צפייה בJPG
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
צרבתי (הצריבה נערכה כDATA CD )כמה תמונות לדיסק בפורמט jpg , הכנסתי לדיוידי ומשום מה הדיוידי לא מזהה את הדיסק כלל . יש הודעה"NO DISC " במכשיר.
בשלב שני צרבתי שוב ת'תמונות אבל לתוך תיקייה- כאן זיהה הדיוידי את הדיסק
כVCD והתחיל "לנגן" אבל כלום לא נראה על המסך.
מה יכולה להיות הבעיה?(המכשיר תומך בJPG לפי היצרן)
או אוליי לשנות סיומת תמונה לjpeg ?
יש צורך בתוכנה מיוחדת לעריכת התמונות?
בשלב שני צרבתי שוב ת'תמונות אבל לתוך תיקייה- כאן זיהה הדיוידי את הדיסק
כVCD והתחיל "לנגן" אבל כלום לא נראה על המסך.
מה יכולה להיות הבעיה?(המכשיר תומך בJPG לפי היצרן)
או אוליי לשנות סיומת תמונה לjpeg ?
יש צורך בתוכנה מיוחדת לעריכת התמונות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
המכשיר בכלל אמור לתמוך ב-JPG? יתכן שאתה צריך לצרוב בפורמט PICTURE CD של קודק.
אגב, בסינמה סיטי הדגימו תוכנה חינמית (תהרוג אותי אם אני זוכר את שמה - PICTURE משהו) של מיקרוסופט שניתן להוריד אותה חינם לבעלי רישיון XP. התוכנה לוקחת מוזיקה וספרית תמונות ומייצרת סרט עם אנימציה אשר מכוייל עם המוזיקה (התמונות זזות לפי המוזיקה). הם ערכו הדגמה של זה וזה נראה בכלל לא רע.
אגב, בסינמה סיטי הדגימו תוכנה חינמית (תהרוג אותי אם אני זוכר את שמה - PICTURE משהו) של מיקרוסופט שניתן להוריד אותה חינם לבעלי רישיון XP. התוכנה לוקחת מוזיקה וספרית תמונות ומייצרת סרט עם אנימציה אשר מכוייל עם המוזיקה (התמונות זזות לפי המוזיקה). הם ערכו הדגמה של זה וזה נראה בכלל לא רע.
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
-התוכנה נקראת photostory. פרטים והורדה על התוכנה:אגב, בסינמה סיטי הדגימו תוכנה חינמית (תהרוג אותי אם אני זוכר את שמה - PICTURE משהו) של מיקרוסופט שניתן להוריד אותה חינם לבעלי רישיון XP. התוכנה לוקחת מוזיקה וספרית תמונות ומייצרת סרט עם אנימציה אשר מכוייל עם המוזיקה (התמונות זזות לפי המוזיקה). הם ערכו הדגמה של זה וזה נראה בכלל לא רע....
http://www.microsoft.com/israel/windows ... fault.mspx
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
היי
יכול להיות שה-DVD שלך לא תומך ב- MULTISESSION DISK . תנסה לבטל את האופציה הזאת בזמן הצריבה ותראה מה קורה
יכול להיות שה-DVD שלך לא תומך ב- MULTISESSION DISK . תנסה לבטל את האופציה הזאת בזמן הצריבה ותראה מה קורה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.