בזק בין לאומי משקרים?
מתוקף תפקידי כאחראי תקשורת בקיבוץ, יש בביתי שתי מנויי אינטרנט,
אחד של 012
שני של 014
הרבה פעמים קורה לי שאין באפשרותי להיכנס למשחקים של פייסבוק עם 014.
אך אין שום בעיה להכנס עם 012.
כרגע התקשרתי לתמיכה של 014 (העסקית והפרטית) ושם אמרו לי כי יש תקלה בפייסבוק...
כאשר אמרתי להם כי אין כל תקלה כרגע ושאני נכנס ללא שום בעיה דרך 012, כמובן שמיד התפתח ויכוח...
ואני מנסה להסביר להם שאין לי כל בעיה עם 012...ושממש כרגע אני משחק בפייסבוק...
הם מתעקשים שאין דבר כזה ולא יכול להיות! הזוי!!!
מה נסגר שם
אחד של 012
שני של 014
הרבה פעמים קורה לי שאין באפשרותי להיכנס למשחקים של פייסבוק עם 014.
אך אין שום בעיה להכנס עם 012.
כרגע התקשרתי לתמיכה של 014 (העסקית והפרטית) ושם אמרו לי כי יש תקלה בפייסבוק...
כאשר אמרתי להם כי אין כל תקלה כרגע ושאני נכנס ללא שום בעיה דרך 012, כמובן שמיד התפתח ויכוח...
ואני מנסה להסביר להם שאין לי כל בעיה עם 012...ושממש כרגע אני משחק בפייסבוק...
הם מתעקשים שאין דבר כזה ולא יכול להיות! הזוי!!!
מה נסגר שם
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
לאחר פניה שלישית, לבסוף ענה לי תומך סבלני יותר, הוא גם טען כי הוא רואה התרעה במחשב שלו וכי יש בעיה בפייסבוק,
עכשיו, בכל יום אחר לא היתה לי ברירה אלה לקחת את דבריו כמו שהם ולהשלים איתם, רק שהיום זה לא כל יום אחר,
כי ב 012 עובד תקין ועובד מהר, המשחקים עולים מהר כמו בכל יום אחר, אז הוא התחיל להסביר לי כי זה הכל עניין של ניתוב ותעדוף בשרתים,
ושהשרת של פייסבוק ישראל נפל כרגע ולכן הפייסבוק זז לאט כי אני מנותב אוטומטית לשרת בחו"ל. עד כאן בסדר, אפילו ביצענו tracert וראינו שאכן יוצאים לשרתים בחו"ל, מה שעדיין אני לא מצליח להבין זה, איך ב012 הכל עובד תקין.?
הרי ש012 יוצאים עם הסיב "הישן" לחו"ל, סיב אשר אמור להיות עמוס יותר, וקשה לי להאמין ש012 משלמים במיוחד לשרתים בחו"ל כדי לקבל תעדוף גבוהה יותר משל 014..
לעומת זאת, ל014 (כך הם טוענים) יש סיב חדש משלהם והם טוענים בכל הזדמנות שהאינטרנט שלהם הכי איכותי בארץ...
קשה לדעת בוודאות מה באמת קורה מאחורי הקלעים, אבל כעובדה מהשטח, ב012 לא היתה לי שום בעיה וב014 לא זז.
והרי שאם ב012 הכל עובד תקין, אז אין ממש הצדקה ב014 להגיד שהבעיה היא בפייסבוק.
ההרגשה היא ש014 פשוט מורידה תעדוף לפייסבוק, זה בטח חוסך להם די הרבה בהתחשב שזה אתר מאד פופולארי.
עכשיו, בכל יום אחר לא היתה לי ברירה אלה לקחת את דבריו כמו שהם ולהשלים איתם, רק שהיום זה לא כל יום אחר,
כי ב 012 עובד תקין ועובד מהר, המשחקים עולים מהר כמו בכל יום אחר, אז הוא התחיל להסביר לי כי זה הכל עניין של ניתוב ותעדוף בשרתים,
ושהשרת של פייסבוק ישראל נפל כרגע ולכן הפייסבוק זז לאט כי אני מנותב אוטומטית לשרת בחו"ל. עד כאן בסדר, אפילו ביצענו tracert וראינו שאכן יוצאים לשרתים בחו"ל, מה שעדיין אני לא מצליח להבין זה, איך ב012 הכל עובד תקין.?
הרי ש012 יוצאים עם הסיב "הישן" לחו"ל, סיב אשר אמור להיות עמוס יותר, וקשה לי להאמין ש012 משלמים במיוחד לשרתים בחו"ל כדי לקבל תעדוף גבוהה יותר משל 014..
לעומת זאת, ל014 (כך הם טוענים) יש סיב חדש משלהם והם טוענים בכל הזדמנות שהאינטרנט שלהם הכי איכותי בארץ...
קשה לדעת בוודאות מה באמת קורה מאחורי הקלעים, אבל כעובדה מהשטח, ב012 לא היתה לי שום בעיה וב014 לא זז.
ההרגשה היא ש014 פשוט מורידה תעדוף לפייסבוק, זה בטח חוסך להם די הרבה בהתחשב שזה אתר מאד פופולארי.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,T-boon כתב:לאחר פניה שלישית, לבסוף ענה לי תומך סבלני יותר, הוא גם טען כי הוא רואה התרעה במחשב שלו וכי יש בעיה בפייסבוק,
ההרגשה היא ש014 פשוט מורידה תעדוף לפייסבוק, זה בטח חוסך להם די הרבה בהתחשב שזה אתר מאד פופולארי....
בזק בינלאומי מקפידה לשמור על כללי ניטרליות הרשת ואינה מתעדפת אתר זה או אחר.
חווית הגלישה של לקוחותינו חשובה לנו מאוד, ולכן אשמח לקבל פרטי התקשרות במייל ל[email protected] על מנת לבדוק את הנושא לעומק ולדאוג כמובן שתהנה מחוויית גלישה מיטבית.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
·מתן_בזק_בינלאומי כתב:היי,......
בזק בינלאומי מקפידה לשמור על כללי ניטרליות הרשת ואינה מתעדפת אתר זה או אחר.
חווית הגלישה של לקוחותינו חשובה לנו מאוד, ולכן אשמח לקבל פרטי התקשרות במייל ל[email protected] על מנת לבדוק את הנושא לעומק ולדאוג כמובן שתהנה מחוויית גלישה מיטבית.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי...
הי מתן, אני כבר שולח לך פרטי התקשרות במייל,
וזאת למרות שנסיון העבר לימד אותי שסדרת בדיקות שכאלה תעסיק אותי הרבה מעבר למה שהיתי רוצה.
כי כרגע הכל עובד בסדר, ולכן אין כל משמעות לשום בדיקה שנבצע, והבעיה היא שכאשר זה יקרה (וזה קורה כל כמה ימים)
אני יאלץ להתקשר שוב למוקד תמיכה ושם יתחילו להתווכח איתי שוב ואני יאלץ להסביר להם שוב שבאינטרנט השני שלי זה עובד ואין בעיה להכנס לפייסבוק ולמשחקים.
אבל אני ישלח לך את פרטי ההתקשרות שלי ונראה איך זה מתקדם.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U