התייעצות לגבי רכישת Android Box
שלום,
אני מחפש לרכוש מכשיר/ נגן מדיה מבוסס אנדרואיד , בעצם, אנדרואיד בוקס עם יציאת HDMI שיוכל לנגן את האפליקציה YES GO. מבדיקה שערכתי רק מכשירים לא פרוצים (Unrooted) יוכלו לנגן את האפליקציה.
המטרה שלי היא לחבר אותו לטלוויזיה ולהתקין עליו YES GO.
תודה.
אני מחפש לרכוש מכשיר/ נגן מדיה מבוסס אנדרואיד , בעצם, אנדרואיד בוקס עם יציאת HDMI שיוכל לנגן את האפליקציה YES GO. מבדיקה שערכתי רק מכשירים לא פרוצים (Unrooted) יוכלו לנגן את האפליקציה.
המטרה שלי היא לחבר אותו לטלוויזיה ולהתקין עליו YES GO.
תודה.
הסטרימרים של מיניקס הם קופסאות אנדרואיד חזקות עם תמיכה מצויינת ועדכונים שוטפים. דגם X8-H PLUS. המחיר סביב 150 דולר ובד"כ תצטרך שלט משלים כי ה- IR RECIEVER שלו דיי חלש. אתה יכול לשדך לו את FLIRC שהוא IR RECIEVER שיודע ללמוד כל קוד IR ולהמיר ללחיצות מקלדת לבחירתך (עוד השקעה של 20 דולר).
כעקרון גם CUBOX אמור להריץ אנדרואיד למרות שאני לא יודע כמה טוב הוא עושה את זה. יתרונו הוא ביכולתו להריץ גם לינוקס.
קצת מוזר לי שאתה קונה קופסת אנדרואיד ל- YES GO. בד"כ אנשים קונים סטרימר בשאיפה לייתר את הכבלים ובכל מקרה אם יש לידו ממיר עם VOD למה אתה צריך YES GO? לא הכי הבנתי את הרציונאל... כנראה אני מפספס משהו.
כעקרון גם CUBOX אמור להריץ אנדרואיד למרות שאני לא יודע כמה טוב הוא עושה את זה. יתרונו הוא ביכולתו להריץ גם לינוקס.
קצת מוזר לי שאתה קונה קופסת אנדרואיד ל- YES GO. בד"כ אנשים קונים סטרימר בשאיפה לייתר את הכבלים ובכל מקרה אם יש לידו ממיר עם VOD למה אתה צריך YES GO? לא הכי הבנתי את הרציונאל... כנראה אני מפספס משהו.
היי, shko,
אני מתנצל על התגובה המאוחרת.
אני אנסה להסביר מבלי לפרט יתר על המידה,
כיום יש לי רק YES GO. אני מדגיש רק YES GO.
בכדי להיות ממוקד האפליקציה לא עובדת על מכשירי אנדרואיד שהם UNROOTED (הסברים בהמשך).כשמנסים להזרים תכנים של YES GO למכשיר טלוויזיה זה לא עובד וזאת מאחר ויש חסימה של התכנים (DRM). אני מחפש נגן מדיה עם יציאת HDMI לטלוויזיה כמובן שאוכל להזרים תכנים של YES GO ללא בעיות.
עכשיו, אני גיליתי שהדבר אפשרי רק אם מכשיר האנדרואיד הוא לא ROOTED . הגעתי למסקנה הזו לאחר בדיקה פשוטה שעשיתי: כשאני מחבר את הגלקסי שלי (S2) זה עובד מצוין (כמובן זה לא פתרון נוח אך זה לשם בדיקה בלבד) וכשבדקתי את הנגן ה- Tronsmart (מצ"ב לינק) זה לא עבד וזה הוביל אותי למסקנה הנ"ל ולפוסט הזה שבו אני מבקש לקבל המלצה על מכשיר אנדרואיד שהוא ROOTED.
מקווה שעכשיו הכל מובן.
http://www.amazon.com/Tronsmart-Android-Amlogic-Set-top-Bluetooth/dp/B00KFUWW9W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421791752&sr=8-1&keywords=Tronsmart+Vega+S89-H
·
אני מתנצל על התגובה המאוחרת.
אני אנסה להסביר מבלי לפרט יתר על המידה,
כיום יש לי רק YES GO. אני מדגיש רק YES GO.
בכדי להיות ממוקד האפליקציה לא עובדת על מכשירי אנדרואיד שהם UNROOTED (הסברים בהמשך).כשמנסים להזרים תכנים של YES GO למכשיר טלוויזיה זה לא עובד וזאת מאחר ויש חסימה של התכנים (DRM). אני מחפש נגן מדיה עם יציאת HDMI לטלוויזיה כמובן שאוכל להזרים תכנים של YES GO ללא בעיות.
עכשיו, אני גיליתי שהדבר אפשרי רק אם מכשיר האנדרואיד הוא לא ROOTED . הגעתי למסקנה הזו לאחר בדיקה פשוטה שעשיתי: כשאני מחבר את הגלקסי שלי (S2) זה עובד מצוין (כמובן זה לא פתרון נוח אך זה לשם בדיקה בלבד) וכשבדקתי את הנגן ה- Tronsmart (מצ"ב לינק) זה לא עבד וזה הוביל אותי למסקנה הנ"ל ולפוסט הזה שבו אני מבקש לקבל המלצה על מכשיר אנדרואיד שהוא ROOTED.
מקווה שעכשיו הכל מובן.
http://www.amazon.com/Tronsmart-Android-Amlogic-Set-top-Bluetooth/dp/B00KFUWW9W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421791752&sr=8-1&keywords=Tronsmart+Vega+S89-H
·
אני לא מכיר מכשירים שמגיעים ROOTED ואפשר לבצע ROOT כמו כל מכשיר אנדרואיד. (משתמשים דיווחו שהם עשו במיניקס).
נראה לי מוזר שצריך ROOT. ניסית מ- S2 ללא ROOT? התקנת תוכנה שעושה HDCP STRIPPING לתוכן או מצאת SETTING שמבטל אותו? אם כן, זו מסקנה הגיונית. אם לא, לא נראה לי קשור.
נראה לי מוזר שצריך ROOT. ניסית מ- S2 ללא ROOT? התקנת תוכנה שעושה HDCP STRIPPING לתוכן או מצאת SETTING שמבטל אותו? אם כן, זו מסקנה הגיונית. אם לא, לא נראה לי קשור.
כן. זה היה S2 עם רום של סלקום וזה עבד מצוין. עם נגן אנדרואיד סיני טוב ככל שייהיה כמן TRONSMART זה לא עבד. עכשיו אני כבר חושב לחבר טאבלט של נקסוס/LG/לנובו עם יציאת HDMI (למרות שאין הרבה עם יציאת HDMI) שהם לא ROOTED באופן קבוע לטלוויזיה וזה כנראה יפתור את הבעיה, לא?shkop כתב:אני לא מכיר מכשירים שמגיעים ROOTED ואפשר לבצע ROOT כמו כל מכשיר אנדרואיד. (משתמשים דיווחו שהם עשו במיניקס).
נראה לי מוזר שצריך ROOT. ניסית מ- S2 ללא ROOT? התקנת תוכנה שעושה HDCP STRIPPING לתוכן או מצאת SETTING שמבטל אותו? אם כן, זו מסקנה הגיונית. אם לא, לא נראה לי קשור....
·
- maorbenamer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
@liorh11
·
באחד הפורומים ראיתי בזמנו שישנה אפליקציה בשם hidden root ולאחר התקנה שלה ניתן להריץ yesgo על כל גרסאות האנדרואיד ללא בעיה.
שווה בדיקה
·
באחד הפורומים ראיתי בזמנו שישנה אפליקציה בשם hidden root ולאחר התקנה שלה ניתן להריץ yesgo על כל גרסאות האנדרואיד ללא בעיה.
שווה בדיקה
ניסית לעשות ROOT ל- TRONSAMRT?
עוד אפשרות (במידה והבעיה היא אכן DRM) היא להעביר את ה- OUTPUT דרך STRIPPER ולהימנע מרכישת סטרימר. תחפש בגוגל HDCP STRIPPER.
ה- HDCP STRIPPER הכי טוב שאני מכיר עולה 100 דולר (יש הרבה יותר זולים ממנו, סביב 35 דולר) של חברת HD FURY.
http://www.hdfury.com/shop/otherhdfuryh ... litter-4k/
עוד אפשרות (במידה והבעיה היא אכן DRM) היא להעביר את ה- OUTPUT דרך STRIPPER ולהימנע מרכישת סטרימר. תחפש בגוגל HDCP STRIPPER.
ה- HDCP STRIPPER הכי טוב שאני מכיר עולה 100 דולר (יש הרבה יותר זולים ממנו, סביב 35 דולר) של חברת HD FURY.
http://www.hdfury.com/shop/otherhdfuryh ... litter-4k/
אני לא רוצה לעשות ROOT. ואגב, אין לי TRONSAMRT -(זה נבדק אצל חבר.) כך שכל המטרה היא לרכוש נגן אנדרואיד שכן יעשה את העבודה בלי לעשות ROOT. ולטעמי בגלל שאין אנדרואיד בוקס שהוא לא ROOTED (כולם סיניים) האופציה היחידה היא טאבלט של LG, סמסונג ודומיהם שיחוברו בקביעות לטלוויזיה.shkop כתב:ניסית לעשות ROOT ל- TRONSAMRT?
http://www.hdfury.com/shop/otherhdfuryh ... litter-4k/...
·