טוב אז כמו שהכתורת אומרת, הוספתי תיקייה עם מוזיקה לקודי דרך המוזיקה. פשוט וקל, לא? רק אני רואה שהוא לא אוסף לי נתונים על התיקיות ולא מסדר לי לפי אמנים וכדומה. חיפשתי איך וגיליתי שזה בTAGS של השירים וסידרתי את כוולם בערץ מדיה מונקי. עדיין לא עובד ואני אובד עצות. רעיון למישהו?
כמו כן אשמח עם תוכלו לענות לי פה למי שמבין
http://www.hometheater.co.il/vt228620.html
סידור מוזיקה בקודי
-
danarl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
נסה לקרוא את ה-FAQ שבחתימתי לגבי סידור המוסיקה, אולי אתה מפספס משהו
-
danarl
-
- חבר פעיל

במדויק כמו בחתימה שלך
הוספתי מקור שהוא התיקייה הראשית. בתוכה יש נגיד אסף אבידן(אנגלית) בתוכה יש gold shadow ו the rekoning ועדיין ה XBMC לא קורא את זה.
הסקראפר זה universal album scrapper.
הוא עדיין שאני נכנס למוזיקה מראה לי את המקור, דיסק קשיח שמחובר(לא קשור) והוספת מקור.
הוספתי מקור שהוא התיקייה הראשית. בתוכה יש נגיד אסף אבידן(אנגלית) בתוכה יש gold shadow ו the rekoning ועדיין ה XBMC לא קורא את זה.
הסקראפר זה universal album scrapper.
הוא עדיין שאני נכנס למוזיקה מראה לי את המקור, דיסק קשיח שמחובר(לא קשור) והוספת מקור.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

אוקיי זה שסידרת לפי המדריך שלי זה שלב א' - אבל אתה צריך לבצע סריקה לספריית המוסיקה
בתפריט צד, כאשר אתה בתוך המוסיקה, יש לך "עדכן ספרייה" - תעשה את זה, התוכנה תתחיל לסרוק את האמנים שלך.
בתפריט צד, כאשר אתה בתוך המוסיקה, יש לך "עדכן ספרייה" - תעשה את זה, התוכנה תתחיל לסרוק את האמנים שלך.
-
danarl
-
- חבר פעיל

ברור שגם את זה עשיתי. סליחה אם זה לא צויין זה היה נראה לי ברור. עדיין ללא שינוי.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

תן קצת תמונות מסך ולוג...
שאתה לוחץ i על אומן מסוים, מה קורה?
שאתה לוחץ i על אומן מסוים, מה קורה?
-
danarl
-
- חבר פעיל