פלסמה LG 42PT250 בת 4 שנים לא נדלקת - היכן לתקן?
אהלן,
ברשותי טלויזיה מדגם LG 42PT250 שנקנתה לפני כמעט 4 שנים (מחוץ לאחריות), והתקלקלה - כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, ישנו את הקול הרגיל של המתח החשמלי שנדלק, אבל אז מיד הקול נשמע שוב והטלויזיה נכבית (לא רואים כלום על המסך, והנורה האדומה נעלמת עם ההדלקה ומיד שבה להאיר עם הכיבוי הבלתי רצוני).
האם זה נשמע בפירוש כמו תקלה של ספק כח? או שיכול להיות רכיב יותר יקר לתיקון?
ביבואן הרשמי רוצים 250 ש"ח רק על הגעה ובדיקה של טכנאי, ואמרו שהם לא יכולים להתחייב שהטכנאי יוכל לטפל בתקלה במקום (אם הוא לא יכול, יעלה 200 ש"ח להוביל אותה למעבדה לכל כיוון, אלא אם אני נוסע איתה בעצמי עד ראש העין...)
האם עדיף לאתר טכנאי אחר? אם כן אשמח להמלצות וגם להערכה כמה לדעתכם יעלה כל הסיפור?
תודה!
ברשותי טלויזיה מדגם LG 42PT250 שנקנתה לפני כמעט 4 שנים (מחוץ לאחריות), והתקלקלה - כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, ישנו את הקול הרגיל של המתח החשמלי שנדלק, אבל אז מיד הקול נשמע שוב והטלויזיה נכבית (לא רואים כלום על המסך, והנורה האדומה נעלמת עם ההדלקה ומיד שבה להאיר עם הכיבוי הבלתי רצוני).
האם זה נשמע בפירוש כמו תקלה של ספק כח? או שיכול להיות רכיב יותר יקר לתיקון?
ביבואן הרשמי רוצים 250 ש"ח רק על הגעה ובדיקה של טכנאי, ואמרו שהם לא יכולים להתחייב שהטכנאי יוכל לטפל בתקלה במקום (אם הוא לא יכול, יעלה 200 ש"ח להוביל אותה למעבדה לכל כיוון, אלא אם אני נוסע איתה בעצמי עד ראש העין...)
האם עדיף לאתר טכנאי אחר? אם כן אשמח להמלצות וגם להערכה כמה לדעתכם יעלה כל הסיפור?
תודה!
אם יש לך ידע וניסיון אז פשוט לפתוח ולראות את ה PN של כרטיס ספק הכח ולהזמין חדש מ EBAY ממוכר ארופאי (220 וולט) סדר גודל של 100 יורו ולהחליף
אפשרות שניה להזמין שירות ולהגיד להם מראש להביא עימם כרטיס ספק כח ולברר כמה עולה
אפשרות שניה להזמין שירות ולהגיד להם מראש להביא עימם כרטיס ספק כח ולברר כמה עולה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אין לי ידע כנ"ל (גם אם היה, לחכות למשלוח בדואר זה קצת לא ריאלי - אני רוצה לפתור את התקלה בימים הקרובים),
לגבי השירות - היבואן הרשמי לפחות לא מוכן לפרט כמה עולה, האם זה בוודאות נשמע כמו כרטיס ספק כח או שיכול להיות רכיב אחר?
תודה
לגבי השירות - היבואן הרשמי לפחות לא מוכן לפרט כמה עולה, האם זה בוודאות נשמע כמו כרטיס ספק כח או שיכול להיות רכיב אחר?
תודה
רק כרטיס ספק
רב סרן-רועי קליין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נשמע כמו קבלים שמתו בספק כח. די נפוץ למען האמת. תיקנתי שני מסכים, אחד מהם היה גם LG, עם אותם סימפטומים. כל קבל עולה כמה שקלים בודדים ועבודה של הכל כולל הכל פחות משעה. אם זו התקלה, טכנאי הגון והוגן במחיר ייקח על דבר כזה כ 200-300 שח. לא יודע לומר לך לאן לקחת מפני שאני לא לוקח דברים שלי לטכנאים וגם בגלל שלא רשמת מאיפה אתה בארץ..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני גר בת"א. היבואן הרשמי הודיע לי עכשיו שדבר כזה יעלה לי כ- 1,000 ש"ח כולל ביקור הטכנאי - כלומר יקר בהרבה ממה שאתה אומר שזה אמור להיות. האם ייתכן שזה בגלל שמדובר בטלוויזיות פלזמה החלקים יותר יקרים?
אם לא, מישהו יכול להמליץ לי על טכנאי הגון שייקח פחות כסף?
אם לא, מישהו יכול להמליץ לי על טכנאי הגון שייקח פחות כסף?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אם זה לתקן ספק כח המחיר שהם דורשים פשוט הזוי. אולי זה מקובל בענף של נותני שירות של היבואן הרשמי, אבל אין לזה שום הצדקה. ברר מול מעבדה פרטית שעוסקת בזה. לתקן ספק כח במסך זה לא מדע טילים, כל טכנאי בסיסי אמור לדעת לתקן דבר כזה ואין שום סיבה שזה יעלה כל כך הרבה.
רב סרן-רועי קליין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מבין את ההמלצות על קניה של מסך חדש כל כך מהר כאילו כסף פשוט גודל לו על העצים. סה"כ הלך הספק כח, ביג דיל. כמה מאות שקלים בודדים והמסך חוזר לעבודה לעוד כמה שנים. אם היה הולך פאנל זה כבר סיפור אחר..
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כנ"ל חח, עשו לי את היום תגובות כאלה, יוצה לי מידי מעם למצוע מסכי מחשב שזורקים, 4-5 קבלים בכמה שקלים, והכל חוזר לעבודה.
לגבי מחיר של יבואן, יש לי תחושה, שכמו בענף של מחשבים ניידים, מחליף את כל הכרטיס ספק, כמו שמחליפים לוח אם חח, עולי יש הצדקה לכך,
הרי רכיבים מתיישנים, ונגיד מחליפים קבלים לחדשים, אבל יש זיכוי מסויים שמשהו יקרה לרכיב אחר בזמן זה או אחר. או שעולי אין להם טכנאים מנוסים מספיק, ויודעים רק איך להחליף חלק בשלמותו..כמו LEGO. זה לא מקצוע לדעתי.
לגבי מחיר של יבואן, יש לי תחושה, שכמו בענף של מחשבים ניידים, מחליף את כל הכרטיס ספק, כמו שמחליפים לוח אם חח, עולי יש הצדקה לכך,
הרי רכיבים מתיישנים, ונגיד מחליפים קבלים לחדשים, אבל יש זיכוי מסויים שמשהו יקרה לרכיב אחר בזמן זה או אחר. או שעולי אין להם טכנאים מנוסים מספיק, ויודעים רק איך להחליף חלק בשלמותו..כמו LEGO. זה לא מקצוע לדעתי.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ברור שהם מחליפים את כל הכרטיס
·denis29 כתב:כנ"ל חח, עשו לי את היום תגובות כאלה, יוצה לי מידי מעם למצוע מסכי מחשב שזורקים, 4-5 קבלים בכמה שקלים, והכל חוזר לעבודה.
הרי רכיבים מתיישנים, ונגיד מחליפים קבלים לחדשים, אבל יש זיכוי מסויים שמשהו יקרה לרכיב אחר בזמן זה או אחר. או שעולי אין להם טכנאים מנוסים מספיק, ויודעים רק איך להחליף חלק בשלמותו..כמו LEGO. זה לא מקצוע לדעתי....
עד כמה שזה עצוב - זה נכון עסקית מבחינתם. זה לוקח הרבה פחות זמן רק להחליף כרטיס ולפתור את העניין. מה גם שהם כנראה מרוויחים יותר כסף על הכרטיס מאשר על תיקון במעבדה שכולל רק פירוק כרטיס + החלפת קבלים. גם אם הם ייגבו על הקבלים 1000% זה לא יהיה אותו רווח
אה וכמובן אין להם הכרח בצורה הזו לשמור חלקי חילוף קטנים כמו קבלים או נגדים. מספיק להם לשמור כרטיסים וזהו.
רק מעבדה פרטית טובה. מקווה שיש כאלה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, אני מניח שהסיבה היא כמו שציינתם. להחליף כרטיס לוקח שתי דקות, להחליף קבלים יכול לקחת איזה עשרים דקות וזמן זה כסף. מה גם שעל ידי החלפת הכרטיס כולו מבטיחים שכל הרכיבים שלו חדשים מה שאי אפשר לומר על החלפת הקבלים בלבד. אבל, כשמדובר במסך פשוט וישן לדעתי אפשר ללכת על הדרך הזולה יותר, מה כבר אפשר להפסיד פה?
עדכון - ביקר אצלי טכנאי :
כבר מלהסתכל על התקלה הוא אמר שבוודאות *לא* מדובר בכרטיס ספק כפי שסברו כאן, כי אם זו הייתה הבעיה כלל לא היו שומעים את הקול של המתח החשמלי בעת הדלקת הטלוויזיה.
לאחר בדיקה במעבדה הוא עדכן אותי היום שהתקלה היא בכרטיס Z, ושבד"כ נדרש יהיה גם להחליף את כרטיס ה Y בעקבותיו, מה שלדבריו יכול להסתכם בעלות של כ 1,300 ש"ח.
בדיעבד באמת כבר עדיף היה לקנות טלוויזיה חדשה מאשר להזמין טכנאי מלכתחילה...
למישהו יש המלצה לדגם 42" אמין ומומלץ (ועם 3 שנים אחריות) במחיר שקרוב לעלות התיקון?
כבר מלהסתכל על התקלה הוא אמר שבוודאות *לא* מדובר בכרטיס ספק כפי שסברו כאן, כי אם זו הייתה הבעיה כלל לא היו שומעים את הקול של המתח החשמלי בעת הדלקת הטלוויזיה.
לאחר בדיקה במעבדה הוא עדכן אותי היום שהתקלה היא בכרטיס Z, ושבד"כ נדרש יהיה גם להחליף את כרטיס ה Y בעקבותיו, מה שלדבריו יכול להסתכם בעלות של כ 1,300 ש"ח.
בדיעבד באמת כבר עדיף היה לקנות טלוויזיה חדשה מאשר להזמין טכנאי מלכתחילה...
למישהו יש המלצה לדגם 42" אמין ומומלץ (ועם 3 שנים אחריות) במחיר שקרוב לעלות התיקון?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

גם לי האבחון שלו נשמע מוזר.
מנסיון שהיה לי עם מסכים עם ספק כח תקול, המסכים היו מנסים להידלק, היו לפעמים איזה צליל תקתוק, והמסך פשוט לא היה מצליח להידלק. מה שייך הצליל הזה של המתח? הייתי שומע אותו גם עם ספקים תקולים.
אבל, אני רוצה להדגיש - ייתכן שזה באמת לא בעיה בספק אלא בכרטיסים שהוא ציין, פשוט אני לא חושב שאפשר לקבוע את זה על סמך הצליל הזה.
מנסיון שהיה לי עם מסכים עם ספק כח תקול, המסכים היו מנסים להידלק, היו לפעמים איזה צליל תקתוק, והמסך פשוט לא היה מצליח להידלק. מה שייך הצליל הזה של המתח? הייתי שומע אותו גם עם ספקים תקולים.
אבל, אני רוצה להדגיש - ייתכן שזה באמת לא בעיה בספק אלא בכרטיסים שהוא ציין, פשוט אני לא חושב שאפשר לקבוע את זה על סמך הצליל הזה.
http://www.getit.co.il/Prod/79232/#description
http://www.getit.co.il/Prod/79233/
ה 4900 עולה כ 1800
ה 4500 כ 1600
כולל המשלוחה
יש לי ניסיון חיובי עם האתר הזה ורכשתי אצלם גם מוצרי חשמל שונים מטלויזיות והכל התנהל כשורה.
3 שנים אחריות יבואן רשמי
היתרונות שחורים עמוקים מאוד ביחס ל LG יחס קונטרסט ניפלא
חסרון יחסית לLG התמודדות עם חדר מואר
הפלזמה של LG פחות מושפעת מתאורה בחדר
לשנהם קשת צבעים מעולה
דרך אגב בסניף עולם הקולנוע בפתח תיקווה נותרו פלסמות LG 42 יבואן רישמי 3 שנים אחריות לפחות נכון לחודש שעבר
רכשתי לחדר של בני אחת המחיר היה 1900 ש"ח
אני מאמין שנישארו עוד הספקה היתה מיידית במקום.
http://www.getit.co.il/Prod/79233/
ה 4900 עולה כ 1800
ה 4500 כ 1600
כולל המשלוחה
יש לי ניסיון חיובי עם האתר הזה ורכשתי אצלם גם מוצרי חשמל שונים מטלויזיות והכל התנהל כשורה.
3 שנים אחריות יבואן רשמי
היתרונות שחורים עמוקים מאוד ביחס ל LG יחס קונטרסט ניפלא
חסרון יחסית לLG התמודדות עם חדר מואר
הפלזמה של LG פחות מושפעת מתאורה בחדר
לשנהם קשת צבעים מעולה
דרך אגב בסניף עולם הקולנוע בפתח תיקווה נותרו פלסמות LG 42 יבואן רישמי 3 שנים אחריות לפחות נכון לחודש שעבר
רכשתי לחדר של בני אחת המחיר היה 1900 ש"ח
אני מאמין שנישארו עוד הספקה היתה מיידית במקום.
רב סרן-רועי קליין.