הצגת סרט לפי תאריך של קובץ ולא הוספה ל XMBC
שלום,
התקנתי בסלון מיניקס חדש, הוספתי את הספריות ועכשיו הסרטים מסודרים כאילו כולם בעלי אותו תאריך.
כלומר כאשר מנסה לסדר אותם לפי DATE שזו הצורה הכי נוחה מבחינתי לדעת מה חדש בספרייה, הוא מראה אותם לפי ה ABC
כי מבחינתו כולם הגיעו (נוצרו) באותו זמן.
איך אפשר לגרום ל XMBC לסדר את הסרטים לפי התאריך יצירה של הקובף עצמו ולא לפי תאריך הסריקה וההוספה הראשונית?
התקנתי בסלון מיניקס חדש, הוספתי את הספריות ועכשיו הסרטים מסודרים כאילו כולם בעלי אותו תאריך.
כלומר כאשר מנסה לסדר אותם לפי DATE שזו הצורה הכי נוחה מבחינתי לדעת מה חדש בספרייה, הוא מראה אותם לפי ה ABC
כי מבחינתו כולם הגיעו (נוצרו) באותו זמן.
איך אפשר לגרום ל XMBC לסדר את הסרטים לפי התאריך יצירה של הקובף עצמו ולא לפי תאריך הסריקה וההוספה הראשונית?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בתוך advancedsettings.xml
תחליט מה טוב לך, 0\1\2
אם אני זוכר נכון יש בעייתיות במיון לפי תאריך יצירה, כי KODI מסתכלת על התאריך "נערך לאחרונה"..
קוד: בחירת הכל
<videolibrary>
<dateadded>0</dateadded>
</videolibrary>קוד: בחירת הכל
<!-- 0 results in using the current datetime when adding a video;
1 (default) results in prefering to use the files mtime (if it's valid) and only using the file's ctime if the mtime isn't valid;
2 results in using the newer datetime of the file's mtime and ctime -->
אם אני זוכר נכון יש בעייתיות במיון לפי תאריך יצירה, כי KODI מסתכלת על התאריך "נערך לאחרונה"..
- tomer953
- חבר מכור קשה

נסה גם 0 וגם 2 ותראה מה טוב לך.
וגוגל על הקובץ xml
בעיקרון יוצרים אותו בתיקית הuserdata
תחפש קצת בפורום/גוגל זה מאוד נפוץ ופשוט
וגוגל על הקובץ xml
בעיקרון יוצרים אותו בתיקית הuserdata
תחפש קצת בפורום/גוגל זה מאוד נפוץ ופשוט
ניסיתי 0 וניסיתי 2.
מחקתי את כל הספריות והוספתי מחדש, לא משנה מה, מבחינתו כל הסרטים הם עם אותה חתימת זמן לא משנה שחלקם קיימים על השרת שנתיים וחלקם הוספתי לפני שעתיים.
רק אם אחרי הסריקה אני מוסיף קובץ חדש לספריה ואז מפעיל סריקה הוא מופיע לי כחדש.
אולי אפשרויות אחרות? למשל לסדר על פי שנה וגם חודש ככה שאני אראה סרטים שיצאו בדצמבר 2014 לפני סרטים שיצאו בתחילת אותה שנה.
מחקתי את כל הספריות והוספתי מחדש, לא משנה מה, מבחינתו כל הסרטים הם עם אותה חתימת זמן לא משנה שחלקם קיימים על השרת שנתיים וחלקם הוספתי לפני שעתיים.
רק אם אחרי הסריקה אני מוסיף קובץ חדש לספריה ואז מפעיל סריקה הוא מופיע לי כחדש.
אולי אפשרויות אחרות? למשל לסדר על פי שנה וגם חודש ככה שאני אראה סרטים שיצאו בדצמבר 2014 לפני סרטים שיצאו בתחילת אותה שנה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

תשים לב שציינתי זאת, KODI מתעלמת מתאריך היצירה, ומסתכלת על תאריך השינוי.
האם כל הקבצים אצלך בעלי אותו תאריך שינוי?
בכל אופן, נכון להיום אני לא חושב שיש אופציה לסדר לפי RELEASE DATE. אופצית הSORT של KODI מתייחסת רק לYEAR כרגע.
וגם צריך לוודא שהסקרפר מאפשר את זה... קיצור בלאגן לעשות את זה...
בסדרות אגב אפשרי..
האם כל הקבצים אצלך בעלי אותו תאריך שינוי?
בכל אופן, נכון להיום אני לא חושב שיש אופציה לסדר לפי RELEASE DATE. אופצית הSORT של KODI מתייחסת רק לYEAR כרגע.
וגם צריך לוודא שהסקרפר מאפשר את זה... קיצור בלאגן לעשות את זה...
בסדרות אגב אפשרי..
לא, לכל קובץ בתיקיית הסרטים יש תאריך שונה. בעזרת תוכנה עשיתי ניסוי ושיניתי את כל ה ATRRIBUTES של הפולדרים והקבצים שיהיו בסדר עולה.
הייתי רוצה שה XBMC יציג אותם בסדר זה.
אבל.....בגלל שהספריה ריקה ואני עושה סריקה לכל הסרטים התוכנה מתייחסת אליהם כאילו נוצרו הרגע עם אותה חותמת זמן ולכן תצוגת ה NEW, RECENTLY ADDED וסידור לפי תאריך היא חסרת משמעות....
שאתה אומר ש KODI מסתכלת על תאריך, לאיזה תאריך אתה מתכוון? נראה לי לזמן שבו הסרט התווסף לספריה של ה KODI ולא לזמן שהוא נוצר על האיכסון.
הייתי רוצה שה XBMC יציג אותם בסדר זה.
אבל.....בגלל שהספריה ריקה ואני עושה סריקה לכל הסרטים התוכנה מתייחסת אליהם כאילו נוצרו הרגע עם אותה חותמת זמן ולכן תצוגת ה NEW, RECENTLY ADDED וסידור לפי תאריך היא חסרת משמעות....
שאתה אומר ש KODI מסתכלת על תאריך, לאיזה תאריך אתה מתכוון? נראה לי לזמן שבו הסרט התווסף לספריה של ה KODI ולא לזמן שהוא נוצר על האיכסון.
- tomer953
- חבר מכור קשה

מה שעשית זה בדיוק מה שגרם לבלאגן, אתה שינית את הmodified date של הקבצים\ שזהו בדיוק הגורם שלא היית צריך לשנות
תנסה להעתיק את תאריך היצירה לתאריך העריכה, יש כלים באינטרנט שעושים את זה
למשל
http://www.nirsoft.net/utils/bulk_file_changer.html
תנסה להעתיק את תאריך היצירה לתאריך העריכה, יש כלים באינטרנט שעושים את זה
למשל
http://www.nirsoft.net/utils/bulk_file_changer.html
tomer953,
תודה אבל אנחנו כנראה לא מבינים אחד את השני.
צירפתי תמונה של כמה מהסרטים מהמקור NAS שלי, כמו שאפשר לראות תאריך השינוי ותאריך היצירה הם שונים בין סרט לסרט.
הייתי מצפה שה XBMC יציג לי לפי הסדר את:
אם עכשיו אני אוסיף סרט חדש ל NAS ואעשה סריקה הוא באמת יופיע בהתחלה.
לפי מה שאני מבין יש את התאריך של הקובץ במקור (על ה HD), ואין לו שום משמעות. ויש את התאריך שהקובץ התווסף ל XBMC וזה התאריך שלפיו מסודרים הסרטים.
מצטער אם אני חופר אבל זו אחת התכונות החשובות מבחינתי והצטערתי שבניתי את הספריה מחדש שכל הסדר הלך לאיבוד.
תודה אבל אנחנו כנראה לא מבינים אחד את השני.
צירפתי תמונה של כמה מהסרטים מהמקור NAS שלי, כמו שאפשר לראות תאריך השינוי ותאריך היצירה הם שונים בין סרט לסרט.
הייתי מצפה שה XBMC יציג לי לפי הסדר את:
- התיאוריה של הכל
- וינסנט הקדוש
- פראנסס הא
- אפס ביחסי אנוש
- וכו...וכו....
אם עכשיו אני אוסיף סרט חדש ל NAS ואעשה סריקה הוא באמת יופיע בהתחלה.
לפי מה שאני מבין יש את התאריך של הקובץ במקור (על ה HD), ואין לו שום משמעות. ויש את התאריך שהקובץ התווסף ל XBMC וזה התאריך שלפיו מסודרים הסרטים.
מצטער אם אני חופר אבל זו אחת התכונות החשובות מבחינתי והצטערתי שבניתי את הספריה מחדש שכל הסדר הלך לאיבוד.