מישהו הצליח לשלב בין ערוצים שמגיעים מDVB-T לערוצי IPTV של Israelive?
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בעבר XBMC לא ידעה למזג ערוצי LIVE שהגיעו מUSB של DVB-T ביחד עם המוני הערוצים שמגיעים מIPTV, שלא לדבר על הפעלת Ipvt Simple לצד קליינטי PVR אחרים כמו Next PVR ודומיו... דובר לא מעט על כך שבKODI זה יהיה אפשרי, אבל אני עדיין לא מצליח... יש חדש בנושא?
1. בעקרון כל מה שאני רוצה זה לראות ערוצי עידן+ איכותיים שמגיעים מהDVBT שלי במקום האיכות הלא משהו שיש בIsraelive, אבל שיהיו ממוזגים עם שאר מאות הערוצים שיש שם.... אם יש דרך כלשהי לעשות מיזוג שכזה, אשמח לדעת.
2. לבנתיים ע"מ לנסות לבד, היכן אני מוצא M3U עדכני של ISRAELIVE?
תודה!
1. בעקרון כל מה שאני רוצה זה לראות ערוצי עידן+ איכותיים שמגיעים מהDVBT שלי במקום האיכות הלא משהו שיש בIsraelive, אבל שיהיו ממוזגים עם שאר מאות הערוצים שיש שם.... אם יש דרך כלשהי לעשות מיזוג שכזה, אשמח לדעת.
2. לבנתיים ע"מ לנסות לבד, היכן אני מוצא M3U עדכני של ISRAELIVE?
תודה!
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

טוב נראה לי שהצלחתי לגרום לKODI לעבוד עם NPVR לצד IPTV SIMPLE, יכול להיות שזה באג כי זה קרה כבר בעבר ועבד לזמן מה ואז נעלם והכריח אותי להשתמש רק בקליינט PVR אחד...
אשחק עם זה ונרא האם זה יציב, זה ממש תענוג לקבל את כל מאות הערוצים של Israelive לצד DVBT שיש בו איכות טובה יותר וגם ערוץ 2 שעובד כל הזמן... לפחות עד שיהיה עידן+ רשמי באינטרנט...
תודה.
אשחק עם זה ונרא האם זה יציב, זה ממש תענוג לקבל את כל מאות הערוצים של Israelive לצד DVBT שיש בו איכות טובה יותר וגם ערוץ 2 שעובד כל הזמן... לפחות עד שיהיה עידן+ רשמי באינטרנט...
תודה.
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

תודה, זה מה שאני עושה בזה הרגע, למרות שניהול קבוצות דרך KODI זה משהו ממש סזיפי... בנתיים יצרתי לי רשימה משלי:avigdork כתב:דבר נוסף, אתה לבחור דרך הגדרות israelive, אילו קבוצות/קטגוריות יוצגו, או שתוצג רק קבוצת המועדפים שלך.
בצורה הזו תוכל למנוע כפילות בהצגת ערוצי עידן פלוס....
ערוצים ישראליים מDVBT , ערוצים מרוסיה, ערוצים מאנגליה וכמובן כמה ערוצי ספורט. כל השאר (צרפתית, ספרדית וכאלה הסתרתי).
אגב יש דרך יותר נוכה לערוך פלייליסטים בימנו? אבל מבלי לאבד את היכולת להיות מעודכן, כי אני מניח שהחבר'ה שמתחזקים במסירות את הרשימה העצומה הזו כל הזמן מעדכנים אותה ודואגים לתחזק...
אתה יכול לערוך עם notepad plus ודומיהם.
תראה את קובץ favorites.txt ואת קבצי הרשימות בתת תיקיה lists.
אתה יכול לעשות העתק הדבק כל עוד אתה שומר על המבנה.
יש אפשרות להוסיף את כל הערוצים בקבוצה דרך ההרחבה ע"י לחיצת כפתור ימני על הקבוצה עצמה ובחירה באופציה מתוך התפריט.
אם אתה מדבר על בחירת קטגוריות זה יותר פשוט גם דרך הגדרות ההרחבה.
תראה את קובץ favorites.txt ואת קבצי הרשימות בתת תיקיה lists.
אתה יכול לעשות העתק הדבק כל עוד אתה שומר על המבנה.
יש אפשרות להוסיף את כל הערוצים בקבוצה דרך ההרחבה ע"י לחיצת כפתור ימני על הקבוצה עצמה ובחירה באופציה מתוך התפריט.
אם אתה מדבר על בחירת קטגוריות זה יותר פשוט גם דרך הגדרות ההרחבה.
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

@avigdork
·
אוקי, ניסיתי להסיר קבוצות דרך ממשק הניהול וההגדרות של ישראלייב, אבל זה לא ממש נותו לגעת ברשימות, חשבתי שזה בגלל הסקין שלי, החלפתי לדיפולט של KODI ועדיין לא נותן... מוזר...
טוב אתעמק בזה כשיהיה לי זמן.
תודה!
·
אוקי, ניסיתי להסיר קבוצות דרך ממשק הניהול וההגדרות של ישראלייב, אבל זה לא ממש נותו לגעת ברשימות, חשבתי שזה בגלל הסקין שלי, החלפתי לדיפולט של KODI ועדיין לא נותן... מוזר...
טוב אתעמק בזה כשיהיה לי זמן.
תודה!
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אהלן אבי,
גם אני רציתי לשלב את עידן+ בקודי, אשמח אם תוכל לפרט כיצד ביצעת כדי שכולנו נלמד.
בנוסף, אם תוכל לכתוב באיזה דונגל אתה משתמש לקליטת הערוצים, הזמנתי משהו מאיביי שלא עבד לרגע ואני מחפש לקנות משהו מוצלח במקום עוד ממיר נפרד שישב ליד המחשב.
תודה!
אורון.
גם אני רציתי לשלב את עידן+ בקודי, אשמח אם תוכל לפרט כיצד ביצעת כדי שכולנו נלמד.
בנוסף, אם תוכל לכתוב באיזה דונגל אתה משתמש לקליטת הערוצים, הזמנתי משהו מאיביי שלא עבד לרגע ואני מחפש לקנות משהו מוצלח במקום עוד ממיר נפרד שישב ליד המחשב.
תודה!
אורון.
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

@oronwerner
·
לא עשיתי שומדבר מיוחד, קניתי בזמנו דונגל של APEX שלהבנתי כבר לא נמכר בארץ, מה שחשוב זה שכל דבר שתזמין יתמוך בDVBT.
לאחר מכן חיפשתי ברשת מדריכים לבאקנד PVR, הבנתי שהכי פשוט זה NEXTPVR, התקנתי על WIN7 וזהו.
בKODI צריך לאפשר את הקליינט PVR של NEXTPVR והוא כבר לבד סורק ומוצא את השרת (יש מדריכים ביוטיוב) וזה עובד.
לגבי שילוב עם IPTV, עכשיו שוב יש לי בעיות, קיצר זה לא יציב ואני מחפש פתרון.
·
לא עשיתי שומדבר מיוחד, קניתי בזמנו דונגל של APEX שלהבנתי כבר לא נמכר בארץ, מה שחשוב זה שכל דבר שתזמין יתמוך בDVBT.
לאחר מכן חיפשתי ברשת מדריכים לבאקנד PVR, הבנתי שהכי פשוט זה NEXTPVR, התקנתי על WIN7 וזהו.
בKODI צריך לאפשר את הקליינט PVR של NEXTPVR והוא כבר לבד סורק ומוצא את השרת (יש מדריכים ביוטיוב) וזה עובד.
לגבי שילוב עם IPTV, עכשיו שוב יש לי בעיות, קיצר זה לא יציב ואני מחפש פתרון.
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

כמה שאלות בעניין בבקשה:
1. האם ניתן להקליט למחשב את השידורים?
2. האם ניתן להגדיר שהתוכן יוקלט על כונן חיצוני?
3. האם ניתן לתכנן הקלטה קדימה דרך מדריך השידורים?
4. את מדריך השידורים הוא מקבל כחלק מהסריקה של התחנות או שנדרש משהו נוסף להגדרה?
5. האם לדונגלים יש גרסה מסוימת שמומלצת/האם זה משנה אם אקנה מחו"ל (הרי גם ככה התוכנה היא של קודי) ?
(פשוט כי לממיר רגיל מחו"ל לא תהיה תאימות לעברית, איני יודע איך זה עובד עם הדונגלים והאם זה משנה בכלל)
תודה רבה!
אורון
5. האם לדונגלים יש גרסה מסוימת שמומלצת/האם זה משנה אם אקנה מחו"ל (הרי גם ככה התוכנה היא של קודי) ?
(פשוט כי לממיר רגיל מחו"ל לא תהיה תאימות לעברית, איני יודע איך זה עובד עם הדונגלים והאם זה משנה בכלל)
תודה רבה!
אורון
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

1. אפשר להקליט רק ערוצי עידן+ שמגיעים מדונגל הUSB.oronwerner כתב:כמה שאלות בעניין בבקשה:
תודה רבה!
אורון...
2. אני דיי בטוח שכן, למרות שפעם אחרונה שניסיתי זה התנהג מוזר ופיקשש.
3. בעקרון כן, יש אפשרות להוסיף תזמוני הקלטה, לי זה לא ממש עבד כי יש מצב שהגדרתי משהו לא נכון בבאקנד.
4. הוא מקבל הכל מאנטת העידן+ ולא מהאינטרנט ככה שביחס לIPTV יש לדונגל יתרון עצום! רק חבל שזה סה"כ 6 ערוצים.
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

@avidigitali
·
תודה!
ברשותך - הוספתי שאלה חמישית - אשמח לדעת אם יש משמעות עד כמה שאתה מכיר
·
תודה!
ברשותך - הוספתי שאלה חמישית - אשמח לדעת אם יש משמעות עד כמה שאתה מכיר
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

@oronwerner
·
התוכנה היא לא רק קודי! אל תטעה, קודי לא יודעת לבדה לינוק מדונגל DVB-T כזה או אחר! כתבתי שבנוסף לקודי אתה חייב להתקין תוכנה כמו NEXT PVR שלוכדת את הערוצים מדונגל DVBT ומזרימה אותן לקודי! אז בשביל שקודי תוכל לינוק את הזרימה הזו מהתוכנה, יש לNEXT PVR גם תוסף לקודי שצריך להפעיל מתוך KODI וזהו.
בגלל זה אמרתי, תחקור קצת ביוטיוב אם הפתרון הזה מתאים לך בכלל, במיוחד כשמדברים על זה שעידן+ יהיה בקרוב ברשת, ככה שחבל להתאמץ (אלא אם כן בארץ זה יקח עוד 200 שנה כמו הרכבת התחתית
)
·
התוכנה היא לא רק קודי! אל תטעה, קודי לא יודעת לבדה לינוק מדונגל DVB-T כזה או אחר! כתבתי שבנוסף לקודי אתה חייב להתקין תוכנה כמו NEXT PVR שלוכדת את הערוצים מדונגל DVBT ומזרימה אותן לקודי! אז בשביל שקודי תוכל לינוק את הזרימה הזו מהתוכנה, יש לNEXT PVR גם תוסף לקודי שצריך להפעיל מתוך KODI וזהו.
בגלל זה אמרתי, תחקור קצת ביוטיוב אם הפתרון הזה מתאים לך בכלל, במיוחד כשמדברים על זה שעידן+ יהיה בקרוב ברשת, ככה שחבל להתאמץ (אלא אם כן בארץ זה יקח עוד 200 שנה כמו הרכבת התחתית
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

עניין התוסף ברור לי לגמרי.
התכוונתי האם נדרש שמעבד הדונגל יהיה מסוג מסוים או של גרסה מסוימת, אבל במחשבה שנייה - זה לא אמור לשנות.
בכל מקרה, מנסיון העבר, מי שיחכה שעידן פלוס יהיה באינטרנט לא יראה טלויזיה הרבה זמן...
התכוונתי האם נדרש שמעבד הדונגל יהיה מסוג מסוים או של גרסה מסוימת, אבל במחשבה שנייה - זה לא אמור לשנות.
בכל מקרה, מנסיון העבר, מי שיחכה שעידן פלוס יהיה באינטרנט לא יראה טלויזיה הרבה זמן...
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אני נגנב מזה, במחשב בחדר שינה הצלחתי לגרום לISRAELIVE לרוץ לצד ערוצי עידן+ שמגיעים מדונגל הUSB שלי.
ככה שבמחשב הזה הקליינט של IPTV SIMPLE רץ יפה מאוד לצד הקליינט של NEXT PVR...
אבל בHTPC בסלון זה פשוט לא מצליח! לא משנה כמה פעמים ניסיתי, התקנה נקייה, פעם איפשרתי קודם IPTV SIMPLE ואז התקנתי ISRAELIVE ופעם הפוך, קיצר משהו דפוק אפילו בגרסאות החדשות של קודי
בסוף התייאשתי לאחר ששרפתי מלא זמן והעתקתי את הקונפיגורציה של החדר לסלון, למרות שזה "מזוהם" ואיזה 2 גיגה :\
ככה שבמחשב הזה הקליינט של IPTV SIMPLE רץ יפה מאוד לצד הקליינט של NEXT PVR...
אבל בHTPC בסלון זה פשוט לא מצליח! לא משנה כמה פעמים ניסיתי, התקנה נקייה, פעם איפשרתי קודם IPTV SIMPLE ואז התקנתי ISRAELIVE ופעם הפוך, קיצר משהו דפוק אפילו בגרסאות החדשות של קודי
בסוף התייאשתי לאחר ששרפתי מלא זמן והעתקתי את הקונפיגורציה של החדר לסלון, למרות שזה "מזוהם" ואיזה 2 גיגה :\
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

טוב סיכום הדברים:
גם לאחר התקנות נישנות וחוזרות (התנקות נקיות) אין זה פשוט לא עובד, IPTV לצד NPVR לא הולכים יד ביד.
אני משער שהבעיה טמונה בכך שIPTV מביא EPG ותוקע את NPVR ודורס אותו, כי לפעמים כשהוא מביא EPG מהר, שנייהם עובדים.
זהו, מתישהו אנסה ARGUS TV, כשיהיה זמן...
גם לאחר התקנות נישנות וחוזרות (התנקות נקיות) אין זה פשוט לא עובד, IPTV לצד NPVR לא הולכים יד ביד.
אני משער שהבעיה טמונה בכך שIPTV מביא EPG ותוקע את NPVR ודורס אותו, כי לפעמים כשהוא מביא EPG מהר, שנייהם עובדים.
זהו, מתישהו אנסה ARGUS TV, כשיהיה זמן...