בעיות ב MX2
שלום,
קיבלתי את המכשיר לפני יומיים.
יש לי 2 שאלות:
האם נדרש לקנפג משהו ברואטר של הבית? (יש לי ראוטר של הוט tplink)
שאלה שניה, הורדתי kodi the wiz. יש לי הרבה בעיות של קבצים שהוא לא מוצא (רושם שיש בעיה בסקריפט).
גם כשהוא מוצא משהו, קצב ההורדה לא מספיק
הוא מחובר אלחוטית
מהירות הגלישה בבית 30 מגה
\
תודה לעונים
קיבלתי את המכשיר לפני יומיים.
יש לי 2 שאלות:
האם נדרש לקנפג משהו ברואטר של הבית? (יש לי ראוטר של הוט tplink)
שאלה שניה, הורדתי kodi the wiz. יש לי הרבה בעיות של קבצים שהוא לא מוצא (רושם שיש בעיה בסקריפט).
גם כשהוא מוצא משהו, קצב ההורדה לא מספיק
הוא מחובר אלחוטית
מהירות הגלישה בבית 30 מגה
\
תודה לעונים
ממליץ לך להתקין OPENELEC במקום האנדרואיד, אצלי 4.2.1 עם גותהם 13.2 עובד מצויין.
ניסיתי גם 5.0.3, לא היה מספיק יציב לצערי.
http://forum.xda-developers.com/android ... s-t2832289
http://forum.xda-developers.com/android ... s-t2832289
לא הבנתי מה מותקן בדיוק. איזה גירסה של OE מותקנת ? OE מגיעה עם הקודי או גותהם מותקן מראש בהתאם לגירסה, אין קשר ל THE WIZ.
מה בדיוק עשית אחרי ההתקנה של הOE ?
אני ממליץ לעשות התקנה נקיה מחדש של 4.2.1, ואז להתקין ידנית את התוספים. יש לי גיבוי מתאים ל-4.2.1 שאני יכול לתת לך להורדה, זה כולל את כל ההגדרות הבסיסיות הדרושות, כל הריפו שצריך, והתוספים הבסיסיים, כולל קיצורים וכו'.
אני ממליץ לעשות התקנה נקיה מחדש של 4.2.1, ואז להתקין ידנית את התוספים. יש לי גיבוי מתאים ל-4.2.1 שאני יכול לתת לך להורדה, זה כולל את כל ההגדרות הבסיסיות הדרושות, כל הריפו שצריך, והתוספים הבסיסיים, כולל קיצורים וכו'.
·היי,karpe כתב:לא הבנתי מה מותקן בדיוק. איזה גירסה של OE מותקנת ? OE מגיעה עם הקודי או גותהם מותקן מראש בהתאם לגירסה, אין קשר ל THE WIZ.
אני ממליץ לעשות התקנה נקיה מחדש של 4.2.1, ואז להתקין ידנית את התוספים. יש לי גיבוי מתאים ל-4.2.1 שאני יכול לתת לך להורדה, זה כולל את כל ההגדרות הבסיסיות הדרושות, כל הריפו שצריך, והתוספים הבסיסיים, כולל קיצורים וכו'....
קניתי את mx2 בהמלצתך.
ביצעתי את הפעולות לפי המדריך ששלחת (מדריך וידאו של supercharge)
עדכון גרסת קושחה לא צלח.
קיבלתי הודעות מסוג כישלון טעינה של הגרסה החדשה.
(אגב, עבדתי עם DOK ולא עם sd card)
בהמשך בצעתי התקנה של OE 1.1.6.
גם שם היו בעיות אבל לאחר כמה restart-ים עלתה הגרסה של OE הכוללת KODI.
בשורה התחתונה אני מצליח לראות סרטים ב SD (לא ב HD)
אני עובד עם XBMCTurrent.
genesis לא עובד לי -> רושם שהיתה בעיה עם מרכיב אחד הוא יותר בהורדה.
תודה
טוב, עכשיו אני מרגיש אחראי, אז אנחנו נפתור את העניין. כבר התקנתי לפחות 8 מכשירים כאלה לחברים, ולא היו לי בעיות, אז סביר להניח שאתה מפספס משהו.
נתחיל מזה ש 1.1.6 זאת לא גירסה של OE, אלא קושחה מבוססת אנדרואיד של MATRICOM, שצריך להתקין באופן זמני רק כדי שיהיה אפשר להתקין OE אחרי זה.
אתה טוען שיש לך KODI, אז יש שתי אפשרויות - או שהתקנת APK של KODI על מערכת אנדרואיד 1.1.6 - שזה מתאים לבעיות שאתה חווה, כי היא לא מותאמת להאצת חומרה ספציפית למכשיר הזה, או שהתקנת OE בגירסה 5.0.3, שרק היא מגיעה עם KODI, גירסה 4.2.1 שאני התקנתי בכל המכשירים שעברו אצלי מגיעה עם גותהם 13.2.
כשאתה הולך בKODI לתפריט 'מערכת', יש לך למטה את הטאב של OPENELEC ? אם כן, תכנס לשם ותבדוק מה הגירסה שמותקנת.
אם אין את הטאב הזה - אתה על אנדרואיד
גם אם אתה על OE 5.0.3 עדיין אמור לנגן לך הכל בלי בעיה, אני רק חוויתי בעיות יציבות כלליות של המערכת (קפיאות וכו' סתם בתפריט).
בכל מקרה - ממליץ להתקין מחדש 4.2.1 נקי, ועליו לעשות את כל ההגדרות.
נתחיל מזה ש 1.1.6 זאת לא גירסה של OE, אלא קושחה מבוססת אנדרואיד של MATRICOM, שצריך להתקין באופן זמני רק כדי שיהיה אפשר להתקין OE אחרי זה.
אתה טוען שיש לך KODI, אז יש שתי אפשרויות - או שהתקנת APK של KODI על מערכת אנדרואיד 1.1.6 - שזה מתאים לבעיות שאתה חווה, כי היא לא מותאמת להאצת חומרה ספציפית למכשיר הזה, או שהתקנת OE בגירסה 5.0.3, שרק היא מגיעה עם KODI, גירסה 4.2.1 שאני התקנתי בכל המכשירים שעברו אצלי מגיעה עם גותהם 13.2.
כשאתה הולך בKODI לתפריט 'מערכת', יש לך למטה את הטאב של OPENELEC ? אם כן, תכנס לשם ותבדוק מה הגירסה שמותקנת.
גם אם אתה על OE 5.0.3 עדיין אמור לנגן לך הכל בלי בעיה, אני רק חוויתי בעיות יציבות כלליות של המערכת (קפיאות וכו' סתם בתפריט).
בכל מקרה - ממליץ להתקין מחדש 4.2.1 נקי, ועליו לעשות את כל ההגדרות.
הי,karpe כתב:טוב, עכשיו אני מרגיש אחראי, אז אנחנו נפתור את העניין. כבר התקנתי לפחות 8 מכשירים כאלה לחברים, ולא היו לי בעיות, אז סביר להניח שאתה מפספס משהו.
בכל מקרה - ממליץ להתקין מחדש 4.2.1 נקי, ועליו לעשות את כל ההגדרות....
תוכל להסביר מה זה APK?
אין לי טאב של openelec.
תוכל להסביר בדיוק איך להתקין 4.2.1?
הכל מקרה הזמנתי כרטי sd כי לדעתי הההתקנות הקודמות לא הצליחו בגלל שעבדתי עם DOK.
·
אם אין לך טאב של OPENELEC אז לא התקנת OPENELEC.. התקנת כנראה גרסה 1.1.6 של MATRICOM, שזה אנדרואיד עם תפריט ייעודי שלהם, ואחת האפליקציות היא קודי/XBMC, בשלב הזה אתה אמור להתקין את הOPENELEC, שים את קובץ הZIP על DOK או SD, זה לא משנה, תעשה את הכניסה לתפריט RECOVERY שוב (עם הקיסם בשקע AV), ואז כשיעלה התפריט תבחר UPDATE FROM EXT, ותבחר את הזיפ של 4.2.1 שהורדת.
כדי לוודא שאני צודק בהנחות שלי הכי טוב שתצלם וידאו שמראה את המצב כרגע, מהדלקה של המכשיר, עד שעולה התפריט הראשי, ותכנס להגדרות שמראות את גירסת הקושחה שנראה שזה 1.1.6 באמת.
כדי לוודא שאני צודק בהנחות שלי הכי טוב שתצלם וידאו שמראה את המצב כרגע, מהדלקה של המכשיר, עד שעולה התפריט הראשי, ותכנס להגדרות שמראות את גירסת הקושחה שנראה שזה 1.1.6 באמת.
הי,karpe כתב:ממליץ לך להתקין OPENELEC במקום האנדרואיד, אצלי 4.2.1 עם גותהם 13.2 עובד מצויין.
http://forum.xda-developers.com/android ... s-t2832289...
האם יהיה לי genesis ב גותהם 13.2?
האם יש תחליף נוח שמציג סרטים וסדרות?
תודה
·
הצלחתי להתקין.
ההתקנה הקודמת אכן הייתה על אנדרןאיד.
עשיתי הכל מהתחלה וכעת בסדר.
מה שכן ניסיתי להתקין את החבילה של the wiz כי יש לה עידן פלוס וגם סיפריה של סרטים וסדרות,ולא הצלחתי.
נתן לי שגיעה שלא ניתן להתחבר לשרת)ההתקנה האוטימטית
ההתקנה הקודמת אכן הייתה על אנדרןאיד.
עשיתי הכל מהתחלה וכעת בסדר.
מה שכן ניסיתי להתקין את החבילה של the wiz כי יש לה עידן פלוס וגם סיפריה של סרטים וסדרות,ולא הצלחתי.
נתן לי שגיעה שלא ניתן להתחבר לשרת)ההתקנה האוטימטית
שמח לשמוע שהתקדמת. כמובן שג'נסיס עובד וגם NINBORA.
לא ניסיתי את ההתקנה האוטומטית של THEWIZ על OPENELEC, תנסה התקנה ידנית, זה עדיף לדעתי כי ככה יש לך שליטה על מה בדיוק מותקן.
מה שאתה צריך לעשות זה רק להוריד את הקובץ ZIP עם ההרחבה, הלינק בסעיף 1 במדריך הזה :
http://www.hometheater.co.il/vp1838551
ואחרי זה להכנס ולהתקין את ההרחבות אחת אחרי השניה (מה שאתה מעוניין).
לא ניסיתי את ההתקנה האוטומטית של THEWIZ על OPENELEC, תנסה התקנה ידנית, זה עדיף לדעתי כי ככה יש לך שליטה על מה בדיוק מותקן.
מה שאתה צריך לעשות זה רק להוריד את הקובץ ZIP עם ההרחבה, הלינק בסעיף 1 במדריך הזה :
http://www.hometheater.co.il/vp1838551
ואחרי זה להכנס ולהתקין את ההרחבות אחת אחרי השניה (מה שאתה מעוניין).
@karpe
·היי,
יש לי 2 קופסאות mx2 וכעת רכשתי עוד 2 (עם התקנה של אנדרואיד כמו השתים הראשונות)
ניסיתי לעשות את התהליך על הקוסאה השלישית:
1.נכנסתי ל recovry mode.
2. הכנסתי DOK עם 3 הקבצים (אותם קבצים ששימשו אותי בפעמים הקודמות)
3. ה MX טען אותם ולאחר מכן עשיתי reboot.
עד כאן הכל בסדר.
אממה, לאחר ה reboot ה MX2 לא מסכים לעלות בכלל!!!
הנורה האדומה נשארת אדמוה ולא מתחלפת ל כחולה!
הוא גם לא מסכים לעבור למצב recovry.
קראתי קצת ברשת והבנתי כי הבעיה הזו שכיחה.
קוראים למצב הזה brick.
\כלומר הקופסה הפכה ללבנה חסרת תועלת.
פעלתי לפי מדריך שמצאתי: טעינת קובץ u_boot.bin כדי לאושש את ה loader
לא עזר
אני חושש לעשות את התהליך על הקופסה הרביעית,כדי לא לדפוק גם אותה...
האם יש פיתרון???
תודה רבה
יש לי 2 קופסאות mx2 וכעת רכשתי עוד 2 (עם התקנה של אנדרואיד כמו השתים הראשונות)
ניסיתי לעשות את התהליך על הקוסאה השלישית:
1.נכנסתי ל recovry mode.
2. הכנסתי DOK עם 3 הקבצים (אותם קבצים ששימשו אותי בפעמים הקודמות)
3. ה MX טען אותם ולאחר מכן עשיתי reboot.
עד כאן הכל בסדר.
אממה, לאחר ה reboot ה MX2 לא מסכים לעלות בכלל!!!
הנורה האדומה נשארת אדמוה ולא מתחלפת ל כחולה!
הוא גם לא מסכים לעבור למצב recovry.
קראתי קצת ברשת והבנתי כי הבעיה הזו שכיחה.
קוראים למצב הזה brick.
\כלומר הקופסה הפכה ללבנה חסרת תועלת.
פעלתי לפי מדריך שמצאתי: טעינת קובץ u_boot.bin כדי לאושש את ה loader
לא עזר
אני חושש לעשות את התהליך על הקופסה הרביעית,כדי לא לדפוק גם אותה...
האם יש פיתרון???
תודה רבה
היי, נתקלתי בזה גם, חבר שלי עשה את אותו דבר וגם לו נהיה בריק, לא הצלחנו לאושש אותו.
לא יודע מה להגיד לך לגבי הקופסה הרביעית, תנסה להשתמש בה כמו שהיא על אנדרואיד, אולי זה יספק אותך, ואם לא - שיקול שלך אם להמר על ההמרה.
לא יודע מה להגיד לך לגבי הקופסה הרביעית, תנסה להשתמש בה כמו שהיא על אנדרואיד, אולי זה יספק אותך, ואם לא - שיקול שלך אם להמר על ההמרה.
זה לא סוף העולם...
1. הורד 1.1.5
2. מחק SD ופתח אליו את הZIP של 115
3. צרוב בדרך הרגילה (עם הקיסם אבל לא יפתח לך תפריט RECOVERY) - יצרב ישר
4. עלה לאנדרואיד מלא _תן לו 10 דקות)
5. צרוב 116 באותה דרך
6. קח OE 503
7. מחק SD, פתח ZIP יישר אליו, צרוב עם קיסם
תהנה
(מה שלא עובד בכח, עובד בהרבה הרבה הרבה יותר כח!!!!)
1. הורד 1.1.5
5. צרוב 116 באותה דרך
6. קח OE 503
תהנה
(מה שלא עובד בכח, עובד בהרבה הרבה הרבה יותר כח!!!!)
בנוסף להודעה האחרונה של @alon24 צריך להדגיש כי יותר מומלץ להעתיק את קבצי השחזור לכרטיס SD ולא לכונן USB שלא תמיד אפשר לשחזר איתו מ־brick.
יש לשים לב כי במקרה של כרטיס SD בקובץ נתיב המקור (update_package) לקובץ העדכון יהיה במבנה
ואילו כאשר משתמשים בכונן USB אז
(שם קובץ העדכון כמובן יכול להיות שונה מ־update.zip)
יש לשים לב כי במקרה של כרטיס SD בקובץ נתיב המקור (update_package) לקובץ העדכון יהיה במבנה
קוד: בחירת הכל
--update_package=/external_sd/update.zipקוד: בחירת הכל
--update_package=/udisk/update.zip·הי אלון.alon24 כתב:זה לא סוף העולם...
1. הורד 1.1.5
5. צרוב 116 באותה דרך
6. קח OE 503
תהנה
(מה שלא עובד בכח, עובד בהרבה הרבה הרבה...
האם חייבים sd card? יש לי dok.
לגבי oe503. האם בדקת שזה עובד על mx2?
לדעתי ניסיתי בעבר והיו בעיות קשות של יציבות וקריסות.
ואז עברתי ל 421 נדמה לי.
·תוכל בבקשה להסביר למה כוונתך? האם לצור תיקייה ב DOK בשם udisk ובתוכה לשים את קבצי ה recovery?במדריכים אומרים לשים את הקבצים ישר בתיקיית ה root של ה sdcard או DOKdhead666 כתב:בנוסף להודעה האחרונה של @alon24 צריך להדגיש כי יותר מומלץ להעתיק את קבצי השחזור לכרטיס SD ולא לכונן USB שלא תמיד אפשר לשחזר איתו מ־brick.
--update_package=/external_sd/update.zip
ואילו כאשר משתמשים בכונן USB אז
--update_package=/udisk/update.zip
(שם קובץ העדכון כמובן יכול להיות שונה מ־update.zip)...
תודה