שאלה - גודל מסך אופטימלי וטלוויזיה מומלצת
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מרחק הצפייה שלי הוא 2,30 מטרים. רוב החומר הוא טלוויזיה רגילה SD, מעט סרטי HD, חומר לוויני SD 16:9 וחומרים מהמחשב.
מהו לדעתכם הגודל האופטימלי ואיזה טלוויזיה הייתם ממליצים. אני לא צריך לא תלת ממד ולא סמארט.
מודה לכם מראש.
מהו לדעתכם הגודל האופטימלי ואיזה טלוויזיה הייתם ממליצים. אני לא צריך לא תלת ממד ולא סמארט.
מודה לכם מראש.
דני בלר
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אתה צריך 50. אם יותר תוכן ב HD אז 55.
(הכותב יושב מול מסך 55 ממרחק 3 מטר ומבחינתי היה שם גם 65 בכיף.)
(הכותב יושב מול מסך 55 ממרחק 3 מטר ומבחינתי היה שם גם 65 בכיף.)
42-48
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
זה יתן לך את הפתרון
רב סרן-רועי קליין.
הוא מדבר על 2.3 מטר
רב סרן-רועי קליין.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
·2.3 מטר זה 7.5 feet. גם לפי הגרף שלך הוא יהנה מ 50.tascam כתב:הוא מדבר על 2.3 מטר...
ממרחק כזה בשידורי SD או HDR בגודל שאתם ממליצים התמונה לא תהיה במייטבה
הוא הציין שרוב החומר SD
הוא הציין שרוב החומר SD
רב סרן-רועי קליין.
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

עכשיו הלכתי לעשות סיבוב בחנויות. יש MASSIMO 42. ויש LG 47 או 50. ה-MASSIMO עולה 1690 שקלים. ה-LG 3500. ה-MASSIMO נראית לי שעושה בעיות עם תוכן ממחשב ובשידורי SD, הם הקרינו שם איזה קובץ MP4 ונראים כל מיני ריצודים - תמונה לא חלקה. ה-LG הייתה מחוברת לשידור HD והיה ממש הבדל. נראה לי שאני הולך על ה-LG.
דני בלר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה זה MASSIMO 
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

חברים - אז LG 47 או 50 - דגם בלי סמארט ובלי תלת ממד - מקובל על האסיפה? אוכל להראות את פניי בפורום זה אחרי הרכישה?
השיקולים שלי: לא מריך סמארט כי יש לי מספיק מחשבים בבית לחבר, יש לי סטרימר (האמת, יש לי כמה). תלת ממד ממש לא מעניין אותי. אני פריק של ערוצי חדשות, תכוניות טלוויזיה ישנות ומדע בדיוני.
לגבי הפירמות הזולות, שמתי לב שבתנועה מהירה התמונה סובלת מקיטועים. אצל חבר, שיש לו פירמה זולה, המחשב לא נראה ברור. חבר אחר, שקנה LG, אליה מחובר מחשב, עם כרטיס מסך דווקא לא יקר, רואה נפלא סרטים וב-LG שלו רואים מעולה שידורי עידן פלוס מהמקלט המובנה. נהנתי מאוד.
השיקולים שלי: לא מריך סמארט כי יש לי מספיק מחשבים בבית לחבר, יש לי סטרימר (האמת, יש לי כמה). תלת ממד ממש לא מעניין אותי. אני פריק של ערוצי חדשות, תכוניות טלוויזיה ישנות ומדע בדיוני.
לגבי הפירמות הזולות, שמתי לב שבתנועה מהירה התמונה סובלת מקיטועים. אצל חבר, שיש לו פירמה זולה, המחשב לא נראה ברור. חבר אחר, שקנה LG, אליה מחובר מחשב, עם כרטיס מסך דווקא לא יקר, רואה נפלא סרטים וב-LG שלו רואים מעולה שידורי עידן פלוס מהמקלט המובנה. נהנתי מאוד.
דני בלר
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אם ראית את ה LG ואהבת את מה שראית - לך על זה.beller כתב:חברים - אז LG 47 או 50 - דגם בלי סמארט ובלי תלת ממד - מקובל על האסיפה? אוכל להראות את פניי בפורום זה אחרי הרכישה?
לגבי הפירמות הזולות, שמתי לב שבתנועה מהירה התמונה סובלת מקיטועים. אצל חבר, שיש לו פירמה זולה, המחשב לא נראה ברור. חבר אחר, שקנה LG, אליה מחובר מחשב, עם כרטיס מסך דווקא לא יקר, רואה נפלא סרטים וב-LG שלו רואים מעולה שידורי עידן פלוס מהמקלט המובנה. נהנתי מאוד....
גם אני אישית מעדיף את המותג הנ"ל כ ALL AROUND.
והרכישה האחרונה התווספה להצלחות של הקודמות.תהנה·