לגבי קניית MINIX X8-H PRO

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
8Iq5i7Nw פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מעוניין לקנות MINIX X8-H PLUS,
לאחר שבדקתי לגבי המחיר שלו ושל שלט נורמאלי, המחיר יוצא כ900 ש"ח..

כעקרון המטרה שלי היא KODI, סטרימינג, YOUTUBE פה ושם, וזהו בערך.
אחרי בירורים הבנתי שהדגם הזה תומך בשירות הAC של הWIFI (שהוא כמו שהבנתי יותר מהיר) והסטרימינג, וKODI פועלים עליו חלק, אפילו ב4K (למרות שהסטרימינג שאששתמש בו יהיה על HD).

הוא שווה את המחיר? זה מחיר יחסית יקר וזה טיפה מפחיד אותי, למרות שאני מעדיף מכשיר מריץ ANDROID.

-------------
עוד שאלה אם יש לי הזדמנות, לא הבנתי מהו סטרימר שתומך בתלת מימד, הכוונה היא מריץ בלי תקיעות סרטים על כחול-אדום? איזה משקפיים צריך לקנות?

תודה מראש לכל העונים!

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

עכשיו רכשתי את המכשיר ב650 ש"ח כולל שני שלטים,ממתין למשלוח
יש לי חבר שעובד עם גירסא 7 והוא מאווד מרוצה והביקורות על המוצר באמת טובות
אני לא חושב שתמצא מכשיר טוב אחר במחיר הזה

לינק לחנות

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NE ... 37454.html

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

אני קצת חולק על תומר ויש לי מיניקס X8-H. (לא הדגם של ה- PLUS, אחד קודם).
השלטים של המיניקס בעייתיים בלשון המעטה. ל- IR RECIEVER שלו טווח קליטה מאוד מוגבל. הוא עובד בסדר עם ה- AIR MOUSE (אני לא בטוח שה- AIR MOUSE שלו עובד על IR) אבל משתמשים התלוננו על חיי סוללה עלובים.
אצלי, היה לי HARMONY שפתר לי את בעיית הקליטה מכיוון ששם ה- IR BLASTER יושב ליד המכשיר. על זה, עוד השקעתי ברכישת FLIRC שהוא ממש תחליף ל- IR RECIEVER שלהם. בקיצור, עבדתי דיי קשה כדי להביא את השליטה במכשיר לרמת שליטה שרציתי.
בנוסף, גרסאות ה- XBMC של היצרן מפגרות אחרי הגרסה הרשמית, אף אחד לא יודע מתי תצא גרסה מותאמת למכשיר של KODI. למכשיר כמו RP2 או קיובוקס זו בכלל לא שאלה מכיוון שמותקנות שם גרסאות נקיות שמותאמות מאוד למכשירים מראש.
אני לא חושב שזו רכישה גרועה כי עדיין מדובר במוצר איכותי עם יצרן מחוייב מאחוריו אך ניתן לרכוש מוצר כמו קיובוקס I2 במחיר נמוך משמעותית.
לגבי, 4K זה יותר עניין שיווקי. המכשיר מנגן ב- 30 FPS ברזולוציות האלו. זה עוד רחוק מבשלות בכל מקרה. אנשים חושבים שהם מבטיחים אורך חיים למכשיר אבל זה לא מדויק.
לא הייתי בכלל מסתכל על 4K כשיקול. בשלב זה, הייתי הולך על RP2 או CUBOX.

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

יש לי מיניקס X8 וגם מיניקס X8-H-PLUS, אני משתמש בשלט הרמוני וואן והרמוני 650 ואין לי שום בעיה של שליטה, מרחוק ומהצדדים.
גם השלט הרגיל לא עשה בעיות של קליטה.
החברה מעדכנת גרסאות ומתקנת באגים כך שמבחינת מכשיר אפשר לצפות לתמיכה טובה ולעידכונים, יש גם פורום פעיל.
באליבאבא זה לא יותר מ 600שח כולל משלוח ושלטים. קיבלתי תוך 3 שבועות.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

אני יכול לומר שמשיטוט די אינטנסיבי בפורום של מיניקס זו הייתה תלונה שכיחה וגם אני סבלתי מזה במרחק מעל 2.5 מטר מהמכשיר.
המיניקס היא קופסה טובה שעושה את העבודה, אני פשוט לא רואה למה להשקיע עליה כשאתה מקבל תמורה לא פחות טובה מקיובוקס, תומך גם לינוקס, ב- 450 שקלים (ואתה יכול להוסיף לו שלט MCE ב- 50 שקלים).
יש לשים לב ש- 600 זה ללא עלות מכס, במידה ותחול.
הנקודה של העדכונים לא מדוייקת, אני באופן אישי הייתי רוצה להשתמש ב- KODI אך לוקח זמן עד שהחברה משחררת גרסאות ואין צפי בכלל מתי הם ישחררו גרסת KODI.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”