התחדשתי בנוק החדש עם HD6000
מ.צ.מ בדרך השלום בתל אביב
למיטב ידיעתי אני הראשון או השני בארץ שקיבלו את ה I5, דחפתי בו 8 גיגה זיכרון ו 240 SSD
עלה 3 כולל מעמ
ווינדוס 8 כמו חמאה
משחקים התחלתי להריץ עליו את ryse sone of rome ורץ מעולה
שמתי עליו KODI והרצתי עליו דוגמאות של 4K THD, אין לי טלוויזיה 4K ולכן ההתרשמות לא מושלמת אבל הריץ אותו בלי בעיה בכלל
לגבי סקירה אני עדיין משתעשע איתו ומנסה לדחוף אותו לקצה כשאסיים אכתוב
למיטב ידיעתי אני הראשון או השני בארץ שקיבלו את ה I5, דחפתי בו 8 גיגה זיכרון ו 240 SSD
עלה 3 כולל מעמ
ווינדוס 8 כמו חמאה
שמתי עליו KODI והרצתי עליו דוגמאות של 4K THD, אין לי טלוויזיה 4K ולכן ההתרשמות לא מושלמת אבל הריץ אותו בלי בעיה בכלל
לגבי סקירה אני עדיין משתעשע איתו ומנסה לדחוף אותו לקצה כשאסיים אכתוב
תתחדש.draco כתב:מ.צ.מ בדרך השלום בתל אביב
עלה 3 כולל מעמ
ווינדוס 8 כמו חמאה
לגבי סקירה אני עדיין משתעשע איתו ומנסה לדחוף אותו לקצה כשאסיים אכתוב...
אני עם הנוק סלרון שלי עם 4 ג'יגה זיכרון ו-HD ישן של לפטופ (WIN 8.1) מבסוט עד הראש אז המכשיר שלך הוא מטוס קרב.
·
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ת.ת.ת 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תתחדש. לא הבנתי את הסיבות להריץ עליו משחקים, הוא לא יכול להתמודד עם גיימינג ולא נועד לזה, בטוח יש לך מחשב גיימינג אימתני בבית.
הנוק הזה מעולה להרצה של בלוריי מלא בקצב ביטרייט גבוה, אתה הולך להנות ממנו.
הנוק הזה מעולה להרצה של בלוריי מלא בקצב ביטרייט גבוה, אתה הולך להנות ממנו.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

תתחדש
מה המידת הרעש של המאורר? כמו של מחשב נייד?
אני מעוניין לרכוש ומתלבט בינו לבין eglobal בגלל הפסיביות של המאוורר ומצד שני
לא מתלהב כל כך מהסיני. יש לי נייד שמריץ מעולה את קודי אבל המאוורר המאוורר המאוורר....מרגיז בטירוף
מה המידת הרעש של המאורר? כמו של מחשב נייד?
אני מעוניין לרכוש ומתלבט בינו לבין eglobal בגלל הפסיביות של המאוורר ומצד שני
לא מתלהב כל כך מהסיני. יש לי נייד שמריץ מעולה את קודי אבל המאוורר המאוורר המאוורר....מרגיז בטירוף
א. אין לך מה לפחד מהסיני, אצלי בבית יש 4 ועוד אצל קרובים ומכרים עוד 8 והם דופקים כאילו אין מחר.
הסיבה היחידה שקניתי את הנוק זה עיא אני טמבל עם יותר מדי כסף בכיס (כנראה) ופריק של דברים חדשים ונוצצים.
הרעש עומד על כמעט 0 אבל אני מניח שעם הזמן והאבק נשמע אותו, תכנון לחץ האויר השלילי הנשופר בדגם הזה אמור למנוע אבק אבל אנחנו יודעים שפיקציה זאת שייכת בהיכל התהילה עם שליגיה וביגפוט.
אקיצר בינתיים אין רעש בכלל
הסיבה היחידה שקניתי את הנוק זה עיא אני טמבל עם יותר מדי כסף בכיס (כנראה) ופריק של דברים חדשים ונוצצים.
הרעש עומד על כמעט 0 אבל אני מניח שעם הזמן והאבק נשמע אותו, תכנון לחץ האויר השלילי הנשופר בדגם הזה אמור למנוע אבק אבל אנחנו יודעים שפיקציה זאת שייכת בהיכל התהילה עם שליגיה וביגפוט.
אקיצר בינתיים אין רעש בכלל
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תמונות דחוף!
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.