התחדשתי בפלאזמה
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: תתחדש!
לחבר שלי יש זרוע קצת יותר מורכבת (בנוסף להטיה שלה היא גם יכולה לזוז קדימה [שימושי כשרוצים להזיז את המסך לאחד הצדדים אך הוא חסום ע"י גורם כלשהו]) של חברת גליל והמחיר שלה אם אני זוכר נכון הוא בין 1800 ל-2000 ש"חstarre כתב:wow! - איזה זרוע! massive!
של איזה חברה? כמה עולה?
תודה!! ותהנה!!...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
starre,
בתערוכה השנה הציגו מתקן שהיה עליו כ-15 זרועות שונות ומשונות, כולל כזו שמצולמת כאן וגם אחת יותר "רצינית" (קרי: עוד אפשרויות הטיה).
בתערוכה השנה הציגו מתקן שהיה עליו כ-15 זרועות שונות ומשונות, כולל כזו שמצולמת כאן וגם אחת יותר "רצינית" (קרי: עוד אפשרויות הטיה).
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
נודע לי על התערוכה שבוע אחרי. החבל שפספסתי אותו. לא נורה, במקום יש לי את הפורוםoferlaor כתב:starre,
בתערוכה השנה הציגו מתקן שהיה עליו כ-15 זרועות שונות ומשונות, כולל כזו שמצולמת כאן וגם אחת יותר "רצינית" (קרי: עוד אפשרויות הטיה)....
תודה!
starre כתב:
wow! - איזה זרוע! massive!
של איזה חברה? כמה עולה?
תודה!! ותהנה!!
הזרוע הינה זרוע של חברת QDECK הזרוע הכי מסיבית שלהם ואפשר להתקין בה מסכים עד 61" יש בה זרוע שנכנסת ויוצאת בעזרת מסבים היא עולה 1800 ש"ח במבצע יש 2 צבעים אפור ושחור
wow! - איזה זרוע! massive!
של איזה חברה? כמה עולה?
תודה!! ותהנה!!
הזרוע הינה זרוע של חברת QDECK הזרוע הכי מסיבית שלהם ואפשר להתקין בה מסכים עד 61" יש בה זרוע שנכנסת ויוצאת בעזרת מסבים היא עולה 1800 ש"ח במבצע יש 2 צבעים אפור ושחור
ל mikyt12
אשמח אם תספר קצת על התרשמותך מהמסך
המסך מחובר להוט עם כבל SCART ל-SVIDEO
ורואים ממש טוב התמונה עשירה בצבעים לא גרעינית המסך עצמו מאוד יפה ומהווה רהיט בסלון לא יצא לי עדיין לראות תכנים ברזולוציה גבוהה אבל שידורי TV רואים מצוין
אשמח אם תספר קצת על התרשמותך מהמסך
המסך מחובר להוט עם כבל SCART ל-SVIDEO
ורואים ממש טוב התמונה עשירה בצבעים לא גרעינית המסך עצמו מאוד יפה ומהווה רהיט בסלון לא יצא לי עדיין לראות תכנים ברזולוציה גבוהה אבל שידורי TV רואים מצוין