קניית מזרן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
omt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים,
מסתבר שקניית מזרן בימינו היא מטלה קשה ויקרה הרבה יותר ממה שדמיינתי לעצמי. בכל אופן, ברור לי שקודם כל בוחרים מזרן לפי הנוחות. אז הסתובבנו בכמה חנויות וניסינו להתאים נוחות לתקציב (כ-2500 שקלים, עם חריגה קטנה במקרה הצורך). לאחר קריאה בפורום פה, וברחבי גוגל, אני מנסה להימנע ממזרונים שמיוצרים בשטחים (מפעלי חירבאווי), ורק בשל האחריות שלא קיימת במקרה הצורך (מה גם שהמחיר לא שונה ולעיתים יקר יותר מחברות ידועות). הגיעו לגמר 3 מזרונים, אודה לכם על חוות דעת מניסיונכם:
1. איקאה (כן, כן, מסתבר שהם יודעים לייצר מזרנים לא רעים כלל) מזרן קפיצים מבודדים עם ויסקו- 2300 ש"ח אחריות 15 שנה.
2. אירופלקס במבצע של הסתדרות המורים- ללא קפיצים עם שכבת ויסקו- 2600 ש"ח- 15 שנה אחריות.
3. מנדלבוים מדגם מסויים- שוב, קפיצים מבודדים, שכבת ויסקו- 2700 ש"ח- 10 שנות אחריות.

מה שיכול לעזור ולייעץ, עליו הברכה!
תודה!

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

מבחינת איקאה שים לב למידות של המזרנים שלהם - הם לא סטנדרטים, ולא בטוח שיתאימו למיטה שיש לך עכשיו.

מה עם פולירון?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

לפני החלטה סופית תבדוק את מזרני רים / rim.
זה מותג האינטרנט של עמינח...ולמעשה זהה למזרן עמינח מקביל ..רק במחיר נמוך יותר.

omt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

תודה על התגובות, למישהו יש ניסיון עם מזרני איקאה (לא הזולים שלהם אלא מהסדרות הגבוהות יותר) או עם מזרני אירופלקס? איכות, רמת שירות במקרה תקלה וכו'. אני הכי פחות דואג מהשירות של איקאה, זו רשת גדולה שיכולה לספוג עלויות תיקון או החלפה במקרה הצורך עם רמת שירות אירופאית. לגבי איכות המזרן ועמידותו אני לא בטוח.
לא מצליח למצוא מזרני רים בגוגל. רק מכירות שכבר הסתיימו...

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #5 

לא יודע מה נסגר עם זה בסוף אבל כדאי לקחת בחשבון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533369,00.html

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”