הסבר על ההזמנה מלאון אלקטרוניקה דרך האתר שלהם
נכנסתי לאתר של לאון אלקטרוניקה .
ויש להם שמה מאגר חלקים גדול מאוד , הם כנראה מתואמים עם farnell לא ?
איך הולך בדיוק ההזמנה מהם ?
אני מזמין והם מייבאים מפרנל ?
יש הגבלה למחיר הזמנה ? צריך לפחות סכום מסוים בשביל לעשות הזמנה או שאפשר לקנות גם סך מועט של כסף ?
הם שולחים אלי בדואר ? או שצריך לבוא אליהם לסניף לקחת ?
ויש להם שמה מאגר חלקים גדול מאוד , הם כנראה מתואמים עם farnell לא ?
איך הולך בדיוק ההזמנה מהם ?
אני מזמין והם מייבאים מפרנל ?
יש הגבלה למחיר הזמנה ? צריך לפחות סכום מסוים בשביל לעשות הזמנה או שאפשר לקנות גם סך מועט של כסף ?
הם שולחים אלי בדואר ? או שצריך לבוא אליהם לסניף לקחת ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תיכנס שוב לאתר.
הכל כתוב בצורה ברורה ומפורטת.
הכל כתוב בצורה ברורה ומפורטת.
הם דיי נוחים וזריזים, נעזרתי בהם בינתיים רק פעם אחת, אך אני מניח שבעתיד הלא רחוק אצטרך עוד הזמנה.
לי לא היה ברור משהו באתר, אז פשוט התקשרתי ושאלתי, הסבירו לי בסבלנות ובפירוט. אם לא תצליח לפענח משהו מהאתר שלהם, תרים צלצול ותשאל אותם.
לי לא היה ברור משהו באתר, אז פשוט התקשרתי ושאלתי, הסבירו לי בסבלנות ובפירוט. אם לא תצליח לפענח משהו מהאתר שלהם, תרים צלצול ותשאל אותם.
בימינו אני מזמין הזמנות גדולות בארץ. יש את מאוזר ישראל שהמחירים שלהם משתלמים רק להזמנות גדולות. לאון אחלה, הבעיה היא שהם עובדים עם פארנל שהם הספק הקטן ביותר מבין הגדולים, ברוב המיקרים בהזמנות גדולות, אין להם את מה שאני צריך.
לדבר או שניים אם אין להשיג בקלות ברשת, אפשר להיעזר באריהב.
לדבר או שניים אם אין להשיג בקלות ברשת, אפשר להיעזר באריהב.
ליאון הם הספק של פרנל בארץ.
אתה מזמין ויש להם משלוחים יומיים מפרנל, ככה שאתה לא משלם על המשלוח.
לעומת זאת, אתה משלם מע"מ על כל הזמנה. לכן בהזמנות קטנות יחסית זה יותר משתלם, אך בשלב מסויים שווה לך לקנות ישירות מפרנל.
בנוסף לזמן ההספקה של פרנל, צריך להוסיף עוד יום יומים לטיפול במשלוחים בארץ, ואתה יכול גם לקחת מהם ישירות אם אתה רוצה.
אתה מזמין ויש להם משלוחים יומיים מפרנל, ככה שאתה לא משלם על המשלוח.
לעומת זאת, אתה משלם מע"מ על כל הזמנה. לכן בהזמנות קטנות יחסית זה יותר משתלם, אך בשלב מסויים שווה לך לקנות ישירות מפרנל.
בנוסף לזמן ההספקה של פרנל, צריך להוסיף עוד יום יומים לטיפול במשלוחים בארץ, ואתה יכול גם לקחת מהם ישירות אם אתה רוצה.
..