ממיר ללא HD מחובר למסך HD ושאלה טכנית אשמח לקבל תשובה ??
שלום
יש לי 2 שאלות שאני חייב להבין
1 עם אני מחבר ממיר ישן של yes או HOT שלא תומך HD לטלוויזית LCD באיכות HD כמה איכות התמונה תהיה גרועה כמה זה מציק לעיין ועם ביכלל יש הבדל באיכות בין טלוויזיה ישנה לחדשה בתמונה כשהממיר לא HD פשוט התרגלתי לטלוויזה ישנה עם הממיר הישן ועכשו אני רוצה לקנות מסך HD ולהשתמש באותו ממיר זה יפגע בתמונה ??
2 למה בחברת YES הממיר הישן לא מסוגל לתת שידור בערוצים של HD כמו ערוץ 7 ׳ 42 כתוב על המסך הממיר לא תומך בשידור HD אבל כשאני על ערוצי הסרטים או הסדרות שהם ערוצי HD הממיר כן משדר רגיל לא הבנתי מה הסיבה ומה ההבדל יש שוני בין ערוצי HD כאלה ואחרים ???
תודה רבה
יש לי 2 שאלות שאני חייב להבין
1 עם אני מחבר ממיר ישן של yes או HOT שלא תומך HD לטלוויזית LCD באיכות HD כמה איכות התמונה תהיה גרועה כמה זה מציק לעיין ועם ביכלל יש הבדל באיכות בין טלוויזיה ישנה לחדשה בתמונה כשהממיר לא HD פשוט התרגלתי לטלוויזה ישנה עם הממיר הישן ועכשו אני רוצה לקנות מסך HD ולהשתמש באותו ממיר זה יפגע בתמונה ??
2 למה בחברת YES הממיר הישן לא מסוגל לתת שידור בערוצים של HD כמו ערוץ 7 ׳ 42 כתוב על המסך הממיר לא תומך בשידור HD אבל כשאני על ערוצי הסרטים או הסדרות שהם ערוצי HD הממיר כן משדר רגיל לא הבנתי מה הסיבה ומה ההבדל יש שוני בין ערוצי HD כאלה ואחרים ???
תודה רבה
1. התמונה ביס בSD בממירים רגילים באיכות טובה מאוד וחדה. כמובן שיש הבדל ביחס לHD אבל עדיין תראה מצוין.
2. ערוץ 7 הוא ערוץ שנקלט רק בממירים מתקדמים לעומת זאת ערוצי הסרטים והסדרות משודרים באותם אפיקים גם בSD וגם בHD בהתאם למפענח שברשותך. אם מפענח HD תקלוט HD ואם SD תקלוט SD.
2. ערוץ 7 הוא ערוץ שנקלט רק בממירים מתקדמים לעומת זאת ערוצי הסרטים והסדרות משודרים באותם אפיקים גם בSD וגם בHD בהתאם למפענח שברשותך. אם מפענח HD תקלוט HD ואם SD תקלוט SD.
@matan417
·ממש תודה על התושבה
אני חושב לעבור להוט אתה יכול להגיד לי איך איכות הממיר הרגיל שלהם על מסך lcd הבנתי שהאיכות קצת יותר טובה בהוט ב sd כי הם כבלים ולא לווין זה תקף גם לטלוויזיות מתקדמות באמת האיכות תהיה טובה ?
·ממש תודה על התושבה
אני חושב לעבור להוט אתה יכול להגיד לי איך איכות הממיר הרגיל שלהם על מסך lcd הבנתי שהאיכות קצת יותר טובה בהוט ב sd כי הם כבלים ולא לווין זה תקף גם לטלוויזיות מתקדמות באמת האיכות תהיה טובה ?
האיכות ביס והוט לטעמי האישי אותו הדבר . בעבר הייתי אומר לך שבהוט האיכות יותר טובה אבל לאחרונה התקינו לנו מגבר בבית ללוין ומאז החיים נראים אחרת במובן המילה. האיכות השתפרה פלאים. תעשה את השיקולים שלך ותבחר ואני בטוח שתוכל לעשות את הבחירה הטובה ביותר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה קשור מגבר לאיכות צפיה?
לא נותן כלום.אולי פסיכולוגי.
המגבר נועד לפתור בעיות עוצמות של תשתית ביתי /בנין לקויה או כמות ממירים בבית מעל 6 ממירים.
היום אשר לקבל ממיר HD באותו מחיר במנוי ואף פחות.
המגבר נועד לפתור בעיות עוצמות של תשתית ביתי /בנין לקויה או כמות ממירים בבית מעל 6 ממירים.
היום אשר לקבל ממיר HD באותו מחיר במנוי ואף פחות.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
@matan417
·תודה רבה
אני כמובן אשקול רק שאין לי דרך ליבדוק איך יראה השידור אני רגיל ליראות בטלוויזה הישנה עם ממיר ישן של yes ועכשו דיירי הבית שוקלים מעבר לחברת HOT פעם הסביר לי מישהוא שלא תמיד התמונה ניראת טוב כשיש ממיר ישן וטלוויזה חדשה שיש קצת בעיות בצבע ולכן אני חושב איך ליפתור את הנושא אולי עוד מישהוא יפרסם בהמשך איך זה אצלו בבית כי נציג מכירות לא יגיד לי את האמת בכל זאת ממש תודה
·תודה רבה
אני כמובן אשקול רק שאין לי דרך ליבדוק איך יראה השידור אני רגיל ליראות בטלוויזה הישנה עם ממיר ישן של yes ועכשו דיירי הבית שוקלים מעבר לחברת HOT פעם הסביר לי מישהוא שלא תמיד התמונה ניראת טוב כשיש ממיר ישן וטלוויזה חדשה שיש קצת בעיות בצבע ולכן אני חושב איך ליפתור את הנושא אולי עוד מישהוא יפרסם בהמשך איך זה אצלו בבית כי נציג מכירות לא יגיד לי את האמת בכל זאת ממש תודה
@זורו44
·שלום זורו
אני האמת דברתי עם נציג בהוט והם נותנים ממירים בסדר הזה
מגיק HD מקליט (אישית בלחץ מהממיר)
ממיר HD רגיל
ממיר מגיק ישן
ממיר vod ישן
כל ממיר HD נוסף 30 שקל
תוסיף לטריפל 359
Vod 30
359+60 מחיר משוגע לדעתי גם לא הוגן רוב התכנים ממוחזרים
אולי אני לא טוב במשא ומתן
אבל פשוט לא מוכנים להתפשר
·שלום זורו
אני האמת דברתי עם נציג בהוט והם נותנים ממירים בסדר הזה
מגיק HD מקליט (אישית בלחץ מהממיר)
ממיר HD רגיל
ממיר מגיק ישן
ממיר vod ישן
כל ממיר HD נוסף 30 שקל
תוסיף לטריפל 359
Vod 30
359+60 מחיר משוגע לדעתי גם לא הוגן רוב התכנים ממוחזרים
אולי אני לא טוב במשא ומתן
אבל פשוט לא מוכנים להתפשר
·במידה והאיכות לא טובה ואני אומר מניסיון ולא פסיכולוגי (אפילו הטכנאי אמר את זה) שבמידה ויש התלוננות על האיכות מוסיפים מגבר , כי כנראה שהאיכות קליטה חלשה וזה כמובן משפיע על איכות הצפייה.זורו44 כתב:מה קשור מגבר לאיכות צפיה?
היום אשר לקבל ממיר HD באותו מחיר במנוי ואף פחות....
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הט
כנאי התעצל לעלות לגג ולטפל בתשתית שם יש מגבר שאמור לתת קליטה לבנין 8 קומות עם 32 דירים
למשל.או שייש חלודה או חיבור תקול בקופסת הסתאפות
המגבר הדירתי מיותר.בא לחפות על תקלה בדרך ,פתרון זמני.
המגבר לא משפר צבעים או קונטרס בתמונה.
רק פותר שקופית 30 או מיקרובלקים
כנאי התעצל לעלות לגג ולטפל בתשתית שם יש מגבר שאמור לתת קליטה לבנין 8 קומות עם 32 דירים
למשל.או שייש חלודה או חיבור תקול בקופסת הסתאפות
המגבר הדירתי מיותר.בא לחפות על תקלה בדרך ,פתרון זמני.
המגבר לא משפר צבעים או קונטרס בתמונה.
רק פותר שקופית 30 או מיקרובלקים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד