עזרה עם מידע על דגם LG 39LB589Y - מסוג LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ReL_1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום כולם,

הציעו לי בעבודה הצעה לדגם 39LB589Y של LG, ב2250 ש"ח.

אני בדיוק מחפש מסך לחדר שינה ונראה לי שזה יכול להתאים (מבחינת גודל 39 אינץ' מתאים לי ולבת הזוג).

רציתי לשאול אם יש פה במקרה מישהו שמכיר את הדגם ויכול לחוות דעתו.
לחליפין - האם מישהו יכול להסתכל על המפרט של הדגם ולהגיד מה דעתו (ביחס למחיר כמובן).

קישור למפרט ולמאפיינים הכלליים - http://www.hye.co.il/LG-39LB589Y#!main

עריכה: כמעט בטוח שזה הדגם המקביל באמזון - קישור
כל המפרט נראה די דומה... לדעתכם זה זה?

תודה ובברכה,
אריאל

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

חבר טוב שלי קנה לפני מספר ימים את המסך הזה בגודל 60 אינץ'. לא יודע מה אפשר להסיק מהגדול לקטנים וההיפך, אבל זהו סה"כ מסך מאד פשוט, עם פאנל פשוט (זה בוודאות לא פאנל IPS. לדעתי זה אפילו פאנל TN אבל יש מצב שזו וריאצייה אחרת), מנגנונים פשוטים ונחותים וללא תלת מימד וללא שלט המג'יק לסמארט. אבל אחרי כל זה, התמונה שהוא הציג אצלו, במיוחד בתכנים איכותיים, היתה סבירה לגמרי. שחורים נראו לא רעים ולא צפיתי בבעיות אחידות בפאנל כמו עננות, זליגות אור ופסים אנכיים או DSE. בקיצור, מסך פשוט אבל לדעתי לא גרוע בכלל.
הכל שאלה של מחיר ומהם המסכים האחאים שנכנסים באותו התקציב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ReL_1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תודה על התגובה הזריזה,
מוזר מה שכתבת על עניין הפאנל IPS, כי גם במפרט באתר הרשמי וגם בדגם שנראה זהה באתר AMAZON יש התייחסות שמדובר ב-IPS.

האם לדעתך ניתן למצוא מסכים טובים בהרבה במחיר כמו שהוצע לי (2250) ?
אם יש קפיצה משמעותית, אין לי בעיה לוותר על עניין ה-SMART

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

באמת מוזר, אכן מופיע באתר LG שהוא עם פאנל IPS. אני אאלץ לבחון שוב את הפאנל אצל החבר ולאמת את זה, לדעתי הם טועים במפרט. אבל תתעלם ממה שרשמתי לגבי זה עד שלא אבדוק את זה שוב. *עריכה* יש מצב שפשוט קבעתי מהר מידי שזה לא IPS בגלל הצורה של הפיקסלים, הם לא בצורת "Chevron" המפורסמת. מה שלא לקחתי בחשבון וזה אולי מקור הטעות, זה שיש גם פאנלי IPS בכל מיני וריאציות וטכנולוגיות, כמו H-IPS, למשל.
לגבי המחיר ובכלל מסכים בקטגוריה הזו - לומר לך את האמת? אין לי מושג. אני לא בקיא במה שהולך בדגמים בגדלים האלה ומהם המחירים בשוק..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #5 

ראיתי אותה היום לפי זויות הצפיה כניראה IPS הם דיי רחבות לגבי התמונה היא די טובה אבל הפרוט של הבדלי הגוונים בתמונה כהה אינם דינמיים ולכן אני מעריך שיחס השחורים אינו גבוה ובכל זאת התמונה אחידה והצבעים מרהיבים, זליגות ועננות קשה היה לראות כי החנות היתה מוארת מאוד.
המחיר שקיבלתה זול מאוד אפילו ביחס לחנויות ומבצעי פסח.
האם מחסני חשמל שקם אלקטריק הפכו לאותה רשת ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”