@mp3lll
לגבי תזמון של הכתוביות -מסכים צריך להתאים
לגבי מה שעוררת ... לא אם אתה רוצה לצפות באופן חוקי .
בכל אופן אם אני אצליח (צריך גם לראות שזה עובד ... בגלל עברית שפה קשה למרות שאני מאמין שאם אני אשים את הקידוד על utf-8 לא תהיה בעיה ... ) אולי יש פה פתח להקים קהילה שמשחררת כתוביות בשפה העברית מותאם לעברית
כרגע אני צריך לראות אם זה עובד בכלל ...
@dondi
·
היי
קראתי את הפתרון שלך והוא מצוין אבל יש כמה חסרונות
1. אין צפייה ב-HD
2. זה טיפה מסורבל יותר ממה שהצעתי
שוב אולי הפיתרון שלי (שרשמתי למעלה )יהיה טוב ואז אני אוכל לנסות ולהרים את הכפפה ולהקים קהילת תרגום לנטפליקס .
השרשור לא מעודכן מו הסתם,
כיום הפלגאין שלהם תומר ב HD.
עד כמה שזכור לי לא היה סרבול יותר מידי, מאד דומה לצפיה כיום בהזרמה ישירה והדבקת הכתוביות.
אני מניח שדברים התעדכנו בשנתיים האחרונות.
בכל מקרה בזמנו זה עבד, מעניין מה קורה היום עם זה.
אגב, עד כמה שזכור לי, התרגומים הרגילים שיש ברשת מתאימים לתוכן בנטפליקס.
לפחות לא אמורה להיות . בהנחה שהתוסף ממלא את הפרמטרים הנכונים בתוך קודי עבור שם הסרט וכד' אז כל תוסף שמביא כתוביות יוכל לחפש כתוביות ואפשר להוריד אותם. אם הן מתאימות זה כבר משהו אחר.
בשבת ראיתי סרט דרך יוטיוב בכלל וחיפשתי כתוביות דרך קודי ועבד מצוין
האמת שלאחרונה נטפליקס עברו להשתמש בנגן ה-Native של Chrome (כלומר HTML5) מה שאומר שכנראה ואפשר לכתוב פלאגין לכרום שטוען כתוביות לתוך הנגן באמצעות מספר פקודות JS.
היי,
התחלתי להתחיל ליישם את נושא ה-netflix בתוך ה-kodi (לא היה לי זמן עד עכשיו -לימודים)
ויש בעיה קטנה בפיתרון שהצעת (עם ה-playon ) הוא לא תומך Mac(המערכת הפעלה עליה רץ ה-KODI) ... עכשיו ראיתי באשכול המקורי שאתה הרצת על raspberry pi ...איך הסתדרת ?
ממש תודה על העזרה
יש תוסף חדש לchrome שנקרא flixsubs שתומך בעברית בצורה מלאה. יודע לזהות את הסרט שמנגן ולהביא כתוביות שבדרך כלל מסונכרנות אם לא יש אפשרות גם לסנכרן ולשמור.