קצת בלחץ
אשמח עם תיתן לי את דעתך וכמובן עם אתה מחובר ביכלל למסך lcd / led
תודה
·בבקשה
אולי תוכל לעזור לי בבקשה אני ראיתי שאתה משתמש בממיר HOT מגיק ישן ללא יכולת שידור HD
אני שוקל מעבר לחברת HOT לטריפל ומהסיבה שאתה ניזהר מהממיר HD אני גם ניזהר
רציתי לישאול איך איכות התמונה שלו על מסך LED יש לי פחד שבגלל שהממיר ישן והטלוויזה חדשה האיכות תמונה לא טובה
ישנה בעיית רזולוציה ?
ישנה בעייה בצבעים ( צבע דהוי ) ?
כמה המגיק הישן איטי ומסורבל ?
בכללי שמתה לב לבעיה מסוימת או חריגה בממיר הזה ?
אני מאמין שאף טכנאי לא יהיה מוכן לבוא עם 2 סוגי ממיר ולתת לי ליראות איך האיכות ככה שאני קצת בלחץ
אשמח עם תיתן לי את דעתך וכמובן עם אתה מחובר ביכלל למסך lcd / led
תודה
לי יש כאמור מסך פלזמה של פיוניר, לא LED, לכן זה אולי לא רלבנטי...
על כל פנים על הפלזמה שלי המג'ק הפיק תמונה סבירה בהחלט ואף יותר מזה (אבל ה KURO מסך יוצא מן הכלל גם בSD).
לא הרגשתי איטיות מיוחדת, היה דוקא זריז, והחזיק לי 8 שנים (קיבלתי אחד חדש בזמנו), למרות שזה ממיר די חם, תרתי משמע.
על כל פנים על הפלזמה שלי המג'ק הפיק תמונה סבירה בהחלט ואף יותר מזה (אבל ה KURO מסך יוצא מן הכלל גם בSD).
לא הרגשתי איטיות מיוחדת, היה דוקא זריז, והחזיק לי 8 שנים (קיבלתי אחד חדש בזמנו), למרות שזה ממיר די חם, תרתי משמע.
@lambda
·ממש תודה רבה על ההמלצה
כשאתה אומר ממיר חם זה קיצוני ברמה שלא כדאי להניח לידו ממירים נוספים יכול ליגרום נזק ?
פשוט יש לי מסך lg יש לו 2 רגליות כאלה שתופסות את כל השידה של הטלוויזה ולכן הממיר שלי מתחת למסך
שוב תודה
·ממש תודה רבה על ההמלצה
כשאתה אומר ממיר חם זה קיצוני ברמה שלא כדאי להניח לידו ממירים נוספים יכול ליגרום נזק ?
פשוט יש לי מסך lg יש לו 2 רגליות כאלה שתופסות את כל השידה של הטלוויזה ולכן הממיר שלי מתחת למסך
שוב תודה
ממירים ופוזיציות
הנקודה החמה המשמעותית בממיר הזה ממוקמת בתחתית, כך שכל דבר שירכב עליו לא יושפע מזה.
מלמעלה זה בקושי פושר.
מלמעלה זה בקושי פושר.
@lambda
אני דוגל במשפט " עם יש ספק אין ספק "
הממיר מספק הרבה כתבות בצד הלא חיבוי
לדוגמא
הממיר מקצר את כניסת ה HDMI של המסך
הממיר איטי ונתקע
הממיר לא תמיד מציג את לוח השידורים לימים הקרובים וצריך להוציא ולהחזיר מהחשמל
הממיר מיתאפס לבד
עכשו עם חלילה נשרף לך המסך והאחריות כבר לא תקפה אתה תשלם באופן פרטי על התיקון
ותלוי כמה המסך והרכיבים שלו יקרים זה יכול לנוע בין 500 שקל עד מעל 1000 ש"ח
כמובן שאתה תביא קבלה להוט והם ישמחו להחזיר לך כל שקל
אחרי מריבות ואחרי היתערבות של המועצה לצרכנות ועורך דין
מה גם בהוט יבקשו שתביא מכתב שקובע חד וחלק שהנזק מהממיר ולא מגורם אחר והבנתי שלא כל הטכנאים והמעבדות התיקון
יסכימו לכתוב את זה ואני לא מבין ממש למה
בנוסף למען ההגינות אני באופן אישי לא השתמשתי בממיר עצמו אבל כן אני מכיר חבר טוב שנשרף לו המסך והוא אפילו לא תרח לדבר עם הוט מחוסר סבלנות למריבות הוא חיבר את הממיר בסקארט כבר אולי חצי שנה
אם אתה ממש רוצה את הממיר אני מצעיה לך לקבל עוד חוות דעת מאנשים כאן בפורום אולי הם מרוצים יותר והניסיון שלהם טוב יותר מול החברה
אני דוגל במשפט " עם יש ספק אין ספק "
הממיר מספק הרבה כתבות בצד הלא חיבוי
לדוגמא
הממיר מקצר את כניסת ה HDMI של המסך
הממיר איטי ונתקע
הממיר לא תמיד מציג את לוח השידורים לימים הקרובים וצריך להוציא ולהחזיר מהחשמל
הממיר מיתאפס לבד
עכשו עם חלילה נשרף לך המסך והאחריות כבר לא תקפה אתה תשלם באופן פרטי על התיקון
ותלוי כמה המסך והרכיבים שלו יקרים זה יכול לנוע בין 500 שקל עד מעל 1000 ש"ח
כמובן שאתה תביא קבלה להוט והם ישמחו להחזיר לך כל שקל
מה גם בהוט יבקשו שתביא מכתב שקובע חד וחלק שהנזק מהממיר ולא מגורם אחר והבנתי שלא כל הטכנאים והמעבדות התיקון
יסכימו לכתוב את זה ואני לא מבין ממש למה
בנוסף למען ההגינות אני באופן אישי לא השתמשתי בממיר עצמו אבל כן אני מכיר חבר טוב שנשרף לו המסך והוא אפילו לא תרח לדבר עם הוט מחוסר סבלנות למריבות הוא חיבר את הממיר בסקארט כבר אולי חצי שנה
אם אתה ממש רוצה את הממיר אני מצעיה לך לקבל עוד חוות דעת מאנשים כאן בפורום אולי הם מרוצים יותר והניסיון שלהם טוב יותר מול החברה
@lambda
אני אישית קראתי לפחות על 2 אנשים כאן בפורום
אני מציעה לך לחפש בפורום על הנושא בהרחבה יענו לך שם יותר מנוסים ממני
גם לא יזיק לך חיפש קטן בגוגל שיוביל אותך להרבה סיפורים וכתבות מאומתות כגון התחקיר של צינור לילה
אני אישית קראתי לפחות על 2 אנשים כאן בפורום
אני מציעה לך לחפש בפורום על הנושא בהרחבה יענו לך שם יותר מנוסים ממני
גם לא יזיק לך חיפש קטן בגוגל שיוביל אותך להרבה סיפורים וכתבות מאומתות כגון התחקיר של צינור לילה