התייעצות לפני קנייה xbox 360 או xbox one לילדות בנות 7 ו 8
אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים וקראתי המון שרשורים בנושא. היות ומעולם לא היה לי קונסולה כל שהיא יצאתי מבולבל וזקוק לעצתכם. אם הבנתי נכון הפלטפורמה המומלצת היא ה xbox בגלל החיישן תנועה. האם שווה להשקיע בפלטפורמה החדשה או להסתפק ב 360 הוותיקה.אני לא רואה אותן משחקות משחקי מציאות מדומה ריאליטי ועוד. השימוש יהייה לכל המשפחה והאישה, משחקי ספורט, ריקוד, התעמלות ועוד. האם הפלטפורמה הסיסית מספיקה" זיכרון 4 גיגה ללא דיסק ושני שלטים. בשלב ראשון אני לא מתכונן לפרוץ את המכשיר ולהסתפק במשחקים קנויים או במנוי דרך הרשת. אשמח לעצתכם לטובתי ולמען אלו שמתלבטים באותה השאלה. קישור למוצר לדוגמא
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
לילדות בנות 7+8, מכשיר ה XBOX360 עם קינקט יהיה מעולה.nizan_d כתב:אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים וקראתי המון שרשורים בנושא. היות ומעולם לא היה לי קונסולה כל שהיא יצאתי מבולבל וזקוק לעצתכם. אם הבנתי נכון הפלטפורמה המומלצת היא ה xbox בגלל החיישן תנועה. האם שווה להשקיע בפלטפורמה החדשה או להסתפק ב 360 הוותיקה.אני לא רואה אותן משחקות משחקי מציאות מדומה ריאליטי ועוד. השימוש יהייה לכל המשפחה והאישה, משחקי ספורט, ריקוד, התעמלות ועוד. האם הפלטפורמה הסיסית מספיקה" זיכרון 4 גיגה ללא דיסק ושני שלטים. בשלב ראשון אני לא מתכונן לפרוץ את המכשיר ולהסתפק במשחקים קנויים או במנוי דרך הרשת. אשמח לעצתכם לטובתי ולמען אלו שמתלבטים באותה השאלה. קישור למוצר לדוגמא...
אני לא נוהג לעודד פיראטיות, אך בגלל שהשימוש שלך יהיה לרוב בקינקט, כן הייתי מציע במחיר של משחק או 2 לבצע את הפריצה.
משחקי הקינקט אינם מושקעים ולטעמי לא שווים בכלל רכישה.
בכל מקרה - שיקול שלך כמובן, אני נותן את דעתי על איכות המשחקים.
רכישה מדומינייטור היא בכלל בונוס מבחינתך, זה אחלה מקום עם שירות נהדר.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
מסכים עם גל בנושא הקונסולה - xbox360 בהחלט יעשה את העבודה.
לדעתי האישית 1500 שקל עבור קונסולה שסיימה את חייה לפני שנה וחצי זה יותר מדי יקר.
נסה למצוא קונסולה ומשחקי קינקט יד שנייה על מנת שלא תצטרך לפרוץ את הקונסולה.
אם יש לך אפשרות חפש משחקים גם באתרים בחו״ל ולא רק בארץ.
לדעתי האישית 1500 שקל עבור קונסולה שסיימה את חייה לפני שנה וחצי זה יותר מדי יקר.
נסה למצוא קונסולה ומשחקי קינקט יד שנייה על מנת שלא תצטרך לפרוץ את הקונסולה.
אם יש לך אפשרות חפש משחקים גם באתרים בחו״ל ולא רק בארץ.
העובדה שהקונסולה ישנה אכן מטרידה. אולי כדאי להתאמץ ולקנות את הדור החדש למרות שבשלב הזה זה מיותר. מכשיר עם פריצת RGH בדומינטור עולה 1800 ש״ח + שלט נוסף 2000 ש״ח ללא דיסק פנימי בהנחה שאשתמש בדיסק חיצוני קיים.
משומשים במפרט הזה עולים כ 1200-1600 ויותר. האם כדאי להסתכן במשומש, בכל זאת אין אחריות. מי יודע אולי גם אני אתחיל לשחק בקונסולה, יש משחקים לבני 50
משומשים במפרט הזה עולים כ 1200-1600 ויותר. האם כדאי להסתכן במשומש, בכל זאת אין אחריות. מי יודע אולי גם אני אתחיל לשחק בקונסולה, יש משחקים לבני 50
- starrywolf
- חבר ותיק

נסה למצוא את הדגם הישן יותר (slim) ולא slim e - אולי הוא יהיה זול יותר.
אם תמצא סלים רגיל זול יותר (חדש או משומש) - בהחלט שווה קנייה.
אם לא תמצא - עדיף שתקנה סלים אי חדש ולא משומש כי ההפרש ביניהם לא גדול לפי מה שרשמת ותהיה לך אחריות.
אם תמצא סלים רגיל זול יותר (חדש או משומש) - בהחלט שווה קנייה.
אם לא תמצא - עדיף שתקנה סלים אי חדש ולא משומש כי ההפרש ביניהם לא גדול לפי מה שרשמת ותהיה לך אחריות.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אתה לא צריך להתאמץ, והדור החדש ממש לא רלוונטי, והנאה גדולה מובטחת לך מהדור הקודם, על מאות כותריו המצוינים.nizan_d כתב:העובדה שהקונסולה ישנה אכן מטרידה. אולי כדאי להתאמץ ולקנות את הדור החדש למרות שבשלב הזה זה מיותר. מכשיר עם פריצת RGH בדומינטור עולה 1800 ש״ח + שלט נוסף 2000 ש״ח ללא דיסק פנימי בהנחה שאשתמש בדיסק חיצוני קיים.
משומשים במפרט הזה עולים כ 1200-1600 ויותר. האם כדאי להסתכן במשומש, בכל זאת אין אחריות. מי יודע אולי גם אני אתחיל לשחק בקונסולה, יש משחקים לבני 50...
למה יקר?
תקנה את זה:
http://www.enjoystick.co.il/Product.asp ... ap&lang=he
תוסיף שלט ב 150 ש"ח (יש בארץ לדעתי באייבורי במחיר הנ"ל, או מהדיוטי פרי)
וזהו - אתה מסודר, ואחריות והכל.
- starrywolf
- חבר ותיק

שים לב שהמחיר לא כולל מצלמת קינקט שתעלה עוד 500 ש״ח, מה שמביא את המחיר ל-1900 ש״ח לקונסולה עם קינקט ושלט אחד או 2050-2100 ש״ח ל-2 שלטים.gal-cohen כתב:אתה לא צריך להתאמץ, והדור החדש ממש לא רלוונטי, והנאה גדולה מובטחת לך מהדור הקודם, על מאות כותריו המצוינים.......
למה יקר?
תקנה את זה:
http://www.enjoystick.co.il/Product.asp ... ap&lang=he
תוסיף שלט ב 150 ש"ח (יש בארץ לדעתי באייבורי במחיר הנ"ל, או מהדיוטי פרי)
וזהו - אתה מסודר, ואחריות והכל....
נערך לאחרונה על ידי starrywolf ב 09/03/2015 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
היי,
אני מוכר את הקונסולה שלי במידה ותהיה מעונין
/u]
גירסת סלים PAL בצבע שחור אני לא זוכר אם זה 250 גי'גה או 320 גי'גה ( ממש שימוש מועט ניתן גם לראות שהמוצר ממש שמור )
קינקט.
2 שלטים.
פירצת Xkey - הכי יקרה שקיימת היום.
המון משחקים שניתן להעתיק לכונן שלך.
מספר משחקים מקורים (לא זוכר בדיוק את הכמות אבל יש קצת)
כל הכבלים המקורים + בטריות נטענות לשלטים
בקיצור כל הסיפור במחיר בשביל למכור 1500 ש"ח (רק הפירצה עלתה 550 ש"ח - יש לי קבלה)
תתחדש !
למידע נוסף ושאלות בפרטי בבקשה
אני מוכר את הקונסולה שלי במידה ותהיה מעונין
גירסת סלים PAL בצבע שחור אני לא זוכר אם זה 250 גי'גה או 320 גי'גה ( ממש שימוש מועט ניתן גם לראות שהמוצר ממש שמור )
קינקט.
2 שלטים.
פירצת Xkey - הכי יקרה שקיימת היום.
המון משחקים שניתן להעתיק לכונן שלך.
מספר משחקים מקורים (לא זוכר בדיוק את הכמות אבל יש קצת)
כל הכבלים המקורים + בטריות נטענות לשלטים
בקיצור כל הסיפור במחיר בשביל למכור 1500 ש"ח (רק הפירצה עלתה 550 ש"ח - יש לי קבלה)
תתחדש !
למידע נוסף ושאלות בפרטי בבקשה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אם חיפה רלוונטי - אתה מוזמן לראות אצלי מכשיר מדוגם (מינוס קינקט) אופן ההפעלה, גרפיקה, משחקים ולהתרשם מהכל.nizan_d כתב:תודה לכל המגיבים, יש לי עוד שלושה שבועות עד ליום הולדת של הבת. בזמן הזה אנסה לראות קונסולה כזאת בפעולה ולהחליט. לא שולל 360 חדש או משומש עם פריצה....
·
זה מאוד תלוי בגיל הילדות:alon24 כתב:השאלה שאיש לא שאל היא איזה משחקים מתאימים לבנות ויש לי בת אז זה לא סתם שאלה.
האם הן אוהבות מכות ויריות?
ריקוד וכאלה חוזר על עצמו - זומבה וקצת קינטקט.
אבל מה בעצם הן אוהבות?...
הבנות שלי בגילאים 8 ו 12 והן מביאות חברות הבייתה לשחק.
הגדולה יותר וחברותיה אוהבות יריות ומכות כמעט כמו בנים. הן משחקות למשל בג'ימס בונד 007 וכל מיני גרסאות של Tekken או דברים דומים.
GTA וכל מיני משחקים שכתוב 18+ אני לא מרשה להן והם נועדו לבנים הגדולים שלי.
הילדה בת 8 אוהבת מרוצים עם דמויות מצוירות, בעיקר מהסרט מכוניות 2. וגם משחקי משימות עם דמויות מצויירות כמו מיקי מאוס, שרק ועוד, בעיקר איזה דמות Crash או משהו דומה שאני לא זוכר. הבעיה במשחקי משימות היא שהם ממוצים מתישהו לעומת משחקי מרוצים שלא נמאסים אף פעם
(לצערי אני לא מוצא פק-מן מרוצים שהיה לנו לפני שנים ב PS2 והיה להיט אצלנו)
מעניין שכולם אוהבים את המשחק מונופול ללא הבדל גיל מין וצבע. לדעתי האישית עדיף מונופול קופסא אבל לא שואלים אותי.
לצערי עוד לא קניתי קינקט (למרות שיש לי המון משחקים של קינקט). אני מוכן להשקיע 250 ש"ח בקינקט יד2 אבל אין לי כוח לחפש.